xpornplease.com pornjk.com porncuze.com
Autopedija

Citroen C2 2003- Hot

Citroen C2 2003-
Citroen C2 2003-
Citroen C2 2003-
Citroen C2 2003-

Idealan gradski automobil za mlade vozače.  Manje mesta na zadnjoj klupi i u prtljažniku, ali veoma zbavan za vožnju. Lošiji materijali u kabini i problematične zadnje kočnice.

IZGLED

Citroen C2 je po promociji jako brzo stekao naklonost mlađe populacije koja nema nema sredstava za bacanje. Pored odličnog stajlinga, ovaj automobil je i jako zabavan u vožnji iako volan nije baš najdirektniji pri većim brzinama. I sama udobnost je na zadovoljavajućem nivou, osetićete jedino one najveće udarne rupe. Naravno, ovako mali gradski automobil ima i svoju drugu stranu pa iako napred ima sasvim dovoljno mesta, na zadnjoj klupi je sasvim druga priča, a ni gepek ne može da se nazove prostranim. Ni kvalitet ugrađenih materijala nije na zadovoljavajućem nivou za klasu kojoj pripada, ali opet, za malo para dobijate dosta opreme i u standardnoj verziji.

MOTOR

I pored velikog izbora motora, nas je već najmanji sasvim zadovoljio. U pitanju je 1.1 agregat sa 61KS koji možda nije toliko brz ali je jeftin za održavanje i mali potrošač. U proseku potroši nešto manje od pet litara bezolovnog benzina. Sledeći je 1.4 ali obzirom da cena igra bitnu ulogu,  sigurno se kupcu neće svideti što je dosta skuplji. Na vrhu ponude su 1.6 VTR i VTS verzije sa 110 odnosno 123 konjske snage. Za ljubitilje dizel agregata tu je 1.4 turbodizel koji potroši samo 3.3 litre goriva u proseku. Ako i naiđete na varijantu sa automatskim menjačem, ne savetujemo je jer promena brzina je sve samo ne glatka.

KVAROVI

Citroeni u skoro svim istraživanjima završavaju na dnu tabele pa je tako i sa ovim modelom. Pozitivno je to da delovi nisu preterano skupi. Ono na šta treba najviše da obratite pažnju je mehanika. Dobro proverite sve sklopove na automobilu. Često se dešava i da zadnje kočnice blokiraju pa se raspitajte kod prethodnog vlasnika o ovom problemu. Poluautomatski Sensodrive menjač će vam skoro sigurno zadavati glavobolje, pa ga obiđite u širokom luku.
Tagovi:

Vozači kažu:

Imaš iskustva iz prve ruke?.

 
 
Ocene
Performanse*
Upravljanje*
Komfor i udobnost*
Pouzdanost*
Održavanje i troškovi*
 
Potrošnja*
 
Iskustva
 Da
 Ne
Komentari, problemi, rešenja, saveti...*
    Molimo Vas unesite sigurnosni kod.
 
 

Povezani tekstovi:

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.

rarefilm