Autopedija

Jeftiniji Citroen C3 i C1

Citroen C1

Nedavno je kompanija Vitro Group počela prodajnu akciju za svoje hit modele Citroen C1 i C3 sa sjajnim paketima opreme i još boljom cenom. Sada su napravili korak dalje i u saradnji sa Findomestic bankom ponovo ponudili neodoljive uslove kreditiranja u prodajnoj kampanji “NAPRAVITE RAZLIKU”.

C1 X 1.0i u ovoj sjajnoj ponudi moze da se vozi za svega 749 evra. Naime, toliko novca je dovoljno za učešće i da ovaj preslatki mališan bude vaš, na vaše ime sa rokom otplate do šest godina i mesečnom ratom od 119 evra uz kamatnu stopu od 7,92%.

U ovoj ponudi sadržani su klima uredjaj i sjajan bezbedonosni paket: ABS, CSC kontrola rasporedjivanja sile kočenja u krivinama, automatsko uvlačenje stuba volana u slučaju sudara, Air bag za vozača i suvozača, zatim farovi podesivi po visini, točkovi od 14’’, elektronska blokada motora i još dosta prijatne opreme.

Citroen C3

Izvanredna je i ponuda za model Citroen C3, Automobil 2011. godine u Srbiji. Na našem tržištu pojavio se prošle godine i osvojio srca i vozača i automobilske stručne javnosti. C3 X 1.1 možete voziti za 948 evra. To je iznos učešća, mesečna rata iznosi 150 evra, kredit je na šest godina, auto je odmah na vaše ime i nema nikakvih dodatnih, niti skrivenih troškova.

Model koji je u ponudi odlikuje sjajna dodatna oprema u koju spadaju: klima uredjaj, 4 vazdušna jastuka, ABS, progresivni servo upravljač, putni računar, elektro podizači prednjih stakala, daljinsko centralno zaključavanje, , električno podešavanje ogledala spoljnih retrovizora u boji karoserije, upravljač podesiv po visini i dubini, vozačevo sedište podesivo po visini, deljiva zadnja klupa, 15” ukrasni poklopci točkova.. Citroen C3 se proizvodi u potpuno novim pogonima kraj Pariza, a servisni interval je na 20.000 kilometara.

U ovoj kreditnoj ponudi nema obaveze prenosa plate, žiranata niti kasko osiguranja vozila. Akcijske cene, kao i uslovi kreditiranja su vremenski ograničeni.

Izvor: VITRO GROUP Marketing


Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.