Autopedija

Provera porekla vozila za 6.500 dinara

AMSS

Ukoliko ste planirali da kupite automobil ali niste sigurni u njegovo poreklo i legalnost, to možete učiniti u laboratorijama Auto moto saveza Srbije u Beogradu, Čačku i Somboru. Cena provere legalnosti kreće od 6.500 dinara za vozila iz zemalja Evropske unije.

Proverom vozila u vodećim svetskim bazama podataka stiče se uvid u postojanje eventualne potrage za vozilom, regularnost odjave vozila u zemlji iz koje se vozilo uvozi u Srbiju.

Provera vozila obuhvata vizuelni pregled koji utvrđuje identifikacione oznaka na vozilu, način izrade i položaj tih oznaka, kao i merenja parametara kao što su debljina boje, postojanje varova i slično.

Tehnologija koja se primenjuje u radu Auto moto saveza Srbije, kako je navedeno, veoma je pouzdana, a u oceni verodostojnosti moguća je jedna greška na 10.000 pregledanih vozila.

Nakon pregleda, koji u proseku traje oko dva i po sata, smatra se da je motorno vozilo potpuno legalno ukoliko zadovolji fizičku proveru broja šasije, motora i ostalih identifikacionih oznaka i prođe administrativnu proveru kojom se proverava da li je vozilo ukradeno.

Provera vozila može da se obavi u laboratorijama AMSS Centra za motorna vozila u Beogradu u ulici Rakovički put 4, zatim u Čačku u Bulevaru oslobodilaca bb i u Somboru u ulici Veljka Petrovića 16.

Cene se kreću od 6.500 dinara za automobile iz poznate zemlje EU, preko 10.000 dinara za vozilo iz nepoznate zemlje, do 12.500 dinara za automobile iz SAD i Kanade.


Komentari (1)Add Comment
...
napisao vladan milovanovic, August 12, 2010
dali se dobija neka garancija posle pregleda

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.