Autopedija

Honda Accord Tourer u Srbiji

Honda Accord TourerGeneralni uvoznik Honde za Srbiju započeo je prodaju Honde Accord Tourer, novog Hondinog karavana odličnog izgleda i sa dosta sportskih katakteristika, a svečano će biti predstavljen na sajmu u Beogradu.

Nova Honda Accord je u odnosu na svog prethodnika dobila prepravke u izgledu koji joj donesi prilično agresivan nastup. Karoserija je sada šira i niža u odnosu na prethodnika, pa novi Accord izgleda savršeno za jedan karavan.

Ovaj prelepi karavan pokretaće u jednoj verziji 2.0 (156KS, prosečna potrošnja 7,4 litra) ili 2.4 (201KS, prosečna potrošnja 9 litara) i-VTEC benzinci, a u drugoj verziji 2.2 i-DTEC dizelaš (150KS).
Honda Accord Tourer
Motore će pratiti šestostepeni ručni menjači, sa ugradjenim indikatorom promene brzine (vozaču pokazuje koji je najbolji trenutak za promenu brzine kako bi se smanjila potrošnja goriva), ili petostepeni automatski menjači.

Ovaj Hondin adut dobio je i značajnu nagradu za dizajn proizvoda ‘Red dot’, što je dobar pokazatelj da je Honda na putu da zadovolji modernu publiku.
Honda Accord Tourer
Honda je dosta radila na aerodinamici svojih novih modela, pa je dobit dvostruka, jer su poboljšane performanse automobila zbog smanjenog otpora vetra, uz istovremeno unapređenje estetike samog automobila.

Nove tehnologije ugrađene i u limuzinski Accord čine Hondin karavan podređen vozaču i uživanju u vožnji. Od implementiranih tehnologija na ovom polju se izdvajaju LKAS (Lane Keeping Assist System), ACC (Adaptive Cruise Control) i CMBS (Collision Mitigation Braking System).
Honda Accord Tourer
Redovne prodajne Cene:

Honda Accord Tourer 2.0 i-VTEC Elegance 25.837 eur
Honda Accord Tourer 2.2 i-DTEC Elegance 30.017 eur
Honda Accord Tourer 2.2 i-DTEC Executive 33.437 eur

Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.