Autopedija

Besplatna provera i popust za Opel vozače

Opel zimski servis

Misleći na svoje kupce i vozače, Opel je u Srbiji organizovao akciju besplatne provere automobila pred hladnije dane. Ukoliko se nakon provere utvrdi neispravnost nekih sistema, Opel će odobriti i popust na radove i zamenjene delove.

Za sve vlasnike Opela, u okviru zimske servisne akcije, obezbeđena je potpuno besplatna provera svih tečnosti u vozilu, kočionog sistema, akumulatora, svetlosne signalizacije i brisača. Pored toga, vozače koji svoj auto odvezu na proveru u neki od Opelovih ovlašćenih servisa, očekuje još jedna posebna povoljnost - ukoliko prilikom provere vozila budu utvrđeni bilo kakvi kvarovi ili nedostaci, korisnici će dobiti popust od čak 15 odsto na zamenjene delove i usluge rada.

Specijalne cene i uslovi nisu jedini razlozi zbog kojih je preporučeno Opel vozila proveravati u ovlašćenim servisima. Ovlašćeni servisi raspolažu obučenim i iskusnim mehaničarima, specijalnim alatima i dijagnostičkim uređajima, kao i najnovijim tehničkim informacijama koje omogućavaju brzo dijagnostikovanje i rešavanje eventualnih problema, što će svakom vozaču obezbediti uštedu vremena i novca, a istovremeno produžava život vozila i održava njegovu vrednost. Ovlašćeni servisi rade u skladu sa standardima i procedurama definisanim od strane proizvođača.

Opel ovom akcijom želi da na poseban način nagradi lojalnost svojih vozača i da im, pored značajne uštede, pruži maksimalnu bezbednost kako bi bili sigurni da se mogu osloniti na svoj automobil bilo kada i u bilo kojim uslovima.

OPEL ZIMSKI SERVIS TRAJE DO 25.11.2012

Izvor: Opel PR


Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.