Autopedija

Niže cene za Opel automobile do kraja marta

Opel sajamska ponuda

Još desetak dana pred početak Sajma automobila u Beogradu, Opel je u Srbiji spremio niže cene pojedinih svojih modela. Ukoliko upravo planirate kupovinu novog automobila, pazite da popusti ne važe do kraja Sajma, već samo do kraja meseca, odnosno do 31. marta.

Opel Corsa će vas osvojiti svojim šarmom, praktičnošću, zabavnim karakterom i kvalitetom koji traje. U udobnoj vožnji prepunoj zabave uživaće mladi vozači, a samouvereno će odgovoriti i potrebama porodičnih ljudi. Savršena je za uske gradske ulice, ali i dovoljno velika i udobna za duža putovanja. Sajamski vaučer za bilo koju izabranu verziju Corse Enjoy iznosi 450 evra čime se ostvaruje značajna ušteda za ovaj model.

Svojim izgledom, performansama i inovativnim sistemima, nova Opel Astra je za klasu ispred ostalih. Ona je pravi spoj vrhunske tehnologije i nemačkog kvaliteta. Savršena kombinacija funkcionalnosti i komfora, bezbednosti i udobnosti, dinamičnosti i elegancije čine Astru glavnom zvezdom Opelove flote. Sa sajamskim vaučerom ostvaruje se popust od 410 evra za za bilo koju izabranu verziju nove Opel Astre.

Nova Zafira Tourer postavlja nove standarde fleksibilosti u svom segmentu. Njen elegantni dizajn, prostranost, praktičnost i nove tehnologije omogućavaju opuštenu vožnju uz maksimalnu udobnost i sigurnost. Za Zafiru Tourer sa sajamskim vaučerom omogućena je ušteda od 410 evra za bilo koju izabranu verziju.

Insignia u potpunosti redefiniše segment automobila srednje veličine. Čak i najzahtevniji vozači će biti impresionirani sofisticiranim tehnologijama, revolucionarnim dizajnom, ergonomskom funkcionalnošću i vrhunskim performansama. Za Opel Insigniju sajamski vaučer donosi uštedu od neverovatnih 800 evra za bilo koju izabranu verziju ovog vrhunskog automobila.

Novim sajamskim ponudama je svim kupcima omogućeno da otkriju mesec najpovoljnijih cena i da priušte sebi pravo zadovoljstvo vožnje Opelovih vrhunskih automobila.

Izvor: GM.com


Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.