Autopedija

22 premijere na sajmu u Novom Sadu

Sajam automobila Novi sad

Novi Sad je od juče domaćin 10. međunarodnog sajma automobila "Auto Show - Novi Sad", a čast da otvori ovu sajamsku manifestaciju imao je naš poznati automobilista Pavle Komnenović. Komnenović je rekao da novi automobili nikada nisu bili jeftiniji i da bi svaki građanin koji planira da kupi vozilo trebalo da izbegne polovne automobile.

Direktor Novosadskog sajma Goran Vasić zahvalio se svim izlagačima jer su u godini kada je kriza najviše pogodila auto industriju, prikazali veliki broj modela i novinteta na našem tržištu.

-Po broju izloženih modela ovaj sajam najavljuje bolja vremena i daje impuls auto industriji, rekao je Vasić i svim učesnicima poželeo da naredne godine izlože još više modela.

Na Sajmu automobila u Novom Sadu najskuplji model  je "Mercedes S – Class 350 CDI  4matic" koji se prodaje za 112.000 evra.

Najjeftiniji model na Sajmu je "Fiat Punto Classic 1,2  Actual" koji se po sistemu "staro za novo" može kupiti 5.699 evra. Taj model karakteriše "Euro 4" motor zapremine 1242 kubika i snage 44 kW. Maksimalna brzina mu je 155 km/h, a ubrzanje do 100 km/h postiže za 14,3 sekunde. Potrošnja u gradu iznosi oko sedam litara, dok na otvorenom putu troši oko 5 litara.

Generalni sponzor i strateški partner 10. sajma automobila "Auto Show – Novi Sad" i vodeća osiguravajuća kuća u zemlji, Kompanija "Dunav osiguranje" takođe je pripremila brojne pogodnosti za posetioce Sajma.

- Deset odsto popusta na kasko osiguranje zaključeno za vreme sajma, prezentacija našeg najnovijeg proizvoda "Pomoć na putu za 1 dinar", kao i stručna tribina "Evropski izveštaj o saobraćajnoj nezgodi u funkciji naknade štete" koja će se održati 14. oktobra u 12 časova u Kongresnom centru "Master" na Novosadskom sajmu, samo su deo programa koji je naša kompanija pripremila za posetioce,  najavio je tom prilikom direktor Glavne Filijale Novi Sad Kompanije "Dunav osiguranje", Goran Mačkić.

Radno vreme sajma "Auto Show – Novi Sad" je od 10 do 19 časova, a pojedinačna ulaznica košta 250 dinara. Sajam je otvoren do nedelje, 17. oktobra.

Izvor: Sajam.netKomentari (1)Add Comment
...
napisao tony, October 20, 2010
Vodeća kuća po pitanju osiguranja uz svo poštovanje u Sbiji je svakako DDOR A.D.O. Tek toliko da se zna.

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.