Autopedija

Toyota sprema električni RAV4

Toyota RAV4

Japanski gigant udružuje snage sa Teslom kako bi proizveo SUV na električni pogon. Ovo su prve teaser fotke RAV4 EV-a, popularnog SUV-a sa potpuno električnim pogonom čiji se debi sprema za Sajam automobila u L.A.-u sledeće nedelje.

Koncept koristi električni pogon razvijen u saradnji sa električnim pionirom – Teslom, ali se, naravno, očekuje mnogo manje kada su performanse u pitanju od bombastičnog Tesla Roadster-a sa 288 KS.

Toyota RAV4 02

U maju ove godine, Tesla i Toyota su najavile svoju nameru da sarađuju u razvoju električnih vozila i delova, kao i na sistemima proizvodnje i inženjeringu. Tesla očekuje korist i znanje od Toyota-inog inženjeringa, proizvodnje i ekspertize, dok TMC (Toyota Motor Company) očekuje korist od Tesle u poznavanju EV tehnologije, brzog donošenja odluka i fleksibilnosti.

Toyota planira da sa detaljima vozila, uključujući distancu koju će vozilo prelaziti sa jednim punjenjem i performanse, izađe u javnost na press konferenciji, na sajmu u L.A.-u, 17. novembra.Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.

Keisha Grey Loves To Fuck Patient Lily Lovecraft Pain Painal Theater Geiler Roter Lackstring Girl Gets Road Pussy Anna Lewnadowska Cum Tribute Brutal Teenagers Bottom Outdoor Sex