Autopedija

Volvo C30 na specijalnom popustu

Volvo C30

Uvoznik i serviser Volvo automobila za Srbiju, beogradski Grand Motors, nudi mogućnost da i pre sajma Volvo C30 sa benzinskim motorom od 1,6 litara (100 KS) nabavite za 16.990 evra, sa carinom, transportnim troškovima i PDV-om.

- Taj model, sa izuzetno dugačkim spiskom ugrađene opreme, nikada do sada kod nas nije imao povoljniju cenu, kaže rukovodilac prodaje Volvo automobila u Grand Motorsu, Milan Arsić. Ovu tvrdnju ilustruje samo nekim detaljima: verzija na popustu je, između ostalog, opremljena prednjim i zadnjim naslonima za ruku, putnim računarom, tzv. Bauxite unutrašnjim dekorom, elektronskom kontrolom klime, odvojenim podešavanjem temperature za vozača i suvozača, unutrašnjom recirkulacijom vazduha, filterom za polen.

Volvo C30

Unutrašnjost je uređena Falsterbo tekstilnim obloga, vozačevo sedište se podešava po visini i u lumbalnom delu, iza suvozačevog naslona za glavu je vešalica za sako, zadnja klupa je deljiva, kolo upravljača i poluga parkirne (»ručne«) kočnice su obloženi kožom, podizači prozora imaju elektro komande sa Auto-up i Auto-down funkcijom, na tabli s instrumentima su obrtomer, digitalni sat, Performance sistem ozvučenja sa radiom, CD-om i četiri zvučnika (po 20W), na zadnjem delu centralne - tunel konzole Uke uičnica 12V, prostor kod nogu vozača i suvozača je osvetljen, unutrašnje osvetljenje ima odloženo gašenje, kaseta za sitnice je osvetljena i zaključava se, u kaseti su držač za sitninu, kreditne kartice i olovku, na podu tekstilne patosnice, farovima se manuelnom podešava visina, branici su delimično u boji vozila, a retrovizori potpuno u boji vozila. Bez dopalate su i podešavanje volana po visini i dubini, servo asistencija u upravljačkom mehanizmu, displej spoljne temperature, električno podešavanje spoljnih retrovizora sa grejanjem, bočni migavci u spoljnim retrovizorima, spoljašnji donji branici mat crne boje, kao i aluminijumski naplaci 6.5x16'' CORDELIA...

Retki su automobili koji za ovu cenu nude tako sveobuhvatnu bezbednosnu opremu kao što je ima C30 za 16.990 evra. Nju, recimo, čine, sistemi ABS, EBA (asistencija pri naglom kočenju), EBD (elektronska raspodela kočione sile), EBL (aktiviranje stop svetla pri iznenadnom kočenju), disk kočnice napred (ventilirane) i nazad, DSTC (dinamička kontrola stabilnosti), IDIS (inteligentni sistem za informisanje vozača), prednji vazdušni jastuci za vozača i suvozača, SIPS (bočni vazdušni jastuci za prednja sedišta), IC (vazdušne zavese napred i nazad), WHIPS (zaštita od povrede kičme na prednjim sedištima), automatsko podešavanje visine i zatezači pojaseva napred i nazad, home safe osvetljenje i dolazno svetlo, daljinsko centralno zaključavanje, elektronski imobilajzer itd.

Uz sve ovo, u predsajamsku cenu od 16.990 evra su uključeni još i Bluetooth handsfree, audio komande na upravljaču, prednja svetla za maglu i aluminijumski detalji u unutrašnjosti.

Kao i svi Volvo automobili, i C30 ima dvogodišnju garanciju za celo vozilo a 12 godina za karoseriju. Prava iz garancije se mogu kod ovlašćenih dilera i servisnih parntera u celoj Evropi. Opisani C30 za 16.990 evra, po fabričkim podacima, u kombinovanom ciklusu troši sedam litara benzina na 100 km, od 0 do 100 km/h ubrzava za 11,8 sekundi, a postiže maksimalnu brzinu od 185 km/h. (Economy.rs, 1. mart 2011.)

Izvor: PR Grand Motors


Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.