Autopedija

Hyundai novembarska prodajna akcija

Hyundai popust

U čast 10 godina uspešnog rada kompanije Hyundai Auto Beograd i 45 godina prisustva Hyundai Motor Company na automobilskoj mapi sveta, Hyundai Vam u novembru  predstavlja svoju ‘’slavljeničku’’ prodajnu akciju. Kupci novih vozila imaće mogućnost da izaberu jednu od mnoštva ponuđenih opcija.

Za naše buduće vlasnike Hyundai automobila spremili smo raznovrsnu rođendansku ponudu koja podrazumeva sledeće opcije:

Garancija 7 godina (ili 100.000 km – šta pre nastupi) važi za fizička lica i odnosi se na motor, komponente i delove vozila.

Kasko osiguranje podrazumeva da trošak kasko osiguranja Vašeg novog Hyundai automobila za prvu godinu snosi kompanija Hyundai Auto Beograd. Reč je o punom kasko osiguranju sa učešćem u šteti od 20%, bez ikakve franšize i bez obzira na broj štetnih događaja u toku godine.

U saradnji sa Credit Agricole bankom, pored postojećih, obezbedili smo i posebnu ponudu za finansiranje kupovine Hyundai automobila na kredit bez kamate (0% kamata). Ova ponuda podrazumeva iznose do 3.000 € za modele i30, i40, ix35,Elantra tj. 2.000€ za model i20.  Takođe, ne postoji obaveza prenosa zarade kao ni trošak prevremene otplate kredita (0 eur).

Hyundai popust

Pored ponude kredita, Hyundai Auto Beograd je u saradnji sa NBG lizing kompanijom odlučio da kupcima pojedinih modela i30, Elantra, i40 Sedan & Wagon i ix35 ponudi i mogućnost kupovine vozila na lizing bez kamate (0%).

Ukoliko vlasnik želi, može izabrati opciju da svoj novi automobil besplatno dodatno obogati ili personalizuje sa nekim od elemenata dodatne opreme (parking senzori, bluetooth handsfree, GPS navigacija itd. u zavisnosti od izabranog modela).

Obzirom da nam se približava hladno i kišovito vreme, zima, kupci modela i30, Elantra i ix35 mogu se odlučiti da dobiju i komplet zimskih guma (4 kom.) kako bi povećali svoju, ali i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

I na kraju, kao pravu poslasticu na rođendanskoj torti, Hyundai je rešio da za sve kupce novog modela i30 koji žele brzu isporuku i izaberu neko od vozila sa lagera - ponudi dodatne akcijske cene modela i30 sa najbržom mogućom isporukom -  odmah!

Za sve bliže i detaljne informacije posetite ili pozovite neki od ovlašćenih Hyundai prodajnih centara (spisak možete pogledati ovde).

Napomena: Sve gore navedene ponude važe za kupovinu svih modela osim modela i10 i pojedinačnih vozila koja imaju posebnu, izuzetno povoljnu cenu navedenu u posebnom cenovniku „Specijalna ponuda

Izvor: HyundaiKomentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.