Autopedija

Novi Chevrolet Aveo na sajmu automobila u Parizu

alt

Novi Chevrolet Aveo će na predstojećem Sajmu automobila u Parizu imati svetski proizvodni debi. Na ulasku u visoko konkurentan segment malih automobila, upadljivi dizajnerski elementi novog Chevrolet-a Aveo uključuju agresivan prednji deo sa istaknutim dvostrukim farovima i dvostrukom rešetkom, kompaktnim, zategnutim pločama karoserije, sa rastućom ramenom linijom, ’skrivenim’ ručicama zadnjih vrata koje se sada nalaze na C-stubu, kao i profilom ’karoserija unutra, točkovi van’.

alt

Novi Aveo je automobil koji će se dopasti mlađim kupcima. Sedan verzija biće izbačena na tržište zajedno sa hečbek modelom sledećeg leta. I hečbek i sedan verzije su praktični mali automobili sa prostranom unutrašnjošću, te Chevrolet očekuje da će se novi Aveo takođe dopasti porodicama.

Novi Aveo je duži i širi u odnosu na trenutno prisutan model, sa prostranom unutrašnjošću i zapreminom prtljažnika među najboljima u klasi. Kupcima Avea će se svideti visoko kvalitetni materijali korišćeni u unutrašnjosti, kao i višestruki skladišni odeljci u središnjoj konzoli i moderan audio sistem sa USB, aux-in i Bluetooth priključcima.

Šasija novog Avea je podešena prema evropskim ukusima sa voznim i upravljačkim osobinama koje kombinuju udobnost i brz odgovor. Elektronski kontrolisano upravljanje (EPS), Elektronska kontrola stabilnosti (ESC) i ABS kočnice su standardna oprema.

alt

alt

Na novom Aveu će na raspolaganju biti linija benzinskih motora, dve 1,2-litarske verzije (sa 70 i 86 KS), jedna 1,4 litarska jedinica (100 KS) i jedan motor od 1,6 litara (115 KS). Aveo se nudi u dve verzije 1,3 litarskog dizel motora (sa 75 i 95 KS) sa Start/Stop tehnologijom.


Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.