Autopedija

Nova Opel Astra za 14.000 evra

Opel Astra

Utemeljena na tradiciji koju je Opel započeo 1936. sa prvim Kadettom, Astra je konstantno već decenijama među prva tri najpopularnija automobila na evropskom popisu najbolje prodavanih kompaktnih vozila - dakle u segmentu na koji otpada 27 odsto ukupnog tržišta automobila. Prodaja Astre čini trećinu svih prodatih Opelovih vozila. 

Sa 4,42 metra, nova Astra nudi povećani putnički prostor i komfor u prednjem i zadnjem redu sedišta zahvaljujući za 71 mm većoj dužini automobila od prethodne generacije. Saradnjom dizajnera i inženjera koji su zabeležili više od 600 sati testiranja u aerodinamičkom tunelu, fluidni oblik Astre dizajniran je za maksimalnu efikasnost.

Opel Astra

Elegantnim proporcijama uz snažno ocrtanu siluetu sa strmo-spuštenim vetrobranskim staklom i linijom krova, daje se vizuelno uzbuđenje na tradicionalnom hatchback formatu. U unutrašnjosti korišćena je tema krila i oštrice kao i kod eksterijera čime je postignuta skladnost. Dizajneri su se posebno potrudili kako bi dodali još fleksibilnija rešenja za čuvanje.

Šasija Opel Astre razvijena je kao mehatronički sistem koji u potpunosti integriše mehaničke funkcije i elektronsku kontrolu. Opel FlexRide sistem elektronske vožnje je retkost u ovom segmentu, a pruža vozaču tri podešavanja - standardno, Sport i Tour –  dok se u potpunosti i neprekidno prilagođava promenama u stilu vožnje i brzini.

Opel Astra

Ostale inovativne tehničke funkcije uvedene u kompaktni segment sa novom Astrom su:
• Nova generacija bi-ksenon prilagodljivih prednjih svetala (AFL +)
• Opel Eye kamerni sistem, koji prepoznaje znakove na putu  i upozorava vozača kada automobil nehotice izađe iz svoje trake
• Ergonomska prednja sedišta, razvijena za optimalnu podršku leđa i sigurnost

U ponudi je osam Euro 5 kompatibilnih motora sa izuzetnim performansama.

Početna cena iznosi 13.999 evra, a odnosi se na Astru sa motorom 1.4 (74 kW / 100 KS) i bogatom serijskom opremom koja uključuje: klima uređaj, radio CD/MP3, središnje daljinsko zaključavanje, električne podizače prednjih stakala, električno podesive retrovizore, ABS, ESP sistem.

PR Opel


Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.