Autopedija

Audi Q5 stigao

Audi Q5Audi je Srbiji, ali i celoj jugoistočnoj Evropi, premijerno predstavio svoj novi SUV, Audi Q5.

SUV vozila su postala svojevrsni trend, ne samo na našim prostorima, pa je ova premijera očekivana i dočekana od strane širokog kruga javnih i poznatih ličnosti. Ovakva vozila, a naročito Audi, karakterišu odlične off-road sposobnosti ali i vrhunski kvalitet izrade i udubnost u gradskim uslovima.

Novi Q5 predstavlja balansiranu kombinaciju sportskih performansi, komfora, tehnike i nemačke preciznosti, čime se garantuju funkcionalnost, okretljivost i bezbednost.

Audi Q5

Audi Q5 je sada dobio i nove dimenzije, dugačak je 4,63 metra, širok 1,88 a visok samo 1,65 m, pa u odnosu na konkurenciju izgleda mnogo više sportski, izgleda skoro kao kupe. Audi uz ovaj model inače nudi i dva paketa dodataka, S-Line, koji igra na još sportskiju kartu spoljašnjosti, a tu je i Off-Road paket, koji nudi potpunu zaštitu prednjeg i zadnjeg dela na nepristupačnim terenima i veće alumijumske naplatke od 19". Nadamo se da će ovi dodaci biti dostupni i u Srbiji.

Audi Q5

Slobodan Pešić, direktor brenda Audi za teritoriju naše zemlje je povodom promocije izjavio: "Audi je sa modelom Q5 nadmašio konkurenciju i dao nemačku i evropsku viziju u ovom segmentu. Precizan izgled Q5, iza koga stoji prvi čovek dizajnerskog tima Audi grupe, Valter de Silva i tehničke karakteristike ovog modela, predstavljaju spoj spoljašnje i unutrašnje lepote i savršenstva".

Audi Q5

Objavljene su i prvi cenovnici, pa tako Audi Q5 2.0 TDI sa 170 KS košta 40.470 eura, dok snažniji 3.0 TDI sa 240 KS sa sedmostepenim S-tronik menjačem košta 48.915 eura. Gamu popunjava TFSI benzinac zapremine 2.0 litra, sa 211 KS i S-tronik menjačem, koji košta 44.047 eura.

Audi Q5


Komentari (1)Add Comment
...
napisao jovana, February 19, 2011
želim da jedan ovakav bude mojsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.

Keisha Grey Loves To Fuck Patient Lily Lovecraft Pain Painal Theater Geiler Roter Lackstring Girl Gets Road Pussy Anna Lewnadowska Cum Tribute Brutal Teenagers Bottom Outdoor Sex