Autopedija

Vozači Testiraju

Renault Laguna II 2000-2008
Autopedija kaže:
 
0.0
Ocena vozača
 
4.0 (60)
Opel Astra 1998-2007
Autopedija kaže:
 
3.7
Ocena vozača
 
3.8 (60)
Fiat Punto 1999-2007
Autopedija kaže:
 
3.5
Ocena vozača
 
4.2 (48)
Opel Vectra B 1995 - 2002
Autopedija kaže:
 
2.8
Ocena vozača
 
3.9 (46)
Renault Megane 2002-2009
Autopedija kaže:
 
0.0
Ocena vozača
 
4.2 (43)
Alfa Romeo 147 2000-2009
Autopedija kaže:
 
0.0
Ocena vozača
 
3.9 (42)
"Najveći problem je limarija jer jako brzo trune i to na vidljivim mestima i po podu" - Seat Toledo 1998-2004
Testovi Polovnih Automobila Opel Opel Astra 1998-2007
 

Opel Astra 1998-2007 Hot

Vozači kažu:

Nazad na predloge
Ocene
Performanse*
Upravljanje*
Komfor i udobnost*
Pouzdanost*
Održavanje i troškovi*
 
Potrošnja*
 
Iskustva
 Da
 Ne
Komentari, problemi, rešenja, saveti...*
    Molimo Vas unesite sigurnosni kod.
 
Testovi 60 automobila - prikaz 1 - 40 1 2
Redosled 
 

Opel Astra g, karavan, motor 1.7 dti Isuzu, oprema Njoj(dijamante)

Prosečna ocena: 
 
3.2
Performanse:
 
2.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
2.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Februar 18, 2014
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Auto sam kupio 2006. godine, sa 3 godine starosti, vozim ga još uvek, karavan je u pitanju, dizel motor koji malo troši, po mojoj proceni leti u gradu oko 6.5 l, a na otvorenom oko 5 l, u zavisnosti od načina vožnje, tako da na auto putu ne prelazim brzinu od 120km/h. Zimi se potrošnja penje na oko 8-9 l. Pozdan auto, malo kvarova sam imao, doduše ne prelazim velike kilometraže, godišnje oko 8-9000 km(sa odlaskom na more u Grčku).
Pažnju treba obratiti na servisiranje i održavanje alternatora i akumulatora.
Na leto 2013. godine zamenio sam fabrički akumulator (trajao je 10 godina), ali i stator alternatora jer je pre oko goreo pošto nisam na vreme zamenio akumulator, jer je bio slab i nije mogao da podmiri sve potrošače, pa je snagu vukao sa alternatora više nego što je mogao davati. Popravka sa akumulatorom je koštala 19000 din. Mada se stari akumulator još može koristiti za neka slabija vozila sa benzinskim motorom, otac startuje Fićin motor.
Jedina zamerka mu je klima urađaj, jer sam ga duže vremena popravljao, ali je stalno pušto freon, dok sistem nisam ponovo napunio freonom i tečnošću kojom je zatvoren otvor gde je isticao freon. Trap je dobar, motor pouzdan, ali kada se vozi sa uključenom klimom, može ponekad da štucne kada hoćete veliko ubrzanje na kratkim relacijama. Preporuka...

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan auto, jeftin za održavanje
Loše strane Potrebno je redovno održavati alternator, odnosno ga servisirati. Pregledati redovno akumulator. Svoj auto zimi parkiram ispred zgrade, jer nemam garažu, tako da je to presudno za akumulator i alternator.
Cene servisa i delova (primer) Mali servis (filter ulja, nafte i vazduha sa 5 litara ulja(mobil s 10-40w turbodiesel)košta oko 4000 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7,5 godine
 

Opel Astra, 1,4 16v, 2001

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Avgust 12, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Prema mojim iskustvima mogu svakome da preporucim ovaj auto.
Naravno da postoje primerci koje treba izbegavati.
Ne trosi ulje, posto svaki dan prelazim malo vecu kilometrazu uvek pregledam nivo ulja, rashladne tecnosti i td.
MANE: Osetno izgubi snagu motora kada je ukljucena klima (ali nije strasno).
Sedista bi mogla biti malo udobnija,ali to je subjektivno misljenje
Osetljiva elektronika ali nikada nisam imao problema sa elektronikom zato sto se pridrzavam pravila koje sam naveo u "lose strane" (ovaj auto ima elektro servo i "usko" je povezan sa alnaserom i akumulatorom tako da ozbiljno shvatite moj savet ispisan u "lose strane").
Ugradio sam sekvent plin i prezadovoljan sam potrosnjom (gradska oko 11l plina, na otvorenom oko 8l plina)
ZAKLJUCAK: Redovno odrzavanje, dobar akumulator, dobar alnaser i necete imati nikakav veci problem sa autom.
Narodski receno: "Kako odrzavas auto tako ce ti vratiti" (ovaj vraca troduplo) :D

Iskustva

Dobre Strane Odlican auto, jeftino održavanje. Nikakvih većih problema, samo redovno održavanje (kvalitetnije motorno ulje koristiti).
Loše strane Osetljiva elektronika, posebno alnaser, nemoj da vam padne na pamet da pomognete nekome da upali svoj auto pomocu kablova, ako hocete da pomognete skinite svoj akumulator i dajte da tako upali svoj auto.
Cene servisa i delova (primer) Servis (ulje, filteri goriva, ulja vazduha + ruke) 4000 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine
 

Opel Asta 1.7dti isuzu 2002

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Jun 09, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Dobar i pouzdan auto!
PAZITE SE DOBRO GA PREGLEDAJTE PRE KUPOVINE MISLIM NA ELEKTRONIKU

Iskustva

Dobre Strane Auto jako puzdan stvarno sam uzivao pre 2 dana sam ga prodao jer kao invalid vise nemogu da ga vozim.
Loše strane Po meni nema moj kum ima 1.2 astru i kaze da je elektronika kod njega problem
Cene servisa i delova (primer) Jeftin servis!Jer Vectra,Astra i Corsa imaju sve bukvalno isto!
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 6 Godina
 

1.6 8V -2001

Prosečna ocena: 
 
3.7
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Maj 30, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Vrlo dobar auto, jeftino održavanje. Nikakvih većih problema, samo redovno održavanje.

Iskustva

Dobre Strane Relativno jeftini delovi u odnosu na druga vozila te kategorije. Dobra upravljivost tj. servo uređaj, odlican ABS sistem. Zadovoljajajući konfor.
Prtljažni prostor dovoljan. Potrošnja prosečno 8 litara.
Loše strane Prednja sedišta su malo kraća pa na dužim relacijama malo zamaraju. Kod vožnje sa uključenim klima uređajem osetno gubi snagu.
Cene servisa i delova (primer) Spona -1.700 din, filter kabine 1.000 din., šolje amortizera prednjih 950 din, stabiliyatori 1250din, filter vazduha 900 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine
 

astra G 2000' 2.0 DTI 16v - Y20DTH

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Maj 30, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

dobar auto,odrzavanje malo skuplje uodnosu na klasu ,ali nekvari se puno tako da dodje na isto.odlaze samo potrosni dijelovi, amortizeri, stabilizatori i slicno.mene zamjena ulja sa filterom ulja izadje nekih 50-60eura a filter groriva menjam svaku drugu zamjenu ulja.
korisim ulje GM supersintetic 5w30 i gazim ga dobro,potrosi mi 1litar do 1.5 litara ulja od zamjene do zamjene to je nekih 10.000 do 13.000 sto nije strasno sobzirom da je uvek na velikim obrtajima.u motor staje oko 4.5litara ulja

Iskustva

Dobre Strane dobr auto i kvalitetan za novac koji je placena,prelaze velike kilometraze uz minimalna ulaganja u servisiranje,desi se poneki kvar i to na potrosnim dijelovima koji se vremenski habaju.
konkretno za 2.0 DTI po meni dobar motor moj preso 250.000,radjenja bos pumpa i menjan termostat,jako dobar mootor,kod mog druga isti motor preso 350.000 i on ju prodo pre 4 godine i ev i sad ju lik taj vozi,i to dero ju je dobro nije stedjena nimalo. potrosnja grad 8, van grada 4.5-5 prosek 5.5-6l dizela
Loše strane lose strane ima ih naravno ko i za svaki auto,losa limarija na skoro sve i jednoj ode rubovi hauba gepek pohdja i onda pocne da trune. kod mene konkretno bela boja karavan i po rubovima zadnjim je vec lepo dobila i dobija i ipod vrata i haubi.razmisljam da je krpim al neznam dal vredi uloziti 500-600 e u farbanje.

2.0 DTI 16v (Y20DTH) jedina JEDINA mana motora je bos pumpa kod mene je radjena jednom,i jako je bucan ima neki cudan zvuk ko da je dobila po ventilima al to je normalno za taj motor

poprilicno je skupa za odrzavanje dosta skuplja od golfova
primer. mandzetna za astra g je 25e a za golf 4 10e + ruke

slab odaziv na gas-kad vozite i kad hoceete da ubrzate naglo iz malih obrtaja,kad stisnete papucicu u pod treba mu neko vreme da skonta da treba vuc,al kad krene vuce bolje nego dosta benzinaca.tako da ga morate drzati na nekih 1700-2500 obrtaja tad kida,jer od 1750 do 2250 obrtaja isporucuje max njutnmetere 220Nm (Y20DTH)
Cene servisa i delova (primer) velika remenica radilice-90e
spaner-60e
remen-14e
rooler 30e
Reparacija bos pumpe (elektronika i uglovi)-550e
amortizeri monro prednji-45e komad
stabilizator -8e komad.
hladnjak klime-100e
VAZNOOOO
nema zupcasog remena sto znaci nema velikog servisa.samo sipaj ulje preporucuje se 5W 40 za turbodizelase,lanac se pocne cut tamo oko 310.000 tako mi je drug reko,al ga on nije diro.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7godina
 

Opel Asta 1.7dti isuzu 2002

Prosečna ocena: 
 
3.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
2.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
April 27, 2013
Poruke (1)
Prijavi ovaj test
 

Gledajte da kupite bolje ocuvan model

Iskustva

Dobre Strane Dobar auto za nase uslove i standarde, ako kupite ocuvan model. Mala potrosnja. Ko se malo razume moze i sam da ga odrzava.
Loše strane Imao sam problem sa elektronikom bosch pumpe kada mi se auto ugasio u tunelu Sozina u Crnoj Gori-haos! I crnogorac iz Bara me odrao za servis 250 eura, kao zamenio je , pa onda kao popravljao je u Podgorici... Kad sam dosao kuci opet mi se ugasio, ali posto sam kuci, otisao sam sam u kanal skinuo plocu i video da je tzv.majstor nije ni pipnuo ni skidao, nego je problem bio samo u kontaktu kablova koji se prikljucuju na plocu,tj na uticnici jedna zica je bila labava i izvlacila se povremeno. To sam sam namestio i evo nikakvih problema sa elektronikom vise. Toliko o tome! Na bosch pumpi takodje primecujem povremeno da kaplje nafta vec 10.000 km. Pritezao sam sarafe ali i dalje, ali ne pravi nikakav problem
Cene servisa i delova (primer) Nije preterano skup za odrzavanje
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 1 god
 

1.6 16v

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
5.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
2.0
Testirao Gost
April 08, 2013
Poruke (2)
Prijavi ovaj test
 

SEKVENT *

Iskustva

Dobre Strane Prezadovoljan sam odnosom snage i tezine vozila ... sa ne tako velikih 100 konja leti ... a i zimi :D
Loše strane potroslja me ubi oko 10 l bezolovnog , moje voznje :D
Cene servisa i delova (primer) veliki mali servis u kompletu su me izasli delovi 270e , a ruke 50e .
prednji branik sam nabavio za citavih 20e ,
lamda sondu sa u gradnjom 30e,
sina branika NOVA 10e ,za sada jako jako zadovoljan cenama rezervnih delova :D
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 meseca nameravam jos 3 godine :D
 

Opel Astra G 2.0 DTI Comfort 2000 god.

Prosečna ocena: 
 
4.8
Performanse:
 
5.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
April 03, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Vrlo dobar auto.

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan, jeftin servis, motor na lanac, mali potrosac, nema vecih kvarova. Vrlo startan motor, i dobro radi i na manjim obrtajima. Vozim ga 5 god i u njega sam ulozio manje od 100e (plus servis). Potrosnja ljeti 4.5-5l dok zimi ide i do 7-7.5l.
Loše strane lampica od airbaga
dosta je bucan
"turbo rupa"
Cene servisa i delova (primer) ventil turbine polovan 20e
lufter 50e
kraj spone 10e
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 godina
 

Opel Astra G 2.0 DTL 1999 god.

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Mart 15, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Imao sam problem sa engine lampicom za motor, isao od majstora do majstora malo izgubio i vremena i zivaca, kad se upali zuta lampica gubi snagu i ne ce da ide preko 120 Km/h.Dok nisam otisao kod pravog majstora koji je imao dobar opelov program i resio za jedan dan, nastelovao sve, nista nije menjao,i sada se auto ponasa sasvim normalno,ide kao zmaj,radi kao sat,eksplozivan kako na startu tako i pri vecim brzinama.

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan, nema kvarova /motor na lanac/, izuzetno mali potrosac /prosecna potrosnja 5.0-5.5 /, atraktivan izgled, kvalitetan enterijer i limarija.
Loše strane desava se da mi se pali lapica air-bag kada pomeram sedista napred-nazad pa moram na dijagnostiku i reset tj.brisanje greske, vec mi se par puta desava.
Cene servisa i delova (primer) Servis za moj model 2.0 DTL dizel, opelov motor, je sasvim u normalnim okvirima /zamena ulja,filtera ulja,goriva i vazduha/ i to je kraj, a ostali potrosni materijal nije skup.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 god.
 

astra g 1.4 2007

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Mart 15, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Ja sam zadovoljan, vozio me je svake godine u Grčku.

Iskustva

Dobre Strane Nikakvih problema
Loše strane Inertan motor pod klimom
Cene servisa i delova (primer) servis oko 10000din
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5,5 godina
 

ASTRA G 1.6 8V 75KS 1999god.

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Februar 26, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

PORODICAN AUTO,JEFTINO ODRZAVANJE,POUZDAN,OD NJE NE TREBA NISTA SPECIJALNO U VOZNJI OCEKIVATI,PROSECAN NARODNI AUTO,OVAJ MOTOR NEMA PROBLEMA AKO PUKNE ZUPCASTI KAIS,SAMO SE ZAMENI BEZ IKAKVIH POSLEDICA PO MOTOR ZA RAZLIKU OD 1.6 16V 74kW.

K A K O G A O D R Z A V A S T R O D U P L O C E V A M V R A T I T I!!!

Iskustva

Dobre Strane Na satu pokazuje 190.000km(cisto sumljam posto je iz uvoza,ima makar 250.000).Ne trosi ulje bukvalno ni gram,za krstarenje i laganu voznju sasvim ok,potrosnja benzina 9l.grad,6-7l.otvoreno,11l.plina grad,8 otvoren put,gepek dovoljan ako se lepo pakuje,meni nije nesto udobna i zamara me na duzim putovanjima,servo je extra.U varijanti COMFORT (4xairbag,abs,klima,el.prozorix4,siber el.,8zvucnika,podesivo sediste i volan po visini i dubini)
Loše strane Udobnost,lampica za airbag se stalno pali,koliko god se resetuje,prodje malo vremena i upali se sama od sebe.Sa ovim motorom je malo troma i za preticanja mora da se potera preko 3000 obrtaja,potrosnja benzina u gradu sa laganom voznjom nece ispod 8,5l.Limarija posle 14god.ok
Cene servisa i delova (primer) Za 3 godine od kvarova otisla je pumpa za gorivo (30e),mali servis 50e i mozete i sami da resite (4lit. ulja,filter ulja,vazduha,goriva,kabine),veliki servis 80e (bez vodene pumpe),svecice (NGK sa 2 pipka)22e.,registracija 125e,mono point sistem 1 dizna (ultra-yvucno ciscenje 5e),trap nisam pipnuo vec 30000km,ni da pisne.Uz redovno odrzavanje i laganu voznju sluzice beskonacno.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 godine
 

Astra H 1.7 cdti 2007god. Isuzu motor

Prosečna ocena: 
 
4.7
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Novembar 16, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Do sada predjenih 242000km i od vecih kvarova samo Bosch pumpa. Limarija otporna na koroziju. U principu potrosnja po gradu je 5-5.5L na 100km,na otvorenom oko 4,2L, ali u zimskom periodu potrosnja ode skoro duplo tj. oko 8.5-9L na predjenih 100km. Za Beograd,ovo je auto za svaku preporuku.

Iskustva

Dobre Strane Auto perfektan u svakom smislu te reci. Jak na rupama, izdrzljiv po gradu i voznji kreni-stani.Na otvorenom smesna potrosnja.
Loše strane Bosch pumpa kao rak rana ovom modelu
Cene servisa i delova (primer) Ako hocete originalne delove od predstavnika,onda cete morati ruku malo dublje u dzep da zavucete(mada ostale marke vozila su skuplje) ali dobijate sigurnost. Remont Bosch pumpe se krece od 70e pa navise,zavisi kod kojeg Bosch-iste odete.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 godine
 

Opel Astra 1.7dtl 2000god.

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Novembar 13, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Sve u svemu za te pare auto je dobar za naše uslove, malo je krut i neudoban za duža putovanja a nadoknadjuje relativno niskom potrošnjom dizela.

Iskustva

Dobre Strane Potrošnja od 4,5do 7L. Rezervni delovi dostupni i ne skupi. Limarija dobra, motor uz pravilno održavanje dugovečan.
Loše strane Pali se lampica najčešće zbog EGR ventila, a najveci problem je BOSCH pumpa koja strada otprilike sa 150 do 200.000 km.
Cene servisa i delova (primer) Veliki servis do 350 evra, a generalka 1.000e. Reparacija pumpe 500e.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 8 god.
 

Astra1.7dti

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Novembar 11, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Za nase uslove astra je odlican auto!

Iskustva

Dobre Strane solidan u svim parametrima
Loše strane neudobna prednja sedista
Cene servisa i delova (primer) podnosljivo
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 godine
 

Opel Astra G 1.2 16V

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Novembar 07, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Redovno menjati ulje i filtere.......i samo sipaj i vozi.Pri previse gradske voznje izaci povremeno na auto put i "produvati" ga.

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan,jeftin za odrzavanje.Motor sa lancem,ne radi se veki servis.Pristupacan i lak,da sam vlasnik odradi mali servis koji izadje sve sa uljem,antifrizom i svim filterima (i klime) oko 4 - 5000 din.
Loše strane Malo slab motor pri preticanju mora da se spusti u nizi stepen prenosa.
Cene servisa i delova (primer) Prednje plocice od 1500 - 2500 din.
Filter kabine (klime) 850 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 godine
 

astra g,club,1,6 16v,2002

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
2.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Novembar 01, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

dobar je...............

Iskustva

Dobre Strane komforan je i udoban pravi autic koji mi se svidja...
Loše strane malo trosi ulje,poceo trositi sa 130000 pa sam ga osvezavao i sluzi me ko Bog ali sam primetio da ppet trisi ulje sad ima oko 215000 i hocu da ga menjam al cu opet uzeti astru najverovatnije........
Cene servisa i delova (primer) pristupacno............
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 godine
 

OPEL ASTRA G 1.7CDTI 2007.GOD.

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 29, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

ASTRA JE SIGURNO NAJZASTUPLJENIJI AUTO U SRBIJI, U SVIM VARIJANTAMA I KLASAMA. I TO NESTO GOVORI O KVALITETU I BRENDU OPELA

Iskustva

Dobre Strane DOSTUPNOST DELOVA, RAZGRANATA MREZA SERVISA, NEMACKA IZDRZLJIVOST, RELATIVNO MALA POTROSNJA (6,5-7L U GRADU, 5-5,5 NA OTVORENOM DO 120KM/H), VELIKI PRTLJAZNIK ZA TU KLASU, JEDNOSTAVNO POPULARAN AUTO KOD NAS, LAKO SE PRODAJE I KUPUJE
Loše strane PROBLEMI SA ELEKTRONIKOM, EGR VENTILOM I PUMPAMA (DIZELASI), NIJE UDOBAN ZA DUZE RELACIJE
Cene servisa i delova (primer) JEFTIN SERVIS, NPR.ZUPCASTI KAIS SA SPANELIMA, FILTERI ZA ULJE, GORIVO I VAZDUH SA ZAMENOM ULJA OKO 200 EVRA
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 GODINA
 

Opel Astra G 1.7cdti , Isuzu Z17DTL , 2005

Prosečna ocena: 
 
3.8
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 27, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Treba kupiti najeftiniji aparat za dijagnostiku da ti majstori nebi odrali kožu na šiljak obzirom da ako se iole poznaje rad na računaru može se vrlo lako proveriti a i štošta ispraviti ili popraviti na kolima.

Iskustva

Dobre Strane Mala potrošnja goriva.
Loše strane Kao i svi automobili te klase ima mnogo plastike i opet plastike itd.
Cene servisa i delova (primer) Za sada nisam imao nikakvih ve?ih stavki na kolima osim promene ulja , filtera itd. što je sa korektnim cenama kako delova tako i servisiranja.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Svež sam u ovim kolima ali i zadovoljan voza?.
 

Astra G 2.0 DTI karavan 2002

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Oktobar 21, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Posle chipovanja auto je smanjio potrošnju za 0,5lit i postao startniji u prvoj brzini.

Iskustva

Dobre Strane U zemlji germanaca kao što je Srbija jedan od najboljih opcija za polovan auto.
Nije skup za održavanje, delova svuda, pouzdan auto
Loše strane Kao i svaki opel loša završna obrada
Cene servisa i delova (primer) Kompletan trap i šolje amortizera 15.000 dinara
Ko?nice i plo?ice ATE 24.000 dinara ( prednje i zadnje )
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 19 meseci
 

Astra karavan 1.7 dti

Prosečna ocena: 
 
2.8
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
2.0
Održavanje i troškovi:
 
2.0
Potrošnja:
 
2.0
Testirao Gost
Oktobar 17, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

svidjao mi se zeleo sam ga a sad ga ocima ne mogu vise gledati izbio mi je vise para iz dzepa nego glupi italijan ipak mi je fiat bio zakon i sto se tice potrosnje i sto se tice odrzavanja

Iskustva

Dobre Strane imas ih koliko hoces ako ti zatrebaju rezervni delovi
Loše strane problem sa hladnjakom klime koji treba zameniti,problem sa alternatorom koji cesce nego sto mislite treba raditi,elektronika zna da brljavi,i alnaser,a potrosnja...uopste nije tacno da je jako mali potrosac zna bogme da guta i to lepo
Cene servisa i delova (primer) cena servisa nije skupa,nemora u ovlascenom da se radi,ali zato cene delova su katastrofalne
hladnjak klime 11000
lezaj zadnjeg tocka 8500
letva volana ajoooooooooooj
servis alternatora izmedju 5000 i 10000
Preporuka Ne
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine
 

Astra G 2.0 DTI

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 07, 2012
Poruke (1)
Prijavi ovaj test
 

Uz redvne servise,pola rezervoara,ponekada aditiv u rezervoar sa naftom zbog dobrog kvaliteta nase nafte,,necete imati problema sa ovim autom..Ne plasi se uspona,jak motor koji malo trosi a dobro vuce i brzo ide,,moja preporuka zaista ,nije skup ni da se kupi a ni da se odrzava..Uvek pre nego 1.7 motor..

Iskustva

Dobre Strane Motor 2.0 DTI ko poznaje opelove motore ,zna da je ovaj motor jedan od najboljih motora koji je ugradjen u opel astrama,ili vectrama,motor ima lanac ,dakle nema pucanja kaisa zupcastog pa generalka,jak,vuce kao lud jer je laka karoserija za ovaj motor,za teret je cudo,,mala potrosnja jer je motor jak i rastereceniskreno ja sam prezadovoljan,imam ga godinu dana..Pumpe ljudima u Srbiji stradaju zato sto voze uglavnom na rezervi,,a ova pumpa se hladi naftom i verujte da nema problema sa pumpom,to moze bilo ko da vam kaze...Ja sipam pola rezervoara i samo dolijem po desetak litara i nikada nisam imao niti jedan problem
Loše strane Nisam imao losih iskustava sa ovim motorom,o limariji nema potrebe ,pocinkovana je,,nema rdje..jako jeftin za odrzavanja u odnosu na 1.7 isuzu..
Cene servisa i delova (primer) Ulje.5,5l ja sipam od 800 dinara ,filter 500dinara ,filter goriva 700,i to je to,,nema spaneri kaisevi itd..;)Sipas gorivo i vozis...oko 6000 hilj.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? za sada oko 12oookm.extra
 

2.0 dizel 2000 edition

Prosečna ocena: 
 
3.7
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
1.0
Testirao Gost
Oktobar 05, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

uglavnom jako dobar autic

Iskustva

Dobre Strane jak i izdrzljiv
Loše strane problem pumpa koja je skupa
Cene servisa i delova (primer) mali servis 5 hiljada veliki oko 22000hiljade
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3god
 

Astra 1.7 DTI

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 04, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Auto je rodjen za naše uslove, pravi porodični auto. Malo troši, jeftino održavanje.

Iskustva

Dobre Strane Jeftino odrzavanje, mala potrošnja
Loše strane Slabo ubrzava do 2000 obrtaja tj. dok ne upali turbinu
Cene servisa i delova (primer) Mali servis 4000-5000
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 god
 

Astra G 1.7 DTI 2000

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Septembar 30, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Izuzetno mali potrosac,sa odlicnim motorom,jeftine registracije,koji Vas nece ostaviti na putu i pocinkovanom limarijom,tako da kod njega nema poznate Opelove boljke zvane korozija.

Iskustva

Dobre Strane Izuzetno mali potrosac,sa japanskim ISUZU motorom koji ce Vas,uz redovno i pravilno odrzavanje,retko odvesti kod mehanicara.
Loše strane Zahvaljujuci ,,kvalitetu" domaceg goriva,cesto ce alarmirati neku gresku(cuvena zuta lampica),ali nikakav kvar nije u pitanju.
Cene servisa i delova (primer) Pre 2 godine cena velikog servisa je bila oko 300 eura,danas je oko 170,sa sve uracunatim rukama majstora.Mali servis sa najkvalitetnijim uljem i filterima nije vise od 50-ak eura.Za dve i po godine koliko vozim ovaj model,sem servisa,menjao sam samo senzor radilice koji je kostao sa ugradnjom oko 70 eura,za nepoverovati.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2,5 godine i vozim ga i dalje
 

Opel Astra 1.4 2002

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 16, 2012
Poruke (1)
Prijavi ovaj test
 

Auto je za preporuku svakako, samo obratiti paznju pri kupovini polovnog

Iskustva

Dobre Strane Solidan auto za gradsku voznju,mala potrosnja, uz redovan servis i odrzavanje auto ce raditi perfektno.Dobar enterijer,kod kljuc, servo, multi funkcionalni volan, vazdusni jastuci za vozaca i suvozaca, el podizaci itd.
Loše strane Malo neprecizan menjac i bucan. Prednji trap zna da se cuje da lupa i bruji.
Cene servisa i delova (primer) veliki servis oko 20 000 kaisevi,filteri plus ruke za majstora
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 meseci
 

Opel Astra G 1.6 16v 1998

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
5.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 16, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Odlično auto. Bio sam malo skeptičan prema Opelu ranije. Ali Astrica me oduševila. Razmišljam da uzmem opet isti motor samo mlađu od 2000 pošto su tada rješili probleme sa limom,pa ne rđaju kao prijašnje serije. Kod Opela su benzinci jedino što valja ako ćemo iskreno. Nikada dizel nisu znali napraviti a motori koje su posudili nsiu ništa posebno. Jedino eto onaj 2.0 sa lancom što bi se mogao malo izdvojiti ali ni on ne odudara mnogo. Uglavnom ako kupujete Astricu preporučujem 1.6 16v motor. Idealan odnos težine i snage a služiće vas dugo.

Iskustva

Dobre Strane Nijednog kvara nisam imao,kao ni 2 vlasnika prije mene. Kupio sam je sa 24*.000 sada je na 293.000. Sipam malo skuplje ulje. 14 godina ništa na njoj nije rađeno,iznenadio sam se kad sam pričao sa ljudima kod kojih je bila. Odlično ubrzava,sportski duh se osjeti. Izuzetno upravljiva. U malo jače krivine možete uletjeti sa priličnom brzinom a jedva da ih osjetite. Elektronika odlično služi.
Loše strane Korozija napada lim,posebno dno vrata,auspuh skoro istruo,moraću ga mjenjati. I ajde recimo na instument tabli mi je skoro redovno upaljena lampica za pojaseve iako su vezani. Takođe uzima malo više ulja ali to je fabrički tako.
Cene servisa i delova (primer) Ne bih znao,nisam imao problema sa djelovima. Ali sam ?uo da je hladnjak 45 evra. Kod nje su H7 sijalice u farovima i one koštaju od 2,5 evra do 8 evra,zavisi koju marku i kvalitet želite. Što se ti?e servisa,pošto sipam strano malo skuplje ulje 10/40w 7,5 evra,s obzirom da ve?ina sipa ulja od 5 evra iz zemalja u okruženju. Ra?unaju?i i par evra što majstor uzme za ruke i filter od 5 evra iza?e me oko 30 evra.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Vozim ga i dalje,kod mene je 2 godine i 3 mjeseca.
 

Opel Astra G limuzina 1,6

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 15, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Za mene najveci problem kod ovog auta je to sto kada sam se slupa dugo mi je trebalo da ga popravim, ali samo zbog zadnjeg poklopca za gepek. Naime Opel Astra limuzina sa 4 vrata i produzenim gepekom je mnogo redja nego obicna sa petim vratim i mnogo je teze naci delove za zadnji deo automobila. Verovali ili ne zadnji poklopac sam trazio godinu ipo dana dok ga slucajno nisam ugledao na jednom auto otpadu zabacenog na gomili drugih poklopaca od drugih automobila!

Iskustva

Dobre Strane Auto je stvarno pouzdan i sto se tice mehanike i limarije! Bio sam vlasnik ovog auta i mehanika me nikada, ali bas nikada nije izdala. Osim redovnog servisa nikada nisam imao druga ulaganja. Sto se tice limarije tu vam 100% garantujem pouzdanost iz licnog iskustva. Naime imao sam saobracajuku u kojoj sam se sa nekih 130kmh zakacio rizle sleteo u manji kanal i par puta se isprevrtao a da sam prosao sam sa manjim ogrebotinama! Znaci automobil je zaista cvrst a i karoserija mu je duplo galvanizovana tako da je i na rdju veoma, veoma otporan!
Loše strane Lose strane ovog auta su malo veca potrosnja od ocekivane, malo nestabilniji u krivinama nego redovna Astra sa petim vratima, inace sve ostalo je za pohvalu! Da zaboravio sam da dodam da ako se ne vodi racuna o Jeger ventilu moze doci do problema jer on moze i da onesposobi kompjuter a onda je to vec malo skuplja popravka!
Cene servisa i delova (primer) Redovan servis spada u neki prosek, recimo mene redovan (veliki) servis u ovlascenom opelovom servisu izadje negde od 20.000 do 25.000 din. Ali sam tu promenim bas sve i filtere za vazduh i za klimu, promenim i kais, ulje i sve sto ide na velkom servisu! Tako da cene su podnosljive u svakom slucaju. Naravno i da cene zavise i od servisera kod koga ce te odvesti vas automobil!
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Jos ga vozim
 

astra 2002 1.7 dti

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Septembar 13, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

zadnje opruge pucaju ko od stakla da su napravljene. riknuo komp bosha -popravka 150e,pomesao ulje i vodu , rikavela onaj mali hladnjak ulja 40e ako je on ili gumice 800din po komadu...nebo se odlepilo - polovno 30e,ono sranje na volanu gde su nacrtane sirene -ispucalo od sunca(3500din)...prednji lezaj u kompletu sa glavcinom 6500...neki ventil na boshu pustao naftu, zamena kod popeskua 230e sa rukama...prednji amortizeri polovni par 20e...ona dva granicnika na vratima, oba su popucala 10e po komadu ...to je ono cega se secam da sam menjao i da je crklo.
generalno , jbg...dobar auto za te pare

Iskustva

Dobre Strane sta znam ...lep automobil
Loše strane svi ga imaju :)))
Cene servisa i delova (primer) mozes sam svoj majstor da budes...ili ...ako nekoga samo poznajes pa ce to biti posten rad .
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7 godina i jos ga vozim
 

opel astra 1.7 dti 2001 godiste.karavan.

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 09, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

redovno proveravati ispod konektora na kompjuteru da li ima tragova nafte.ako ima kod majstora da se resi jer ako ne pazite ode kompjuter a posle boli glava!!!!SIPATI SAMO EURO DIZEL!!!!redovno raditi male i veliki servis i nema zime.

Iskustva

Dobre Strane odlican auto prostran,udoban,pouzdan,konforan,pazice vas ako i vi njega pazite
Loše strane egr ventil,pa ako ne oazite ode i kompjuter a sve puno kosta.
Cene servisa i delova (primer) veliki servis 25000 dinara sa pravim delovima.podnosljivo na svakih 100 000 km.ostalo redovno odrzavanje nije skupo a ulje zavisi sta sipate ja 5/30 gm opel sintetiku.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? jos ga vozim
 

Astra G 1.7dti isuzu 2000

Prosečna ocena: 
 
3.8
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Septembar 08, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Ako ste resili da kupujete polvnu Astru g .... gledajte benzince a ako ste resili bas dizel ... pazite na lonce za vodu dali ima masnoce od ulja, i obavezno ga stavite na komp....

Iskustva

Dobre Strane Mali potrosac, porodicni auto, veoma lepo lezi na putu, upravljiv....
Loše strane Elektronika: Kompijuter na bos pumpi, senzori radilice i bregaste.... kod dizel motora i to 1.7 dti isuzu imaju manu ubacivanje ulja u rashladnu tecnost i to preko hladnjaka ulja koji ako se menja je oko 15000 ili preko gumica na soljama dizni kojih ima 8 kom po 600din .... pucaju creva na autima koja su imala problema sa uljem u rashladnoj tecnosti.... stabilizatori amortizera zbog losih puteva....
Cene servisa i delova (primer) veliki servis 31000
mali servis ( ulje, filter ulja , filter nafte, filter vazduha i polenski filter) 4000 + majstorska ruka ako neradite sami.....
Senzor radilice ... 3700
Nosac motora prednji .... 2600
Stabilizator amotrtizera.... 750-900
Dihtung poklopca bregaste.... 850
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5god
 

Astra 1.7 cdti

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Avgust 26, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Problemi sa egv zaprljan, servisi trazili zamenu cca oko 300 eura. Problem resen preko neta saveti klipovi na you tube. Opravka u sopstvenoj reziji tri sata rada pola litra nafte i jedan wd sprej.Katalizator je zamenjem posle pet godina sa novim stari prodat posto serviser nije mogao znao da isti opere ocisti. Otkaz brzinomera ne pokazuje trenutnu brzinu auta. Neispravan davac abs na prednjim tocovima levi ili desni. Greska se pronalazi tako sto izmetite na konektoru otpor davaca treba da bude oko 1300-1600 oma. Menja se zajedno sa lezajem. Zbog losih puteva odlaze stabilizatori na tockovima ali su relativno jeftini oko 10 eura. Klima sistem ima problem sa zaprljanocu filtera i hoce da se zacepi odvod kondezovane vode iz kabine dosta peripetije da se ocisti. Otprilike ovo su bili kvarovi na mojoj astri g 2004 godiste 1.7.cdti za sestipo godina Odnos ulozeno ocekivano 1/1 velika preporuka

Iskustva

Dobre Strane Stabilan auto lako upravljiv, mali potrosac, pouzdan. Dobar kao porodicni auto i za manji biznis. Karavan je veoma zahvalan kao porodicni i kao auto za zanatlije. Izdrzliv za duga putovanja i za svaki dan.
Loše strane Losa preglednost prilikom parkiranja i voznje u nazad zbog visokog zadnjeg dela. Kao nov bez zamerke stariji imaju problema sa egv ventilom i protokomerom.Medjutim dobar majstor moze da ocisti isti i spasi vas nepotrebnih troskova kupvinom novog egv ventila. Obicno vam ugrade novi abez ciscenja cevi od izduva do turbine pa nov ne moze da radi vise od 30000 km ( menja se na 90000km)ali to je mentalitet balkanaca. Urade veliki servis a ne pogledaju stanje egv magnetnog ventila ne mere protok izduvnih gasova koji se vracaju na ponovno sagorevanje u motor a da ne pricamo o kataliztoru koji treba da se cisti ili zameni. Obicno vam kazu da ga premoste izbace i onda krece vrzino kolo sa majstorima trazenje greske i ubedjivanja da taj auto je dizel i da ne moze da radi ma 4000-5000 obrtaj. Savet najbolje da ste smi svoj mastor
Cene servisa i delova (primer) Veliki servis oko 30000 din
spaneri kajsevi vodena pumpa 18000 din
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? sedam godina
 

Opel Astra 1.7 DTI 2002 god.

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Avgust 23, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Auto za svaku preporuku ukoliko se planira porodican automobil za malo novca.

Iskustva

Dobre Strane Auto koji dobro podnosi nase puteve i u normalnoj voznji savrsen za preticanja. Pogodan kako za gradsku tako i za voznju van naselja. Pouzdan dizel motor ali ne i perfektan. Mali potrosac. Kao polovan odlicno drzi cenu i relativno lako se prodaje. Sasvim dovoljno prostora za cetvoroclanu porodicu.
Loše strane Kvarovi na EGR ventilu, protokomeru, elektromagnetnom ventilu,...(uglavnom periferne stvari koje nisu bas jeftine).
Cene servisa i delova (primer) Veliki servis oko 22000. Mali servis oko 6000. EGR ventil u ovascenom servisu 18000. Elektromagnetniventil 17500 takodje u ovlascenom servisu.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2,5 godine (40000 km)
 

Opel Astra 1.7 DTI

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Avgust 23, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Redovan servis, pravo ulje, kljuc u bravu i vozi bez brige!!!

Iskustva

Dobre Strane Udoban, brz, lezi na putu, motori su fenomenalni!!!
Loše strane Kompjuter i letva volana, mada nisu toliko cesta pojava.
Cene servisa i delova (primer) Delovi nisu skupi, i lako se nalaze...
Za veliki servis su delovi oko 15 do 20 hiljada (+ ruke), a mali 5 hiljada (+ ruke).
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Dve godine i jos ga vozim!
 

Opel astra, 1.6 16v, 2002

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Avgust 22, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Cest auto na nasim putevima, to govori dosta o kvalitetu. Jer nasi putevi unistavaju automobile.

Iskustva

Dobre Strane Dobro lezi na putu, lagan za upravljanje, tih rad motora
Loše strane auspuh brzo propada (mada mislim da je to zbog kvaliteta goriva), problemi sa letvom upravljaca su cest problem kod astre to kazu majstori, ja nisam imao nikakvih problema
Cene servisa i delova (primer) oko 15 000 delovi za veliki servis (kaisevi, spaneri, filteri, ulje) + ruke
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine i jos ga vozim
 

1.7.dti

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Avgust 19, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

jedan od najboljih odnosa cena kvalitet,povoljno odrzavanje,najjaca servisna mreza

Iskustva

Dobre Strane jako mala potrosnja uz jeftino odrzavanje
Loše strane skoro da nema
Cene servisa i delova (primer) veliki servis svi delovi oko 120eu
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 8 godina
 

opel astra f 1.6 8v 1996.god

Prosečna ocena: 
 
3.8
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Avgust 16, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Uz redovno odrzavanje ovaj model je bez premca.Vise puta sam vidjao po nasim putevima sa stranim tablicama,sto govori da jos uvek uziva postovanje iako ASTRE F ODAVNO NEMA U PROIZVODNJI!

Iskustva

Dobre Strane auto rodjen za nase uslove
Loše strane uglavnom limarija
Cene servisa i delova (primer) pristupacne
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 god. i jos uvek ga vozim
 

astra G 17 98god

Prosečna ocena: 
 
1.7
Performanse:
 
1.0
Upravljanje:
 
2.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
1.0
Održavanje i troškovi:
 
1.0
Potrošnja:
 
2.0
Testirao Gost
Avgust 10, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

ko moze neka ne kupuje dizela bolje benzinac od 16 8 v odlican motor bez preterane elektronike ....

Iskustva

Dobre Strane nema
Loše strane lako kvarljiva elektronika servo volan los lim .......
Cene servisa i delova (primer) polovni jeftini a novi skupi
Preporuka Ne
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 godina
 

opel astra g 1.7 DTI CDX 2001

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Maj 09, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

do sada sam sa auto ima jedino problema sa hladmjakom ulja koji je procure i pomesao vodu i ulje u raslhadnoj tecnosti popravka tog kvara je 150e. Ako vidite ulje u rashlanoj tecnosti ne mislite odmah na njagore jer je verovatno kvar kao kod mene sto je bio. Preporuka za ovaj auto!!

Iskustva

Dobre Strane veoma upravljiv auto, sedista su po mom licnom ukusu veoma udobna,atedljiv, prostoran gepek, zadnji amortizeri koji se pumpaju...... Itd dosta ovaj auto ima prednosati
Loše strane slab motor za karavansku karoseriju, lose uradnje hladnak ulja koji zna da pravi probleme na 1.7DTI motorima, hladnjak kabine koji je na bas svakom modelu mora bar jedam put da procuri,
Cene servisa i delova (primer) vema povoljan servis i veliki i mali nikad problema nisam ima sa njim
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 6 godina
 

Opel Astra G 2.0 DTI 2001 karavan cdx oprema

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
April 09, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Moj prijatelj ima istu astru ali je imao problema sa ventilom turbine,tako da to treba definitivno proveriti,ako se kupuje iz uvoza(italija) OBAVEZNO detaljno pregledati automobil jer se neretko desava da su ta vozila bila havarisana...

Iskustva

Dobre Strane Veeeeeeeeoma zahvalan automobil,kod mene je od pocetka 2005,i da kucnem o drvo do sada NI JEDAN,JEDINI KVAR nisam imao...Za ovaj auto sve sto treba je redovni servis i to je to...CDX, veoma bogata oprema...
Loše strane troskovi registracije (oko 22000 dinara),primetio sam da je elektrika oko stop svetala osetljiva,i da se desava da sijalice crkavaju...
Cene servisa i delova (primer) za dosipavanje ulja mora da se izdvoji oko 10000,15000...ja sam u pocetku koristio prirodno, pa sam na nekih 150000km presao na polu-sinteticko i sada na 200000 sipujem full sintetiku
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7 godina
 

Astra G Classic karavan 1.7 cdti

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Mart 31, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Redovno odrzavanje i nema problema...

Iskustva

Dobre Strane Savrsen odnos u smislu "koliko para toliko muzike"
Loše strane Prostor zadnje klupe,nekvalitetna plastika
Cene servisa i delova (primer) Sasvim pristojno
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 godine
 
Testovi 60 automobila - prikaz 1 - 40 1 2 Rezultata po stranici:
 

Testovi korisnika

Honda Civic 1996-2000
Ocena vozača
 
4.0
"Od problema za predjenih 60000km jedino trap. Buka na brzinama 80-100km/h ponekad zna da nervira ..."
Fiat Punto 1999-2007
Ocena vozača
 
4.2
"Malo zahtevan vozilo jako dobro se ponaša na putu preporuka mlađim vozačima ."
Citroen C3 2002-
Ocena vozača
 
2.8
"Izbegavati motor 1.4i zbog velike potrosnje i zastarelosti"
Citroen C3 2002-
Ocena vozača
 
3.3
"Обавезно проверити предњи трап, а нарочито опруге. Ко..."
Autorepublika
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.

clomid and alcohol effects prevacid generic available anafranil capsules where can i get prazosin pills cost comparison prednisolone online prescription ordering periactin canada trim active plus slimming pills reviews canada drugs zyloprim with prescription buy aricept for daily use depakote tablets used celadrin cream india what is disulfiram reaction prescriptions without scripts benicar what does prednisolone do for asthma lortab 10 dosage phenergan medicine kids cost of synthroid at costco prednisolone asthma attack buy zoloft online no prescription us zanaflex user reviews youtube stats money what does prometrium suppositories look like buy amitriptyline online no prescription usa get over the counter chlamydia medicine buy alligator meat new orleans crawfish buy cialis online fast shipping what is cipro pills used for how much does generic seroquel cost at walmart can you get high from minocycline generic hoodia in usa pletal brands india online forum offers prednisolone singulair 10mg tablets dosage what is the dosage for bactrim ds no prescription fast does alli work what is amantadine 100 mg cost of fluoxetine at walmart us pharmacy school requirements side effects of ralista chemone research nolvadex indocin italiano viagra tablets 100mg where to buy cheap generic duphalac can you order confido neurontin 50mg tablets sale nero di cipro wikipedia most common side effects of yasmin hitachi lithium ion drill costco cipro without lady era refills levothroid vs levothyroxine cost of valtrex at cvs cheapest place to live by the sea in uk order dilantin discount prescription price increase elocon himcocid drug class online pharmacy no prescription needed midamor what is parietal peritoneum function lipitor generic canada release date xenical dosage and administration viagra samples free pfizer most reliable place to buy anafranil online donde comprar xenical sin receta en chile buy livestock online isoniazid online price kamagra soft online uk is it safe to buy rx online drugs similar to nizagara sinequan canada overnight delivery what is diflucan prescribed for where can i buy nitroglycerin cream generic requip no prescription trandate tablets 150 mg side effects of generic effexor xr 150 can you buy ventolin without script inhalers viagra age take order pills coreg cheap price tenormin 100 bentyl ordering no prescription wellbutrin sr reviews 2012 alavert online forum prescription calcium carbonate dose for dogs comprar finasteride andorra what is vantin made of buy singulair buying doxazosin using paypal online pharmacy uk ginseng non generic speman artane pills drugstore prescription medrol dosepak how to get lithium pills avodart dutasteride 0.5mg side effects etodolac sales order off the allied masonic degrees benadryl over counter canada plavix tablets 75mg buy skelaxin with visa where to buy tadalafil online drug cheap ordering fluoxetine online can buy allegra online levaquin shopping asacol hd sale zyprexa over the counter mevacor daily use reviews order generic baclofen how much is lipitor now amitriptyline pills pictures prednisone pills pictures buy flovent canada z pack alcohol effects ordering ditropan mexico how to order levlen online brand elimite for sale buy desyrel cheap buy penicillin for people birth control pills viagra purchase generic bupropion se puede comprar viagra sin receta medica what dosage does elavil come in long term side effects of fosamax the thalidomide disaster para que sirve la viagra para mujer prazosin for daily use canada order pariet online with visa what does dapoxetine buy anafranil online at canada pharmacy max dose of zofran po lukol medication side effects other drugs similar to paxil what does allegra do in the body medication medrol dosage for dogs forum acheter viagra online what is cephalexin cap 500mg used for better than proventil buy medrol online australia no prescription olanzapine sale online buy suprax cefixime online prescription buy seroflo online at canada pharmacy what are the side effects of nitrofurantoin mcr generic uk paypal viagra jelly keflex tablets on line to buy buy dilantin in singapore hoodia tablets reviews best place to buy depakote in canada paroxetine weight gain side effects tamsulosin and cataract surgery abilify discount voucher renagel for daily use canada what is the average price of cialis canadian online pharmacy for clozaril where do i doxycycline in uk calan medication what is it for aricept side effects nightmares price of mentat in india elocon drug in usa pharmacy indian steel alliance history over the counter medicine that acts as zovirax viagra jelly by mail order purchase cheap doxycycline online buy kamagra cheap caverta compazine pills sweat evecare to buy in australia best site to buy cytoxan kroger pharmacy coupon printable low alesse estradiol contraceptives buy compazine online canadian pharmacy online levitra price of crestor without insurance where to buy aciphex ointment buy robaxin 10 what is benicar used for in drugs buy cardizem cd half price viagra buy pulmicort mg online best drugstore brand mineral makeup zyvox mg order best flonase prices cymbalta 60 mg for sale actoplus met sale atarax discontinued how much does premarin cream cost ultra low dose pletal prednisone side effects in dogs bloody diarrhea cleocin gel dosage too high buy rx online canada amitriptyline drugs com alli coupon october 2012 cialis samples for professionals what is zanaflex similar to resources for requip metformin alternative medications pills for sale generic lasix emsam usa cvs prices presnidone online without rx order exelon overnight east indian online pharmacy overnight pharmacy us buy alphagan 2 discount how long does it take pyridium to take effect rocaltrol paypal meclizine hcl manufacturers india ordering brand levitra pill where can i purchase pravachol viagra sublingual side effects long term use topamax uk the use of viagra for young men buy cialis visa what doses does micardis come in prometrium max dose buy aristocort no prescription fast delivery buy suhagra tablets mexico where is aleve made generic brand cialis for sale on line is there a real generic cialis best depression medication for elderly amitriptyline where to buy prescription professions allied to medicine nhs taking viagra and poppers what is proventil hfa prescribed for in the us?where can i buy the cheapest alli cymbalta to buy in england cheap flonase canada forzest 100mg buy watermelon a natural viagra terramycin dosage children online pharmacy for cialis atlantic drug company cialis jelly online overnight can you buy prescription drugs online legally medrol discount code trazodone online usa no prescription prazosin reviews for men lantus purchase on line discount ciprofloxacin 500mg furosemide spain over counter side effects of taking aspirin in pregnancy where does l-tryptophan come from lithium tablets for bipolar can you buy viagra jelly in ireland pharmacy generic where to buy alesse with mastercard medrol buy uk kosovarja revista e fundit 2010 ordering viagra soft guaranteed cheap cytotec billig kaufen medrol 100mg buy purchase levaquin 500 mg mavi umut trk evi nolvadex in usa se lamisil online in canada no prescription what over the counter medicine is similar to singulair suhagra shortage 2012 lisinopril reviews by users micardis cheap uk picture of prevacid pills buy avalide online usa cost of lariam australia penegra express side effects metoclopramide with prescription prescription drug actonel sex pill viagra uk donde comprar tamoxifen acquisto naprosyn sicuro online keppra ordering online pharmacy como comprar vermox sex during 7 day pill break overnight pharmacy bupron sr buy erythromycin medication dosage fosamax beipackzettel online us online pharmacy no prescription revatio commander du viagra en ligne anacin uses medication abana online legally find a vipps online pharmacy sominex for sale philippines what is the classification for coreg what does ventolin hfa contain overnight proventil cheapest online pharmacy in canada buy stromectol capsules what is cipro tablets used for low cost overnight endep how long does it take for dutasteride to work astelin 30 ml dosage round blue pill t 100 web pharmacy online buy diakof boots lamisil side effects taste loss can tinidazole be bought over the counter buy atorlip-10 online amazon flonase mail order ginseng non perscription countries where can i get hydrochlorothiazide cheap generic abilify propranolol 10 mg terbinafine alcohol lipothin spain chloramphenicol without insurance actoplus met 15 850 mg side effects plendil er 2.5 canadian health insurance cost drugstore allopurinol mg no rx dipyridamole online actonel next day delivery zovirax ointment cost tamsulosin in women for kidney stones low dose amitriptyline for migraine buy purinethol online free coupon for forzest penegra tablets+how to use cardizem usa sale order aricept lowest price super active sale levitra online cheap prices pharmacy buy drugs cialis vega 100 tablets suppliers effexor weight loss stories over counter viagra hong kong what is zestoretic drugs amantadine used fatigue emsam supplier in uk methylprednisolone 4mg dosepak meclizine canadian medications without prescription sertralina interaes medicamentosas purchasing betapace online uk ibuprofen asthma contraindication proventil price comparison side effects of omnicef in babies mentat ds syrup price order glucophage pill tadalafil buy online uk cheap accutane 30 mg online cymbalta australia price side effects drinking alcohol while accutane list of all prescription sleeping pills buy viagra plus with no rx arimidex dosage for bloat what is the medication lipitor used for compare prices calcium carbonate vpxl online pharmacy where can i buy amaryl mg is cialis jelly available over the counter canadian drugstore pharmacy rx true blood viagra independent florida alligator trileptal daily use reviews reglan online order xbox customer support number united states lipothin free shipping biaxin tablets us online generic flonase cost requip refills caverta cost canadian buy nizagara with no rx low cost mg buy albendazole online is prevacid better than zantac cefixime cost in canada buy levothroid visa cheap kamagra suppliers uk sildenafil cost comparison buy silagra viagra generic ophthacare safe cat allergy symptoms sore throat buy viagra low price cheap aciphex 20mg online cheap atacand medication dose generic relafen nabumetone buy shuddha guggulu pills online generic nimotop cost what kind of medication is robaxin zovirax now very cheap periactin pomegranate juice concentrate from dynamic health generic bystolic switzerland prescription drug sales acheter zyrtec pas cher precio viagra farmacias ahumada us online pharmacy no prescription blopress purchase generic zanaflex ampicillin 500mg price what is the drug tenormin used for cpd online uk pharmacy nizoral medicine online tadalafil review forum drug what is seroflo pills used for viagra varata best sleeping pills no prescription como se usa el shampoo nizoral generic januvia safe top over the counter anxiety pills prednisone with prescription are nimh batteries better than lithium batteries where to buy live caterpillars in singapore what is the 2013 cpt code for depo provera where to buy roxithromycin with mastercard i pill lasix website aspirin uk brand name biaxin cheap australia pharmacy aspirin a day for heart buy erexin v buy orlistat 60 mg vpxl with paypal payment prednisone side effects in early pregnancy artane cost without insurance generic accutane from india can you only get sarafem on prescription allegra mostyn-owen wiki buy viagra new zealand cost of reglan can you buy viagra jelly in ireland canadian chewable no prescription trazodone cheapest fincar tablets uk yasmin for sale lithium battery cr2025 trazodone online from uk order antabuse 120 mg noroxin discount no prescription grifulvin v discount voucher buy cheap tricor is generic prednisolone available in usa long term side effects of erexin-v acticin cost in canada buy nizagara online cheap no prescription atorlip-5 ampicillin stock recipe synthroid online from canada where to get flying mounts alliance legit online drug stores ordering uroxatral isoptin 40 mg tablet buy sinemet fast shipping is propranolol a prescription drug exelon set to buy constellation pariet prices buy lamictal without a subscription maximum norvasc dose confido usa sale reglan next day buy sertraline ventolin inhaler cost canada buying uroxatral healthcare alliance pharmacy discount card drug list can you buy arjuna prescription online pharmacy what exactly does crestor do buy retin a 0,025 keflex 500mg for uti side effects of ranitidine hydrochloride buy kamagra gold perth australia buspar not generic cheap mircette buy online fosamax usage cheap buy cabana generic buy live hoodia plant cymbalta in croatia vasodilan online order online pharmacy no prescription needed cordarone teva-rabeprazole sodium side effects cheap online pharmacy uk zyban refills how to order lopid online cost of xalatan eye drops mentat uk buy how to take nizagara mg sale bentyl doxycycline 200 mg price reviews on zoloft for pmdd are alli and roberto back together van you buy diflucan pharmacy actos skin shoes reviews pariet medication generic where can i get some aldactone lov cost imuran ampicillin 500mg capsules side effects ordering low dose motrin buying adalat using paypal prometrium for sale australia danazol without a prescription cheap accutane 10mg online how to take benadryl for sleep sinequan canada sominex online zebeta tablets purchase xenical pills buy brand xeloda oregon state parks camping antidepresants for sale using paypal micardis dosage too high sextablets india purchase diclofenac gel lowest price regenon 25mg exelon purchase robaxin refills where could i buy glucophage without prescription erythromycin generic price pharmacy buy drugs strattera what is lozol tablets allopurinol no prescription compare prices pharmacy has best price eldepryl atrovent nebules australia long term side effects of duphalac top rated male erection pills purchase mobic 15 mg online pharmacy escrow hcg mixing nexium price comparison zebeta in canada buy levothyroxine tablets online discount elavil canada tetracycline 500mg uses diclofenac sodium enteric coated tablets 50mg dosage prednisolone cost comparison male enhancement fastest pletal uk delivery levlen 100mg buy safe buy colospa online comprar seroflo pela internet health care bill viagra for sex offenders taking estrogen pills for men buy clomid 50 mg uk generic prozac no prescription es el viagra de venta libre buy mobic online with mastercard purinethol buy online ireland benicar visa pharmacie viagra moins cher paris strattera tablets uses order glyset daily valtrex reviews comprar tadalafil en farmacias purinethol for sale philippines acquistare lexapro in italia bentyl in usa xeloda without rx what is entocort for buy lady era online amazon clomid prescription drug brand name orlistat online prometrium medication side effects buy female cialis fast shipping uk version of procardia australian aspirin tablets what does terramycin canadian no written prescription needed pharmacy mexico colospa diabecon mg buy how to buy cefadroxil in london amerimedrx.com liposafe generic wikipedia drugs cheap isotretinoin to buy vantin in uk american lithium energy san marcos kamagra sildenafil citrate women methotrexate dosage calculator how to order erexin-v online flonase generic uses where can i get viagra for free clonidine side effects in dogs effexor xr dosage australia can i buy robaxin in canada zyloprim tablets for purchase levaquin prescription information order frumil from toradol low dose birth control tesco pharmacy summer placement pay pure hoodia diet pills review suprax 400 mg dosage simplotan cmi there generic drug protonix research grade actos low dose ciprofloxacin where do i buy femara 1500 eur to usd allopurinol express canada remeron drug schedule para sirve sertralina efectos secundarios how much does phenergan with codeine cost mirtazapine weight gain how much levothyroxine and weight loss results buy voveran online no prescription united states buy cheap drugstore makeup online ordering female cialis what is noroxin drugs generic wellbutrin xl in canada ventolin syrup side effects children can you cream over the counter buy nizoral shampoo clomid ovulation predictor kits fucidin h cream for impetigo entocort doctors online citalopram gocce generico naprosyn prescription only retino-a cream 0,05 pharmacy prices list motilium store best price for real midamor side effects of ashwagandha herb comprar promethazine en argentina selegiline dosage adhd use floxin coupon online strattera and other similar drugs chloroquine generic brand craigslist usa houston altace brands india youtube matrix blue pill red pill what are the side effects of ciproflox what does colchicine do to microtubules long time side effects ophthacare claritin coupons for kids viagra online paypal drugstore generic form of erythromycin where is allianz park stadium estrofem and ivf coumadin for dogs buy beat way to order cytoxan how long does zoloft take to work for panic attacks proventil coupon 2012 lipitor uk price super active no prescription cialis levitra online flagyl er italiano doxycycline 100 lopressor online store 24 hour medical advice line atrovent inhaler australia generic pills for pariet lipitor discount plan quiero comprar sominex anafranil without script purchase generic doxazosin where toradol mg canadian fastest claritin uk delivery calcium carbonate tablets india doxycycline cost in canada motilium tablets purchase on line indinavir tablets online buy albenza pills online viagra for men price in south africa erexor online pay paypal minipress tablets from buy maxalt generic available wellbutrin tablets 40mg levitra plus online order clomid glucophage pcos common side effects of testosterone therapy indicaes e efeitos colaterais da sertralina toradol 10mg side effects cipro without a perscription mail order generic keppra safe buy lukol online what is diclofenac sod ec used for danazol generic name astelin lawsuit generic zantac pregnancy legal buy geriforte syrup online canada voveran reviews clalis buy suprax with paypal how to buy acai berry online can i get lithium over the counter buspar tablets medicine canada all orders viagra soft tabs reglan pharmacy online purchase generic cialis professional generic benicar cost can order aciclovir canada algodones mexico pharmacies prices clonidine tablets uk order beconase aq overnight mail order generic minocycline low price prazosin uk remeron birth control online us buy female viagra online cefixime order by phone buy avandamet online cheap new medicine instead of coumadin overnight pharmacy tinidazole prescription benzac mg tablet prednisone dosage for children with asthma can i order zyrtec no prescription in the usa arthritis knee pain order suprax from what does atarax do to you 100mg casodex prescription coupon buy viagra cialis online canada prilosec otc cheapest price retin-a ge without insurance can you get septilin ajanta pharma share price money control overseas foreign pharmacy coupon code cheapest xeloda in the uk prednisone patient uk tadalafil and cialis the same buy cheap anacin pills a good web page to buy pariet with no script bupron sr tablets on line to buy generic sildenafil citrate online saw palmetto cheap suhagra rx atarax on line where to mentat can order female viagra online cvs prescription prices buy atorlip-5 paypal Purchase stromectol 3mg generic femara in canada how to use prednisolone acetate can i make flomax best price for real noroxin cheap celexa uk cholestoplex prices usa order plavix cheap prescription drugstore periactin non perscription countries how to order vasotec buy orthotri cyclen without a script where is the best place to buy antibiotics online comprar ginette-35 original buy nitroglycerin online no prescription us buy lioresal with e check diclofenac user reviews vantin for sale philippines is generic reglan available in usa tinidazole cheap uk low cost plendil safe place order alavert vermox dose neurontin high bluelight how to order diflucan indian pharmacy purim alavert uk brand name propecia shop for lowest price best pharmacy to order actoplus met order aciclovir from india without prescription cheap minocin india avalide italiano inderal australia pharmacy endep legal in england ordering rx from canada finpecia comprar comprar pariet portugal amoxil tablets 250mg levitra professional canadian pharmacy drugs keppra 5mg tablets depakote vs generic depakote levstria non generic online pharmacy uk mirapex what is actonel used for low price seroquel uk comprar himcocid portugal what is zantac used for in rabbits side effects of prednisone 20 mg diflucan not generic prescription coverage for viagra doxycycline where to purchase didronel phone orders levothroid pills canada drug pharmacy rating purchase amaryl on line in usa pharmacy mexico voveran sr take red pill take blue pill techno song how long does it take for flovent to take effect yasmin cost without insurance what is oxytrol drugs buy cialis with paypal where is cozaar made disulfiram tablets price trazodone medicine sleep buy money pack certified pharmacy technician training online where to buy dulcolax in canada generic uk paypal omnicef what is the drug class for lipitor tamoxifen noprescrition needed uk online pharmacy non generic depakote discount arimidex better than femara lanoxin usa cvs prices health canada tulasi cephalexin canada no prescription allegra allergy 45 tablets 180 mg 24 hour cialis and viagra minocin dosage recommended liquid myambutol review what is the generic name for the drug lipitor low cost wellbutrin sr kamagra phone orders buy mobicosa sydney where can i get some requip purchasing speman online uk silagra pharmacy atarax online pay paypal what is omnicef made of speman generic doxycycline dose for kennel cough in dogs what is augmentin mg used to treat pravachol for sale usa how do i get the nitroglycerin bioshock midamor generic buy prednisolone eye drops canadian pharmacy no prescription overnight rosel amantadina paracetamol doryx side effects weight gain how old do you need to be to buy alli sale depo medrol where can i get some nizagara zyprexa prices usa cymbalta price australia prescription alliance milton ga fluoxetine tablets alcohol pharmacy buy accutane approved arjuna order by phone alli weight loss program coupons order prevacid overnight topamax pharmacy coupons best generic terramycin review cheapest olanzapine in the uk buy cheap phentermine 37.5 online no prescription cheap lexapro online where can i buy flagyl er in canada cheap liverpool hotels apartments buy medrol online with mastercard current price of live crawfish remeron usa sale can you buy eurax over the counter in germany is online levitra safe fast motilium delivery 1 pound fish man name benadryl cream rxlist blue pill with watson 932 oval what strength cialis buy seroflo paypal accepted sildenafil citrate dapoxetine uk buy finast mexican pharmacies max imitrex dose fincar 5mg women what does chloramphenicol eye drops treat zebeta 10 mg tablet noah baytril 2.5 what is augmentin prescribed for brand amoxil women buy over the counter antibiotic cream australia side effects of ramipril and alcohol what is reglan used for in infants trazodone tablets 40mg aspirin indian name get viagra sublingual las vegas buy sildenafil citrate 50 mg indian pharmacy diarex side effects of rhinocort nasal spray healthy manchester restaurants reserveage collagen booster with hyaluronic acid and resveratrol reviews how to purchase anafranil online viagra drug schedule generic stromectol for sale on line can i get high off pliva 433 buy asacol 100mg online can you get inderal levlen roche precio argentina nitroglycerin delivery london canada bystolic diclofenac 100 mg xr pharmacy express spam emails sominex mg no prescription motrin family of medications what is better bactroban cream or ointment buy levlen from mexico online generic wellbutrin sr recall coreg side effects uk better than roxithromycin hydrochlorothiazide manufacturer coupons acticin no prescription reviews why is viagra cheaper in canada clomid without a script blopress without prescription canada coupon online zyvox mg purchase abilify mg losartan potassium and hydrochlorothiazide tablets generic for metformin hcl comprar finast online non prescription clonidine pharmacy inderal 50mg tablets buy dapoxetine priligy colospa from usa pharmacy benadryl online bestellen normal seroquel dosage safe to buy generic aceon from canada tretinoin 0,025 canada overnight delivery us online pharmacy no prescription himcolin isoptin usa cvs prices glycomet delivery london buy zoloft online reviews acheter sumycin nootropil bonus pills no prescription order isoniazid online david jones american express login australia price increase luvox cardizem daily use reviews order lexapro discount lexapro generic forum haldol generic reviews flagyl er cheap uk buy zofran online canada lipitor on line for sale no script purchase zestoretic online valacyclovir hcl tab 500 mg olanzapine buying kamagra chewable nexium mups side effects amlodipine 5 mg canadian drug resources for levitra professional no prescription mentat sale yasmin overnight how to order alphagan buy canada no prescription for flovent lasix overnight shipment voltaren canada overnight delivery aciclovir dosis herpes labial buy cytotec fast shipping voltaren lawsuit como comprar diflucan over the counter promethazine syrup what is ashwagandha good for atorlip-20 for men sale in uk buy eurax hc cream buy zestoretic in uk buy diclofenac gel in usa health canada yasmin warning sildenafil citrate tablets 50 mg pharmacy technician online courses acticin canada prescription anacin tablets uk what are the side effects of cephalexin beconase aq woldwide shipping zoloft online meds Purchase citalopram 10mg cerebral health piracetam review over the counter drugs for ed starlix without script cialis professional for purchase without a prescription serpina doctors online yasmin deliz next day air buy torsemide online with mastercard generic phenergan purchase generic celadrin what is cefixime made of buy tretinoin online cheap what is plavix medicine used for sinemet tablets uk cost of plavix pills buy benemid in singapore retin a 0.1 online cheap brand levitra no prescription cefixime dosage in pregnancy lidocaine speman next day seroquel tablets us online purchase birth control pills online hydrochlorothiazide user reviews i pill prazosin website generic minipress main ingredient in aleve medication tenormin wikipedia order bupron sr medication by mail buy betnovate fast shipping tamoxifen no prescription lowest priced aceon cost comparison skelaxin mg original cordarone online como comprar roacutan online nizoral cheap canada pharmacy online generic noroxin is accutane 100 effective alphagan ordering no prescription cost of depakote medication accutane results for moderate acne cheapest xalatan tablets uk cabgolin uses medication over the counter weight loss pills alli buy proscar mg amiloride dose lithium canadian pharmacy pulmicort canadianhealthcaremall net order zyprexa online suprax uk buy how much is adderall xr without insurance 2012 suppliers of duetact in us order erection packs 11 vardenafil online pharmacy uk inderal buy periactin online from australia diamox with paypal payment pille yasmin usa rimadyl dogs no prescription prozac nation quotes film where can i purchase cholestoplex safe to buy generic cafergot from usa buy alphagan online usa prescription cardura prospect celebrex most common side effects where citalopram amex cipla drugs are they safe drugstore over the counter aciphex substitute fastest exelon uk delivery exelon uk online lamisil online overnight painkillers online shopping western drug abilify aceon ordering online pharmacy costco pharmacy meclizine price what types of tetracycline are there mail order keflex buy acai pulp frozen buy tetracycline from canada diclofenac gel over the couter buy imuran uk can you buy viagra hong kong best otc diet pills for women carafate mg tablet order levitra 5mg online best site to buy ortho tri-cyclen chloroquine phosphate tablets dosage is mail order retin-a 0,05 safe cost of cipro at cvs orlistat 120mg reviews uk best place to buy zestril purchase augmentin 875 mg typical lithium dose for bipolar kroger pharmacy edgewood suprax visa lamictal from india accutane pills order non generic lioresal no prescription viagra sublingual sale canadian pharmacy entocort brand erection packs 1 for sale lisinopril comments online sale of noroxin celebrex pharmacy prices list how to get cialis sublingual why is there a shortage of clonidine top 1000 games football malegra fxt mist canada pinworm drug treatment lamictal online shipping what is clonidine hcl valtrex side effects pregnancy health express pharmacy newbridge astelin tablets uk purchase nolvadex bodybuilding omnicef and birth control pills buy generic cipro with bonus doxycycline drug in usa pharmacy avalide brand order buy mobicam baby monitor prescription hyzaar order luvox 120 mg cialis sublingual echeck amantadine with no rx viagra suppliers in uk valor eutirox 100 mg eurax buy no prescription strattera weight gain side effects zyvox tablets for sale evista perth australia accutane and alcohol yahoo answers over the counter phenergan strattera australia pbs indian ginseng plant alli diet pills coupon codes why is alli available viagra sublingual overnight buy benadryl paypal what does yasmin mean in african tadalafil tablets uk prilosec capsules for infants buy lipitor cheap no prescription viagra cheaper with prescription cheapest januvia side effects of arava drug ibuprofen and paracetamol overdose viagra order online us betnovate discount voucher renagel pharmacy coupons diovan medicine blood pressure maxalt mlt generic name generic confido safe common side effects of zestril coversyl medication side effects high blood pressure buy capoten online side effects of cipro 250 mg lipitor commercial amusement park buying benadryl using paypal where to buy cialis soft in canada safely what is phentermine used for comprar levitra mexico allegra coleman online drugstore usa cardizem discount voucher is mail order mentat safe buy finpecia in uk fast benemid deleviery allegra 60 mg tablet doxazosin tablets side effects generic promethazine us topamax discount programs buy alavert d buy azithromycin online cheap buy cialis professional online uk no prescription discount canadian pharmacy medrol xanax uk legal como comprar xenical orlistat femcare cost in canada zithromax online pharmacy uk buy cheap kamagra uk ajanta revia medication order purchase prilosec cheap can you buy rogaine 2 in ireland where to buy alligator clips from what does benadryl do to dogs para q sirve amantadina clorfenamina paracetamol canadian health act 2003 cordarone x iv buy accutane canada online prescription buy himcolin without rx fml forte uk buy carafate shopping uroxatral online uk hyzaar uses medication el remedio sertralina para que sirve prescription buy amantadine pharmacy aricept medicinenet billig grifulvin v online kaufen rogaine 5 buy online ireland bupron sr to buy in australia canada and zocor prazosin tablets purchase on line best price on maxalt safe place order myambutol non prescription tamoxifen pharmacy pariet birth control online canada pharmacy mexico benadryl uk online pharmacy propecia hytrin dose for bph buy elimite generic cheapest entocort quick delivery cialiss sales femara billig kaufen best prices propecia what is the proper dosage when taking viagra side effects of buspar medication ventolin without purchase nitroglycerin spray sumycin pharmacy order buy arimidex no prescription fast delivery nolvadex gyno norvasc medicine for high blood pressure where can i buy urispas cialis marseille fr 2010 achat fda pharmacy regulations rayh health care pvt ltd review yasmin to buy in england billig suprax online kaufen orlistat alli over the purchase amoxil no prescription low prices canadian seroflo tablet kamagra now co uk kamagra tablets ampicillin sulbactam po astelin prices usa coreg cr 40 mg coupon houses for sale in ardmore artane septilin with paypal payment dilantin dose loading canadian pharmacy paroxetine buy discount generic acai for sale on line cheap pulmicort buy online most reliable place to buy wellbutrin online brahmi vati ayurvedic medicine aceon buy online ireland buy prazosin boots evista cost in canada purchase anafranil online order tenormin online no presctiption erection pills herbal purchase amoxil cheap penicillin antibiotic does generic cialis work forum eli lilly cialis bph generic adalat 10mg drugs viagra in india online purchase glucotrol xl online best generic augmentin sites do you need rx ginseng requip pills drugstore kamagra oral jelly from usa maximum dose of diclofenac (( voltaren)) how do you get viagra without seeing a doctor canadian online pharmacy for ventolin ordering tetracycline here in canada order viagra super active online in usa chloramphenicol tablets 150 mg buy alli online canadian pharmacy eulexin online coupon code order erection packs 2 from pharmacy online hydrochlorothiazide mims ephedraxin from mexico promethazine prescription only buy online innopran xl generic generic artane for sale on line buy clonidine cheap minocycline and cold medicine generic synthroid dosage bactrim forte 800 160 mg what does generic prometrium look like cheap acticin 30 grams top 10 online allegra sites purchase zoloft 50mg discount astelin cheap accutane 5 mg online is mail order gyne-lotrimin safe non generic synthroid buy ethionamide in india online buy accutane cheap online aleve pills side effects order effexor xr tablets research grade viagra lowest price v-gel western drug uroxatral vermox oral suspension revatio for daily use canada topical diclofenac sodium 3 gel actos sale order lipitor rx what is blopress plus buy fertomid pills online clozaril in canada accutane 20 mg price boots pharmacy kingston park opening hours buy levitra plus online in usa zyprexa velotab 10 mg fiyat how to take aciphex 20mg buy pletal boots pharmacy western drug himplasia where can i buy rumalaya gel long term side effects of endep generic depakote online where to buy viagra online australia voltaren gel dosage for children clomid multiple births rates aldactone tablets for acne levitra from usa buy purinethol perth australia diovan 2008 us sales penneys artane castle shopping centre opening hours viagra plus on the internet bactrim prescription only best place to buy finax generic metformin not working mirtazapine 15 mg to 30 mg mirapex not generic best depression medicine men renagel generic date where to buy nootropil in canada safely can you take dilantin daily can you take decadron daily non persciption pyridium promethazine pills high effects does female viagra really work provera for dogs buy where to buy cheap generic trazodone triderm ointment philippines celebrex 200mg capsules price augmentin xr rxlist aldactone results forum anastrozole side effects bodybuilding ventolin 2mg tablet how to take levitra super active mg hydrochlorothiazide common side effects depo provera shot prices avandamet coupons www.amerimedrx.com resources for trimox buy clavamox for dogs no prescription where to buy asian ginseng side effects of coumadin itching symptoms of sertraline overdose claritin cheapest price online pharmacy courses in usaa ventolin drugs online purchases fertomid tablets on line to buy over the counter drugs similar to metformin what drug category is brand advair diskus viagra sin receta comprar narcotic pain meds for dogs quiero comprar imitrex purchase tadapox cheap impotency effexor side effects acne can you buy hoodia over the counter expired zyrtec medicine purchase generic amoxil order trental online with visa actoplus met overseas generic mirapex side effects naprosyn spain elocon salep harga generic for protonix 400 mg buy lasix singapore buy brand zovirax zaditor max dose order diamox online no prescription with a visa order tinidazole canada cheap lipothin free delivery buy glucotrol xl australia zestril online legally what is zestoretic prescribed for where to buy cytotec in doha qatar buy glucotrol xl online in usa can you order cordarone do you need prescription viagra spain buy fincar online overnight buy medrol online no prescription canada donde comprar hoodia gordonii en colombia pharmacist to give crestor without prescription best site get plavix side effects nitrofurantoin mcr fosamax non perscription countries side effects of diltiazem cd donde puedo comprar pastillas alli para adelgazar rhinocort forum online without generic rhine inc india carisoprodol toradol from canada 24 canadian pharmacy allegra d hour sale prednisone discontinued billig estrace online kaufen kroger pharmacy richmond ky phone number discount sell amantadine canada best canadian online drugstore bactrim ordering no prescription amoxil prescription effects best price for flovent lipitor for high cholesterol reviews anyone take atarax for anxiety i felt like a viagra pill with a face low dose amitriptyline doctor clomiphene side effects men research grade cialis jelly evista overnight delivery where can you get nizoral shampoo purchase lamisil mg prograf birth control online us erection packs 2.com anafranil weight gain hydroxyzine hcl 25 mg tablet retino-a cream 0,05 where can i buy it diltiazem er prices can amitriptyline get you high if so how much singulair for sale usa lamisil spray precio mexico amlodipine besylate 10mg generic comprar cordarone original en madrid best cialis soft prices online pharmacy cheap zenegra 40 mg estrace online pay paypal azithromycin tablets ip 500 mg price india norvasc price buy albendazole with paypal uk drugs policy history can you get high off seroquel 25mg amitriptyline no prrescription duetact doctors online revia pharmacy prices list blopress without rx lincocin pharmacy prices list clomid without insurance deltasone dosage forms where do i buy dostinex ciplox tablet sale pilex without a prescription how to order benadryl online best place to buy malegra dxt tadacip direct pharmacy effexor xr overnight shipping cheap where to buy zovirax cream in the u.s suprax canada overnight delivery haridra generic reviews sominex sleeping tablets review cymbalta free shipping where purchase prandin seroquel online overnight cipla inhalers list plavix generic when available sominex overnight pharmacy very cheap zoloft what are the side effects of coming off topamax lamictal weight gain loss nizagra mirapex doctors online buy buffered aspirin online prescription drug topamax best elocon prices comprar lady era en argentina cialis griekenland buy female viagra in singapore sinequan without insurance eagle;s american ginseng capsules cheap antivert 40 mg bactroban online australia women viagra effects where do i buy naprosyn lawsuit against ortho tri-cyclen intralesional triamcinolone acne buy inderal without a prescription from canadian pharmacy generic cialis trial pack cheap best generic voveran review como tomar omifin lynoral coupon code minipress to buy from europe discount strattera atomoxetine prescription us prescription drug sales 2012 cialis soft 40mg myambutol costco serevent order by phone where to buy viagra in blackburn how to buy cialis online usa buy xalatan next day dostinex from usa pharmacy buy amantadine 40 buy indocin lowest price online sale of revia cheap ventolin inhalers how to get nizoral in australia online pharmacy serophene order minocycline letrozole cost canada finasteride generic cheap from asia is there a generic for bentyl cheap ways to make drugs altace pharmacy order cheapest live food uk levitra plus online ordering tretinoin 0,05 cost comparison side effects of american ginseng tea buy minocycline patch ten tips healthy weight management amitriptyline medication guide nombre generico de isoptin side effects of toradol tablets flagyl discount promethazine codeine syrup pediatric dose keppra iv loading dose what is the difference between aleve and ibuprofen benefits of slow release metformin how to get viagra jelly where to buy pure hoodia casodex side effects long term use street price seroquel 100mg procardia tablets from buy delivery buy order aceon cheapest levlen in the uk ciplox eye drops price india valacyclovir price comparison pharmacy that sells lopressor buy ginseng in bulk phenergan pills online in the uk amitriptyline migraine children buy mevacor cheap f.d.a. red virga claritin printable discount coupons generic yasmin paypal calan weight gain the online drugstore ophthacare roles and training requirements for pharmacy support staff can you order duetact viagra necesita receta medica en mexico serevent coupon code what is reglan used for in children cost of evecare without insurance buy actoplus met online at canada pharmacy order allegra canada acheter allopurinol pas cher low price procardia uk recommended dosage for atacand wal mart pharmacy online refills uk alternative to aleve where to buy lasuna ointment tricare prime viagra how old to buy viagra generic motrin part recall kamagra oral jelly next day delivery brand viagra pas cher very cheap proscar nolvadex tablets uses legal buy viagra jelly online canada safe site buy viagra provera 20 mg daily order cozaar medication by mail buy speman in usa buy aciclovir tablets over the counter genital benadryl dose for 30 lb child side effects of xalatan 0.005 solution eritromicina estearato 500 mg para sirve best viagra professional prices generic diclofenac paypal cheap xanax online no rx where to buy ventolin inhalers uk xeloda generic 2013 drugs 600mg gabapentin generic neurontin albenza pills sweat over counter hydrochlorothiazide generic diflucan for sale on line natural replacement for viagra cheap sominex no prescription lantus vs levemir conversion mobic meloxicam 7.5 mg para que sirve cod ibs bentyl pharmacies vpxl legal in england canine cephalexin dose cialis sublingual ships from india buy emsam online cheap levitra heart medications how to take tinidazole 500mg voveran in the uk now toprol xl pharmacy prices list buy alli online walmart