Autopedija

Novi Ford Focus - Prva globalna test vožnja

alt

Globalna test vožnja održaće se početkom 2011. u južnoj Evropi, a lokacija će biti potvrđena sledećeg meseca. Vožnja će biti osmišljena na način da ucesnicima pruži prvi uvid u Ford Focus i omogući im da uživaju u pustolovnim aktivnostima i brzini. Ucesnici će moći da dokumentuju i podele svoje iskustvo.

Preko Focus-ove Facebook stranice, prijatelji i obožavatelji iz celog sveta pozvani su da pošalju video aplikaciju koja objašnjava zašto bi baš oni trebalo da budu uključeni u prvu ikad globalnu test vožnju u Focusu. Potencijalne vozače aplikacija poziva da "pokrenu više od automobila" i donesu 10.000 USD humanitarnim organizacijama koje su u kategorijama borbe protiv gladi, obrazovanja ili zaštite zivotne sredine.

Detalji globalne test vožnje dostupni su pod Global Drive na adresi facebook.com/fordfocus. Ukupno 100 izabranih ucesnika iz celog svijeta krenuće na put u Evropu kako bi bili deo prvih vozača Fordovog Focusa nove generacije. Ucesnici globalne test vožnje biće izabrani na osnovu niza kriterijuma uključujući njihov individualni kreativni sadržaj, angazovanost u društvenoj mreži i broj glasova koji prikupe.

Ukupno 500.000 USD doniraće se u humanitarne svrhe prema izboru vozača. Ford dobija prve reakcije na svoje globalno vozilo dok vozači i gosti uživaju u uzbudljivom međunarodnom iskustvu, a humanitarne organizacije primaju donacije. U Focusovoj globalnoj test vožnji svi dobijaju, a Ford se obavezuje na kvalitetne proizvode, solidno poslovanje i bolji svijet.

Novi Ford Focus je rezultat globalnog razvoja proizvoda koji je povezao najbolje fordove inženjere i tehnologiju celog sveta. Novi Focus biće skoro identičan na svih 122 tržišta na kojima će se prodavati i imace 80 posto zajedničkih delova. Focus će se proizvoditi u fabrikama širom sveta od Azije do Evrope i Severne Amerike od početka 2011. Za više informacija o Focusu : www.newfordfocusmedia.com 
Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.