Autopedija

Toyota Yaris za 125 evra mesečno

Toyota Yaris

Najnovija verzija Toyote Yaris i specijalna kamatna stopa od 5.99% za finansijski lizing vozila na hibridni pogon, čine okosnicu ovogodišnje sajamske ponude kompanije VB Leasing na predstojećem sajmu automobila u Novom Sadu.

Sajamska ponuda se odnosi na nove verzije Tojotinog modela Yaris, Luna 1.0 3D i Sol 1.33 5D, i sačinjena je u saradnji sa partnerskom kompanijom GO.TA.Car iz Novog Sada. Reč je o finansijskom lizingu uz ostatak vrednosti koji podrazumeva minimalno učešće od 10% za pravna, odnosno 20% za fizička lica, nominalnu kamatnu stopu od 6.50% i efektivnu od 8.49% godišnje.

Ostatak vrednosti omogućava onima koji se odluče za ovu ponudu da, uz već povoljne uslove finansiranja, imaju nižu ratu tokom trajanja lizing ugovora, a nakon isteka odluče da li će vozilo da otkupe ili vrate. Ugovor se sklapa na 60 meseci uz minimalne troškove obrade od 1.5%.

Kada su hibridni automobili u pitanju, VB Leasing će na ovogodišnjem novosadskom sajmu automobila promovisati od nedavno uvedenu specijalnu kamatu od 5.99% za finansiranje „zelenih automobila“. To govori o strateškom pristupu kompanije da pomogne rešavanju zagađenja u Srbiji.

„Ono što nas dodatno izdvaja od konkurencije je proces brzog odobrenja u roku od 24 časa, to što oba ključa ostaju kod klijenta i što su sva plaćanja prema kursu NBS-a. Vojvođani prepoznaju kvalitet naše ponude i zato smo lizing kuća sa najviše klijenata u Vojvodini“, izjavio je Bojan Erak, regionalni menadžer prodaje kompanije VB Leasing doo za Vojvodinu.

I to nije sve. VB Leasing pripremio je još iznenađenja i povoljne kamate klijentima koji se odluče za sklapanje ugovora tokom trajanja sajma.

Izvor: VB Leasing PR


Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.