Autopedija

Alfa Romeo će se proizvoditi u Kini

Alfa Romeo sajam

Italijansku marku Alfa Romeo prati epitet proizvodjača sa dušom, a da li će tako ostati i kada proizvodnja započne u Kini? Juče je objavljeno da će Fiat koncern Alfu proizvoditi sa šestim kineskim proizvođačem kola - firmom Guangdžou automobili. Direktor grupe Guangdžou automobili rekao je da će zajedničko preduzeće Guangchi-Fiat početi da sa proizvodnjom u julu naredne godine.

"Pored brenda Fiat, nakon pregovora dva akcionara, uvešćemo robnu marku Aalfa Romeo u zajedničku kompaniju, kazao je kineski direktor na Sajmu automobila u Guangdžou, ali nije precizirao kada će se ti modeli naći na tržištu.

Planirano je da se sa proizvodnjom automobila počne u julu sledeće godine. Zajedničko preduzeće Guangdži-Fiat imaće u početku kapacitete za izradu 140.000 automobila, a kasnije će biti razvijeno u proizvođača više brendova i proizvoda.

Uprkos usporenoj stopi rasta prodaje, Alfa romeo se označava kao jedan od poslednjih luksuznih brendova iz Italije koji bi mogao da zauzme dobru poziciju na sada prezagušenom segmentu luksuznih kola na najvećem tržištu automobima na svetu, u Kini.


Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.

Keisha Grey Loves To Fuck Patient Lily Lovecraft Pain Painal Theater Geiler Roter Lackstring Girl Gets Road Pussy Anna Lewnadowska Cum Tribute Brutal Teenagers Bottom Outdoor Sex