Autopedija

Audi Q5 stigao

Audi Q5Audi je Srbiji, ali i celoj jugoistočnoj Evropi, premijerno predstavio svoj novi SUV, Audi Q5.

SUV vozila su postala svojevrsni trend, ne samo na našim prostorima, pa je ova premijera očekivana i dočekana od strane širokog kruga javnih i poznatih ličnosti. Ovakva vozila, a naročito Audi, karakterišu odlične off-road sposobnosti ali i vrhunski kvalitet izrade i udubnost u gradskim uslovima.

Novi Q5 predstavlja balansiranu kombinaciju sportskih performansi, komfora, tehnike i nemačke preciznosti, čime se garantuju funkcionalnost, okretljivost i bezbednost.

Audi Q5

Audi Q5 je sada dobio i nove dimenzije, dugačak je 4,63 metra, širok 1,88 a visok samo 1,65 m, pa u odnosu na konkurenciju izgleda mnogo više sportski, izgleda skoro kao kupe. Audi uz ovaj model inače nudi i dva paketa dodataka, S-Line, koji igra na još sportskiju kartu spoljašnjosti, a tu je i Off-Road paket, koji nudi potpunu zaštitu prednjeg i zadnjeg dela na nepristupačnim terenima i veće alumijumske naplatke od 19". Nadamo se da će ovi dodaci biti dostupni i u Srbiji.

Audi Q5

Slobodan Pešić, direktor brenda Audi za teritoriju naše zemlje je povodom promocije izjavio: "Audi je sa modelom Q5 nadmašio konkurenciju i dao nemačku i evropsku viziju u ovom segmentu. Precizan izgled Q5, iza koga stoji prvi čovek dizajnerskog tima Audi grupe, Valter de Silva i tehničke karakteristike ovog modela, predstavljaju spoj spoljašnje i unutrašnje lepote i savršenstva".

Audi Q5

Objavljene su i prvi cenovnici, pa tako Audi Q5 2.0 TDI sa 170 KS košta 40.470 eura, dok snažniji 3.0 TDI sa 240 KS sa sedmostepenim S-tronik menjačem košta 48.915 eura. Gamu popunjava TFSI benzinac zapremine 2.0 litra, sa 211 KS i S-tronik menjačem, koji košta 44.047 eura.

Audi Q5


Komentari (1)Add Comment
...
napisao jovana, February 19, 2011
želim da jedan ovakav bude mojsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.