Autopedija

Vozači Testiraju

Renault Laguna II 2000-2008
Autopedija kaže:
 
0.0
Ocena vozača
 
4.0 (60)
Opel Astra 1998-2007
Autopedija kaže:
 
3.7
Ocena vozača
 
3.8 (60)
Fiat Punto 1999-2007
Autopedija kaže:
 
3.5
Ocena vozača
 
4.2 (48)
Opel Vectra B 1995 - 2002
Autopedija kaže:
 
2.8
Ocena vozača
 
3.9 (46)
Renault Megane 2002-2009
Autopedija kaže:
 
0.0
Ocena vozača
 
4.2 (43)
Alfa Romeo 147 2000-2009
Autopedija kaže:
 
0.0
Ocena vozača
 
3.9 (42)
"Problemi sa zaglavljivanjem EGR ventila" - Peugeot 407 2004-2011
Testovi Polovnih Automobila Opel Opel Astra 1998-2007
 

Opel Astra 1998-2007 Hot

Vozači kažu:

Nazad na predloge
Ocene
Performanse*
Upravljanje*
Komfor i udobnost*
Pouzdanost*
Održavanje i troškovi*
 
Potrošnja*
 
Iskustva
 Da
 Ne
Komentari, problemi, rešenja, saveti...*
    Molimo Vas unesite sigurnosni kod.
 
Testovi 60 automobila - prikaz 1 - 40 1 2
Redosled 
 

Opel Astra g, karavan, motor 1.7 dti Isuzu, oprema Njoj(dijamante)

Prosečna ocena: 
 
3.2
Performanse:
 
2.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
2.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Februar 18, 2014
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Auto sam kupio 2006. godine, sa 3 godine starosti, vozim ga još uvek, karavan je u pitanju, dizel motor koji malo troši, po mojoj proceni leti u gradu oko 6.5 l, a na otvorenom oko 5 l, u zavisnosti od načina vožnje, tako da na auto putu ne prelazim brzinu od 120km/h. Zimi se potrošnja penje na oko 8-9 l. Pozdan auto, malo kvarova sam imao, doduše ne prelazim velike kilometraže, godišnje oko 8-9000 km(sa odlaskom na more u Grčku).
Pažnju treba obratiti na servisiranje i održavanje alternatora i akumulatora.
Na leto 2013. godine zamenio sam fabrički akumulator (trajao je 10 godina), ali i stator alternatora jer je pre oko goreo pošto nisam na vreme zamenio akumulator, jer je bio slab i nije mogao da podmiri sve potrošače, pa je snagu vukao sa alternatora više nego što je mogao davati. Popravka sa akumulatorom je koštala 19000 din. Mada se stari akumulator još može koristiti za neka slabija vozila sa benzinskim motorom, otac startuje Fićin motor.
Jedina zamerka mu je klima urađaj, jer sam ga duže vremena popravljao, ali je stalno pušto freon, dok sistem nisam ponovo napunio freonom i tečnošću kojom je zatvoren otvor gde je isticao freon. Trap je dobar, motor pouzdan, ali kada se vozi sa uključenom klimom, može ponekad da štucne kada hoćete veliko ubrzanje na kratkim relacijama. Preporuka...

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan auto, jeftin za održavanje
Loše strane Potrebno je redovno održavati alternator, odnosno ga servisirati. Pregledati redovno akumulator. Svoj auto zimi parkiram ispred zgrade, jer nemam garažu, tako da je to presudno za akumulator i alternator.
Cene servisa i delova (primer) Mali servis (filter ulja, nafte i vazduha sa 5 litara ulja(mobil s 10-40w turbodiesel)košta oko 4000 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7,5 godine
 

Opel Astra, 1,4 16v, 2001

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Avgust 12, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Prema mojim iskustvima mogu svakome da preporucim ovaj auto.
Naravno da postoje primerci koje treba izbegavati.
Ne trosi ulje, posto svaki dan prelazim malo vecu kilometrazu uvek pregledam nivo ulja, rashladne tecnosti i td.
MANE: Osetno izgubi snagu motora kada je ukljucena klima (ali nije strasno).
Sedista bi mogla biti malo udobnija,ali to je subjektivno misljenje
Osetljiva elektronika ali nikada nisam imao problema sa elektronikom zato sto se pridrzavam pravila koje sam naveo u "lose strane" (ovaj auto ima elektro servo i "usko" je povezan sa alnaserom i akumulatorom tako da ozbiljno shvatite moj savet ispisan u "lose strane").
Ugradio sam sekvent plin i prezadovoljan sam potrosnjom (gradska oko 11l plina, na otvorenom oko 8l plina)
ZAKLJUCAK: Redovno odrzavanje, dobar akumulator, dobar alnaser i necete imati nikakav veci problem sa autom.
Narodski receno: "Kako odrzavas auto tako ce ti vratiti" (ovaj vraca troduplo) :D

Iskustva

Dobre Strane Odlican auto, jeftino održavanje. Nikakvih većih problema, samo redovno održavanje (kvalitetnije motorno ulje koristiti).
Loše strane Osetljiva elektronika, posebno alnaser, nemoj da vam padne na pamet da pomognete nekome da upali svoj auto pomocu kablova, ako hocete da pomognete skinite svoj akumulator i dajte da tako upali svoj auto.
Cene servisa i delova (primer) Servis (ulje, filteri goriva, ulja vazduha + ruke) 4000 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine
 

Opel Asta 1.7dti isuzu 2002

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Jun 09, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Dobar i pouzdan auto!
PAZITE SE DOBRO GA PREGLEDAJTE PRE KUPOVINE MISLIM NA ELEKTRONIKU

Iskustva

Dobre Strane Auto jako puzdan stvarno sam uzivao pre 2 dana sam ga prodao jer kao invalid vise nemogu da ga vozim.
Loše strane Po meni nema moj kum ima 1.2 astru i kaze da je elektronika kod njega problem
Cene servisa i delova (primer) Jeftin servis!Jer Vectra,Astra i Corsa imaju sve bukvalno isto!
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 6 Godina
 

1.6 8V -2001

Prosečna ocena: 
 
3.7
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Maj 30, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Vrlo dobar auto, jeftino održavanje. Nikakvih većih problema, samo redovno održavanje.

Iskustva

Dobre Strane Relativno jeftini delovi u odnosu na druga vozila te kategorije. Dobra upravljivost tj. servo uređaj, odlican ABS sistem. Zadovoljajajući konfor.
Prtljažni prostor dovoljan. Potrošnja prosečno 8 litara.
Loše strane Prednja sedišta su malo kraća pa na dužim relacijama malo zamaraju. Kod vožnje sa uključenim klima uređajem osetno gubi snagu.
Cene servisa i delova (primer) Spona -1.700 din, filter kabine 1.000 din., šolje amortizera prednjih 950 din, stabiliyatori 1250din, filter vazduha 900 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine
 

astra G 2000' 2.0 DTI 16v - Y20DTH

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Maj 30, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

dobar auto,odrzavanje malo skuplje uodnosu na klasu ,ali nekvari se puno tako da dodje na isto.odlaze samo potrosni dijelovi, amortizeri, stabilizatori i slicno.mene zamjena ulja sa filterom ulja izadje nekih 50-60eura a filter groriva menjam svaku drugu zamjenu ulja.
korisim ulje GM supersintetic 5w30 i gazim ga dobro,potrosi mi 1litar do 1.5 litara ulja od zamjene do zamjene to je nekih 10.000 do 13.000 sto nije strasno sobzirom da je uvek na velikim obrtajima.u motor staje oko 4.5litara ulja

Iskustva

Dobre Strane dobr auto i kvalitetan za novac koji je placena,prelaze velike kilometraze uz minimalna ulaganja u servisiranje,desi se poneki kvar i to na potrosnim dijelovima koji se vremenski habaju.
konkretno za 2.0 DTI po meni dobar motor moj preso 250.000,radjenja bos pumpa i menjan termostat,jako dobar mootor,kod mog druga isti motor preso 350.000 i on ju prodo pre 4 godine i ev i sad ju lik taj vozi,i to dero ju je dobro nije stedjena nimalo. potrosnja grad 8, van grada 4.5-5 prosek 5.5-6l dizela
Loše strane lose strane ima ih naravno ko i za svaki auto,losa limarija na skoro sve i jednoj ode rubovi hauba gepek pohdja i onda pocne da trune. kod mene konkretno bela boja karavan i po rubovima zadnjim je vec lepo dobila i dobija i ipod vrata i haubi.razmisljam da je krpim al neznam dal vredi uloziti 500-600 e u farbanje.

2.0 DTI 16v (Y20DTH) jedina JEDINA mana motora je bos pumpa kod mene je radjena jednom,i jako je bucan ima neki cudan zvuk ko da je dobila po ventilima al to je normalno za taj motor

poprilicno je skupa za odrzavanje dosta skuplja od golfova
primer. mandzetna za astra g je 25e a za golf 4 10e + ruke

slab odaziv na gas-kad vozite i kad hoceete da ubrzate naglo iz malih obrtaja,kad stisnete papucicu u pod treba mu neko vreme da skonta da treba vuc,al kad krene vuce bolje nego dosta benzinaca.tako da ga morate drzati na nekih 1700-2500 obrtaja tad kida,jer od 1750 do 2250 obrtaja isporucuje max njutnmetere 220Nm (Y20DTH)
Cene servisa i delova (primer) velika remenica radilice-90e
spaner-60e
remen-14e
rooler 30e
Reparacija bos pumpe (elektronika i uglovi)-550e
amortizeri monro prednji-45e komad
stabilizator -8e komad.
hladnjak klime-100e
VAZNOOOO
nema zupcasog remena sto znaci nema velikog servisa.samo sipaj ulje preporucuje se 5W 40 za turbodizelase,lanac se pocne cut tamo oko 310.000 tako mi je drug reko,al ga on nije diro.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7godina
 

Opel Asta 1.7dti isuzu 2002

Prosečna ocena: 
 
3.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
2.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
April 27, 2013
Poruke (1)
Prijavi ovaj test
 

Gledajte da kupite bolje ocuvan model

Iskustva

Dobre Strane Dobar auto za nase uslove i standarde, ako kupite ocuvan model. Mala potrosnja. Ko se malo razume moze i sam da ga odrzava.
Loše strane Imao sam problem sa elektronikom bosch pumpe kada mi se auto ugasio u tunelu Sozina u Crnoj Gori-haos! I crnogorac iz Bara me odrao za servis 250 eura, kao zamenio je , pa onda kao popravljao je u Podgorici... Kad sam dosao kuci opet mi se ugasio, ali posto sam kuci, otisao sam sam u kanal skinuo plocu i video da je tzv.majstor nije ni pipnuo ni skidao, nego je problem bio samo u kontaktu kablova koji se prikljucuju na plocu,tj na uticnici jedna zica je bila labava i izvlacila se povremeno. To sam sam namestio i evo nikakvih problema sa elektronikom vise. Toliko o tome! Na bosch pumpi takodje primecujem povremeno da kaplje nafta vec 10.000 km. Pritezao sam sarafe ali i dalje, ali ne pravi nikakav problem
Cene servisa i delova (primer) Nije preterano skup za odrzavanje
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 1 god
 

1.6 16v

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
5.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
2.0
Testirao Gost
April 08, 2013
Poruke (2)
Prijavi ovaj test
 

SEKVENT *

Iskustva

Dobre Strane Prezadovoljan sam odnosom snage i tezine vozila ... sa ne tako velikih 100 konja leti ... a i zimi :D
Loše strane potroslja me ubi oko 10 l bezolovnog , moje voznje :D
Cene servisa i delova (primer) veliki mali servis u kompletu su me izasli delovi 270e , a ruke 50e .
prednji branik sam nabavio za citavih 20e ,
lamda sondu sa u gradnjom 30e,
sina branika NOVA 10e ,za sada jako jako zadovoljan cenama rezervnih delova :D
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 meseca nameravam jos 3 godine :D
 

Opel Astra G 2.0 DTI Comfort 2000 god.

Prosečna ocena: 
 
4.8
Performanse:
 
5.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
April 03, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Vrlo dobar auto.

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan, jeftin servis, motor na lanac, mali potrosac, nema vecih kvarova. Vrlo startan motor, i dobro radi i na manjim obrtajima. Vozim ga 5 god i u njega sam ulozio manje od 100e (plus servis). Potrosnja ljeti 4.5-5l dok zimi ide i do 7-7.5l.
Loše strane lampica od airbaga
dosta je bucan
"turbo rupa"
Cene servisa i delova (primer) ventil turbine polovan 20e
lufter 50e
kraj spone 10e
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 godina
 

Opel Astra G 2.0 DTL 1999 god.

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Mart 15, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Imao sam problem sa engine lampicom za motor, isao od majstora do majstora malo izgubio i vremena i zivaca, kad se upali zuta lampica gubi snagu i ne ce da ide preko 120 Km/h.Dok nisam otisao kod pravog majstora koji je imao dobar opelov program i resio za jedan dan, nastelovao sve, nista nije menjao,i sada se auto ponasa sasvim normalno,ide kao zmaj,radi kao sat,eksplozivan kako na startu tako i pri vecim brzinama.

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan, nema kvarova /motor na lanac/, izuzetno mali potrosac /prosecna potrosnja 5.0-5.5 /, atraktivan izgled, kvalitetan enterijer i limarija.
Loše strane desava se da mi se pali lapica air-bag kada pomeram sedista napred-nazad pa moram na dijagnostiku i reset tj.brisanje greske, vec mi se par puta desava.
Cene servisa i delova (primer) Servis za moj model 2.0 DTL dizel, opelov motor, je sasvim u normalnim okvirima /zamena ulja,filtera ulja,goriva i vazduha/ i to je kraj, a ostali potrosni materijal nije skup.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 god.
 

astra g 1.4 2007

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Mart 15, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Ja sam zadovoljan, vozio me je svake godine u Grčku.

Iskustva

Dobre Strane Nikakvih problema
Loše strane Inertan motor pod klimom
Cene servisa i delova (primer) servis oko 10000din
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5,5 godina
 

ASTRA G 1.6 8V 75KS 1999god.

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Februar 26, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

PORODICAN AUTO,JEFTINO ODRZAVANJE,POUZDAN,OD NJE NE TREBA NISTA SPECIJALNO U VOZNJI OCEKIVATI,PROSECAN NARODNI AUTO,OVAJ MOTOR NEMA PROBLEMA AKO PUKNE ZUPCASTI KAIS,SAMO SE ZAMENI BEZ IKAKVIH POSLEDICA PO MOTOR ZA RAZLIKU OD 1.6 16V 74kW.

K A K O G A O D R Z A V A S T R O D U P L O C E V A M V R A T I T I!!!

Iskustva

Dobre Strane Na satu pokazuje 190.000km(cisto sumljam posto je iz uvoza,ima makar 250.000).Ne trosi ulje bukvalno ni gram,za krstarenje i laganu voznju sasvim ok,potrosnja benzina 9l.grad,6-7l.otvoreno,11l.plina grad,8 otvoren put,gepek dovoljan ako se lepo pakuje,meni nije nesto udobna i zamara me na duzim putovanjima,servo je extra.U varijanti COMFORT (4xairbag,abs,klima,el.prozorix4,siber el.,8zvucnika,podesivo sediste i volan po visini i dubini)
Loše strane Udobnost,lampica za airbag se stalno pali,koliko god se resetuje,prodje malo vremena i upali se sama od sebe.Sa ovim motorom je malo troma i za preticanja mora da se potera preko 3000 obrtaja,potrosnja benzina u gradu sa laganom voznjom nece ispod 8,5l.Limarija posle 14god.ok
Cene servisa i delova (primer) Za 3 godine od kvarova otisla je pumpa za gorivo (30e),mali servis 50e i mozete i sami da resite (4lit. ulja,filter ulja,vazduha,goriva,kabine),veliki servis 80e (bez vodene pumpe),svecice (NGK sa 2 pipka)22e.,registracija 125e,mono point sistem 1 dizna (ultra-yvucno ciscenje 5e),trap nisam pipnuo vec 30000km,ni da pisne.Uz redovno odrzavanje i laganu voznju sluzice beskonacno.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 godine
 

Astra H 1.7 cdti 2007god. Isuzu motor

Prosečna ocena: 
 
4.7
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Novembar 16, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Do sada predjenih 242000km i od vecih kvarova samo Bosch pumpa. Limarija otporna na koroziju. U principu potrosnja po gradu je 5-5.5L na 100km,na otvorenom oko 4,2L, ali u zimskom periodu potrosnja ode skoro duplo tj. oko 8.5-9L na predjenih 100km. Za Beograd,ovo je auto za svaku preporuku.

Iskustva

Dobre Strane Auto perfektan u svakom smislu te reci. Jak na rupama, izdrzljiv po gradu i voznji kreni-stani.Na otvorenom smesna potrosnja.
Loše strane Bosch pumpa kao rak rana ovom modelu
Cene servisa i delova (primer) Ako hocete originalne delove od predstavnika,onda cete morati ruku malo dublje u dzep da zavucete(mada ostale marke vozila su skuplje) ali dobijate sigurnost. Remont Bosch pumpe se krece od 70e pa navise,zavisi kod kojeg Bosch-iste odete.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 godine
 

Opel Astra 1.7dtl 2000god.

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Novembar 13, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Sve u svemu za te pare auto je dobar za naše uslove, malo je krut i neudoban za duža putovanja a nadoknadjuje relativno niskom potrošnjom dizela.

Iskustva

Dobre Strane Potrošnja od 4,5do 7L. Rezervni delovi dostupni i ne skupi. Limarija dobra, motor uz pravilno održavanje dugovečan.
Loše strane Pali se lampica najčešće zbog EGR ventila, a najveci problem je BOSCH pumpa koja strada otprilike sa 150 do 200.000 km.
Cene servisa i delova (primer) Veliki servis do 350 evra, a generalka 1.000e. Reparacija pumpe 500e.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 8 god.
 

Astra1.7dti

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Novembar 11, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Za nase uslove astra je odlican auto!

Iskustva

Dobre Strane solidan u svim parametrima
Loše strane neudobna prednja sedista
Cene servisa i delova (primer) podnosljivo
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 godine
 

Opel Astra G 1.2 16V

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Novembar 07, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Redovno menjati ulje i filtere.......i samo sipaj i vozi.Pri previse gradske voznje izaci povremeno na auto put i "produvati" ga.

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan,jeftin za odrzavanje.Motor sa lancem,ne radi se veki servis.Pristupacan i lak,da sam vlasnik odradi mali servis koji izadje sve sa uljem,antifrizom i svim filterima (i klime) oko 4 - 5000 din.
Loše strane Malo slab motor pri preticanju mora da se spusti u nizi stepen prenosa.
Cene servisa i delova (primer) Prednje plocice od 1500 - 2500 din.
Filter kabine (klime) 850 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 godine
 

astra g,club,1,6 16v,2002

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
2.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Novembar 01, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

dobar je...............

Iskustva

Dobre Strane komforan je i udoban pravi autic koji mi se svidja...
Loše strane malo trosi ulje,poceo trositi sa 130000 pa sam ga osvezavao i sluzi me ko Bog ali sam primetio da ppet trisi ulje sad ima oko 215000 i hocu da ga menjam al cu opet uzeti astru najverovatnije........
Cene servisa i delova (primer) pristupacno............
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 godine
 

OPEL ASTRA G 1.7CDTI 2007.GOD.

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 29, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

ASTRA JE SIGURNO NAJZASTUPLJENIJI AUTO U SRBIJI, U SVIM VARIJANTAMA I KLASAMA. I TO NESTO GOVORI O KVALITETU I BRENDU OPELA

Iskustva

Dobre Strane DOSTUPNOST DELOVA, RAZGRANATA MREZA SERVISA, NEMACKA IZDRZLJIVOST, RELATIVNO MALA POTROSNJA (6,5-7L U GRADU, 5-5,5 NA OTVORENOM DO 120KM/H), VELIKI PRTLJAZNIK ZA TU KLASU, JEDNOSTAVNO POPULARAN AUTO KOD NAS, LAKO SE PRODAJE I KUPUJE
Loše strane PROBLEMI SA ELEKTRONIKOM, EGR VENTILOM I PUMPAMA (DIZELASI), NIJE UDOBAN ZA DUZE RELACIJE
Cene servisa i delova (primer) JEFTIN SERVIS, NPR.ZUPCASTI KAIS SA SPANELIMA, FILTERI ZA ULJE, GORIVO I VAZDUH SA ZAMENOM ULJA OKO 200 EVRA
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 GODINA
 

Opel Astra G 1.7cdti , Isuzu Z17DTL , 2005

Prosečna ocena: 
 
3.8
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 27, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Treba kupiti najeftiniji aparat za dijagnostiku da ti majstori nebi odrali kožu na šiljak obzirom da ako se iole poznaje rad na računaru može se vrlo lako proveriti a i štošta ispraviti ili popraviti na kolima.

Iskustva

Dobre Strane Mala potrošnja goriva.
Loše strane Kao i svi automobili te klase ima mnogo plastike i opet plastike itd.
Cene servisa i delova (primer) Za sada nisam imao nikakvih ve?ih stavki na kolima osim promene ulja , filtera itd. što je sa korektnim cenama kako delova tako i servisiranja.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Svež sam u ovim kolima ali i zadovoljan voza?.
 

Astra G 2.0 DTI karavan 2002

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Oktobar 21, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Posle chipovanja auto je smanjio potrošnju za 0,5lit i postao startniji u prvoj brzini.

Iskustva

Dobre Strane U zemlji germanaca kao što je Srbija jedan od najboljih opcija za polovan auto.
Nije skup za održavanje, delova svuda, pouzdan auto
Loše strane Kao i svaki opel loša završna obrada
Cene servisa i delova (primer) Kompletan trap i šolje amortizera 15.000 dinara
Ko?nice i plo?ice ATE 24.000 dinara ( prednje i zadnje )
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 19 meseci
 

Astra karavan 1.7 dti

Prosečna ocena: 
 
2.8
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
2.0
Održavanje i troškovi:
 
2.0
Potrošnja:
 
2.0
Testirao Gost
Oktobar 17, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

svidjao mi se zeleo sam ga a sad ga ocima ne mogu vise gledati izbio mi je vise para iz dzepa nego glupi italijan ipak mi je fiat bio zakon i sto se tice potrosnje i sto se tice odrzavanja

Iskustva

Dobre Strane imas ih koliko hoces ako ti zatrebaju rezervni delovi
Loše strane problem sa hladnjakom klime koji treba zameniti,problem sa alternatorom koji cesce nego sto mislite treba raditi,elektronika zna da brljavi,i alnaser,a potrosnja...uopste nije tacno da je jako mali potrosac zna bogme da guta i to lepo
Cene servisa i delova (primer) cena servisa nije skupa,nemora u ovlascenom da se radi,ali zato cene delova su katastrofalne
hladnjak klime 11000
lezaj zadnjeg tocka 8500
letva volana ajoooooooooooj
servis alternatora izmedju 5000 i 10000
Preporuka Ne
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine
 

Astra G 2.0 DTI

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 07, 2012
Poruke (1)
Prijavi ovaj test
 

Uz redvne servise,pola rezervoara,ponekada aditiv u rezervoar sa naftom zbog dobrog kvaliteta nase nafte,,necete imati problema sa ovim autom..Ne plasi se uspona,jak motor koji malo trosi a dobro vuce i brzo ide,,moja preporuka zaista ,nije skup ni da se kupi a ni da se odrzava..Uvek pre nego 1.7 motor..

Iskustva

Dobre Strane Motor 2.0 DTI ko poznaje opelove motore ,zna da je ovaj motor jedan od najboljih motora koji je ugradjen u opel astrama,ili vectrama,motor ima lanac ,dakle nema pucanja kaisa zupcastog pa generalka,jak,vuce kao lud jer je laka karoserija za ovaj motor,za teret je cudo,,mala potrosnja jer je motor jak i rastereceniskreno ja sam prezadovoljan,imam ga godinu dana..Pumpe ljudima u Srbiji stradaju zato sto voze uglavnom na rezervi,,a ova pumpa se hladi naftom i verujte da nema problema sa pumpom,to moze bilo ko da vam kaze...Ja sipam pola rezervoara i samo dolijem po desetak litara i nikada nisam imao niti jedan problem
Loše strane Nisam imao losih iskustava sa ovim motorom,o limariji nema potrebe ,pocinkovana je,,nema rdje..jako jeftin za odrzavanja u odnosu na 1.7 isuzu..
Cene servisa i delova (primer) Ulje.5,5l ja sipam od 800 dinara ,filter 500dinara ,filter goriva 700,i to je to,,nema spaneri kaisevi itd..;)Sipas gorivo i vozis...oko 6000 hilj.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? za sada oko 12oookm.extra
 

2.0 dizel 2000 edition

Prosečna ocena: 
 
3.7
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
1.0
Testirao Gost
Oktobar 05, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

uglavnom jako dobar autic

Iskustva

Dobre Strane jak i izdrzljiv
Loše strane problem pumpa koja je skupa
Cene servisa i delova (primer) mali servis 5 hiljada veliki oko 22000hiljade
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3god
 

Astra 1.7 DTI

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 04, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Auto je rodjen za naše uslove, pravi porodični auto. Malo troši, jeftino održavanje.

Iskustva

Dobre Strane Jeftino odrzavanje, mala potrošnja
Loše strane Slabo ubrzava do 2000 obrtaja tj. dok ne upali turbinu
Cene servisa i delova (primer) Mali servis 4000-5000
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 god
 

Astra G 1.7 DTI 2000

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Septembar 30, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Izuzetno mali potrosac,sa odlicnim motorom,jeftine registracije,koji Vas nece ostaviti na putu i pocinkovanom limarijom,tako da kod njega nema poznate Opelove boljke zvane korozija.

Iskustva

Dobre Strane Izuzetno mali potrosac,sa japanskim ISUZU motorom koji ce Vas,uz redovno i pravilno odrzavanje,retko odvesti kod mehanicara.
Loše strane Zahvaljujuci ,,kvalitetu" domaceg goriva,cesto ce alarmirati neku gresku(cuvena zuta lampica),ali nikakav kvar nije u pitanju.
Cene servisa i delova (primer) Pre 2 godine cena velikog servisa je bila oko 300 eura,danas je oko 170,sa sve uracunatim rukama majstora.Mali servis sa najkvalitetnijim uljem i filterima nije vise od 50-ak eura.Za dve i po godine koliko vozim ovaj model,sem servisa,menjao sam samo senzor radilice koji je kostao sa ugradnjom oko 70 eura,za nepoverovati.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2,5 godine i vozim ga i dalje
 

Opel Astra 1.4 2002

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 16, 2012
Poruke (1)
Prijavi ovaj test
 

Auto je za preporuku svakako, samo obratiti paznju pri kupovini polovnog

Iskustva

Dobre Strane Solidan auto za gradsku voznju,mala potrosnja, uz redovan servis i odrzavanje auto ce raditi perfektno.Dobar enterijer,kod kljuc, servo, multi funkcionalni volan, vazdusni jastuci za vozaca i suvozaca, el podizaci itd.
Loše strane Malo neprecizan menjac i bucan. Prednji trap zna da se cuje da lupa i bruji.
Cene servisa i delova (primer) veliki servis oko 20 000 kaisevi,filteri plus ruke za majstora
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 meseci
 

Opel Astra G 1.6 16v 1998

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
5.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 16, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Odlično auto. Bio sam malo skeptičan prema Opelu ranije. Ali Astrica me oduševila. Razmišljam da uzmem opet isti motor samo mlađu od 2000 pošto su tada rješili probleme sa limom,pa ne rđaju kao prijašnje serije. Kod Opela su benzinci jedino što valja ako ćemo iskreno. Nikada dizel nisu znali napraviti a motori koje su posudili nsiu ništa posebno. Jedino eto onaj 2.0 sa lancom što bi se mogao malo izdvojiti ali ni on ne odudara mnogo. Uglavnom ako kupujete Astricu preporučujem 1.6 16v motor. Idealan odnos težine i snage a služiće vas dugo.

Iskustva

Dobre Strane Nijednog kvara nisam imao,kao ni 2 vlasnika prije mene. Kupio sam je sa 24*.000 sada je na 293.000. Sipam malo skuplje ulje. 14 godina ništa na njoj nije rađeno,iznenadio sam se kad sam pričao sa ljudima kod kojih je bila. Odlično ubrzava,sportski duh se osjeti. Izuzetno upravljiva. U malo jače krivine možete uletjeti sa priličnom brzinom a jedva da ih osjetite. Elektronika odlično služi.
Loše strane Korozija napada lim,posebno dno vrata,auspuh skoro istruo,moraću ga mjenjati. I ajde recimo na instument tabli mi je skoro redovno upaljena lampica za pojaseve iako su vezani. Takođe uzima malo više ulja ali to je fabrički tako.
Cene servisa i delova (primer) Ne bih znao,nisam imao problema sa djelovima. Ali sam ?uo da je hladnjak 45 evra. Kod nje su H7 sijalice u farovima i one koštaju od 2,5 evra do 8 evra,zavisi koju marku i kvalitet želite. Što se ti?e servisa,pošto sipam strano malo skuplje ulje 10/40w 7,5 evra,s obzirom da ve?ina sipa ulja od 5 evra iz zemalja u okruženju. Ra?unaju?i i par evra što majstor uzme za ruke i filter od 5 evra iza?e me oko 30 evra.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Vozim ga i dalje,kod mene je 2 godine i 3 mjeseca.
 

Opel Astra G limuzina 1,6

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 15, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Za mene najveci problem kod ovog auta je to sto kada sam se slupa dugo mi je trebalo da ga popravim, ali samo zbog zadnjeg poklopca za gepek. Naime Opel Astra limuzina sa 4 vrata i produzenim gepekom je mnogo redja nego obicna sa petim vratim i mnogo je teze naci delove za zadnji deo automobila. Verovali ili ne zadnji poklopac sam trazio godinu ipo dana dok ga slucajno nisam ugledao na jednom auto otpadu zabacenog na gomili drugih poklopaca od drugih automobila!

Iskustva

Dobre Strane Auto je stvarno pouzdan i sto se tice mehanike i limarije! Bio sam vlasnik ovog auta i mehanika me nikada, ali bas nikada nije izdala. Osim redovnog servisa nikada nisam imao druga ulaganja. Sto se tice limarije tu vam 100% garantujem pouzdanost iz licnog iskustva. Naime imao sam saobracajuku u kojoj sam se sa nekih 130kmh zakacio rizle sleteo u manji kanal i par puta se isprevrtao a da sam prosao sam sa manjim ogrebotinama! Znaci automobil je zaista cvrst a i karoserija mu je duplo galvanizovana tako da je i na rdju veoma, veoma otporan!
Loše strane Lose strane ovog auta su malo veca potrosnja od ocekivane, malo nestabilniji u krivinama nego redovna Astra sa petim vratima, inace sve ostalo je za pohvalu! Da zaboravio sam da dodam da ako se ne vodi racuna o Jeger ventilu moze doci do problema jer on moze i da onesposobi kompjuter a onda je to vec malo skuplja popravka!
Cene servisa i delova (primer) Redovan servis spada u neki prosek, recimo mene redovan (veliki) servis u ovlascenom opelovom servisu izadje negde od 20.000 do 25.000 din. Ali sam tu promenim bas sve i filtere za vazduh i za klimu, promenim i kais, ulje i sve sto ide na velkom servisu! Tako da cene su podnosljive u svakom slucaju. Naravno i da cene zavise i od servisera kod koga ce te odvesti vas automobil!
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Jos ga vozim
 

astra 2002 1.7 dti

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Septembar 13, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

zadnje opruge pucaju ko od stakla da su napravljene. riknuo komp bosha -popravka 150e,pomesao ulje i vodu , rikavela onaj mali hladnjak ulja 40e ako je on ili gumice 800din po komadu...nebo se odlepilo - polovno 30e,ono sranje na volanu gde su nacrtane sirene -ispucalo od sunca(3500din)...prednji lezaj u kompletu sa glavcinom 6500...neki ventil na boshu pustao naftu, zamena kod popeskua 230e sa rukama...prednji amortizeri polovni par 20e...ona dva granicnika na vratima, oba su popucala 10e po komadu ...to je ono cega se secam da sam menjao i da je crklo.
generalno , jbg...dobar auto za te pare

Iskustva

Dobre Strane sta znam ...lep automobil
Loše strane svi ga imaju :)))
Cene servisa i delova (primer) mozes sam svoj majstor da budes...ili ...ako nekoga samo poznajes pa ce to biti posten rad .
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7 godina i jos ga vozim
 

opel astra 1.7 dti 2001 godiste.karavan.

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 09, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

redovno proveravati ispod konektora na kompjuteru da li ima tragova nafte.ako ima kod majstora da se resi jer ako ne pazite ode kompjuter a posle boli glava!!!!SIPATI SAMO EURO DIZEL!!!!redovno raditi male i veliki servis i nema zime.

Iskustva

Dobre Strane odlican auto prostran,udoban,pouzdan,konforan,pazice vas ako i vi njega pazite
Loše strane egr ventil,pa ako ne oazite ode i kompjuter a sve puno kosta.
Cene servisa i delova (primer) veliki servis 25000 dinara sa pravim delovima.podnosljivo na svakih 100 000 km.ostalo redovno odrzavanje nije skupo a ulje zavisi sta sipate ja 5/30 gm opel sintetiku.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? jos ga vozim
 

Astra G 1.7dti isuzu 2000

Prosečna ocena: 
 
3.8
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Septembar 08, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Ako ste resili da kupujete polvnu Astru g .... gledajte benzince a ako ste resili bas dizel ... pazite na lonce za vodu dali ima masnoce od ulja, i obavezno ga stavite na komp....

Iskustva

Dobre Strane Mali potrosac, porodicni auto, veoma lepo lezi na putu, upravljiv....
Loše strane Elektronika: Kompijuter na bos pumpi, senzori radilice i bregaste.... kod dizel motora i to 1.7 dti isuzu imaju manu ubacivanje ulja u rashladnu tecnost i to preko hladnjaka ulja koji ako se menja je oko 15000 ili preko gumica na soljama dizni kojih ima 8 kom po 600din .... pucaju creva na autima koja su imala problema sa uljem u rashladnoj tecnosti.... stabilizatori amortizera zbog losih puteva....
Cene servisa i delova (primer) veliki servis 31000
mali servis ( ulje, filter ulja , filter nafte, filter vazduha i polenski filter) 4000 + majstorska ruka ako neradite sami.....
Senzor radilice ... 3700
Nosac motora prednji .... 2600
Stabilizator amotrtizera.... 750-900
Dihtung poklopca bregaste.... 850
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5god
 

Astra 1.7 cdti

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Avgust 26, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Problemi sa egv zaprljan, servisi trazili zamenu cca oko 300 eura. Problem resen preko neta saveti klipovi na you tube. Opravka u sopstvenoj reziji tri sata rada pola litra nafte i jedan wd sprej.Katalizator je zamenjem posle pet godina sa novim stari prodat posto serviser nije mogao znao da isti opere ocisti. Otkaz brzinomera ne pokazuje trenutnu brzinu auta. Neispravan davac abs na prednjim tocovima levi ili desni. Greska se pronalazi tako sto izmetite na konektoru otpor davaca treba da bude oko 1300-1600 oma. Menja se zajedno sa lezajem. Zbog losih puteva odlaze stabilizatori na tockovima ali su relativno jeftini oko 10 eura. Klima sistem ima problem sa zaprljanocu filtera i hoce da se zacepi odvod kondezovane vode iz kabine dosta peripetije da se ocisti. Otprilike ovo su bili kvarovi na mojoj astri g 2004 godiste 1.7.cdti za sestipo godina Odnos ulozeno ocekivano 1/1 velika preporuka

Iskustva

Dobre Strane Stabilan auto lako upravljiv, mali potrosac, pouzdan. Dobar kao porodicni auto i za manji biznis. Karavan je veoma zahvalan kao porodicni i kao auto za zanatlije. Izdrzliv za duga putovanja i za svaki dan.
Loše strane Losa preglednost prilikom parkiranja i voznje u nazad zbog visokog zadnjeg dela. Kao nov bez zamerke stariji imaju problema sa egv ventilom i protokomerom.Medjutim dobar majstor moze da ocisti isti i spasi vas nepotrebnih troskova kupvinom novog egv ventila. Obicno vam ugrade novi abez ciscenja cevi od izduva do turbine pa nov ne moze da radi vise od 30000 km ( menja se na 90000km)ali to je mentalitet balkanaca. Urade veliki servis a ne pogledaju stanje egv magnetnog ventila ne mere protok izduvnih gasova koji se vracaju na ponovno sagorevanje u motor a da ne pricamo o kataliztoru koji treba da se cisti ili zameni. Obicno vam kazu da ga premoste izbace i onda krece vrzino kolo sa majstorima trazenje greske i ubedjivanja da taj auto je dizel i da ne moze da radi ma 4000-5000 obrtaj. Savet najbolje da ste smi svoj mastor
Cene servisa i delova (primer) Veliki servis oko 30000 din
spaneri kajsevi vodena pumpa 18000 din
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? sedam godina
 

Opel Astra 1.7 DTI 2002 god.

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Avgust 23, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Auto za svaku preporuku ukoliko se planira porodican automobil za malo novca.

Iskustva

Dobre Strane Auto koji dobro podnosi nase puteve i u normalnoj voznji savrsen za preticanja. Pogodan kako za gradsku tako i za voznju van naselja. Pouzdan dizel motor ali ne i perfektan. Mali potrosac. Kao polovan odlicno drzi cenu i relativno lako se prodaje. Sasvim dovoljno prostora za cetvoroclanu porodicu.
Loše strane Kvarovi na EGR ventilu, protokomeru, elektromagnetnom ventilu,...(uglavnom periferne stvari koje nisu bas jeftine).
Cene servisa i delova (primer) Veliki servis oko 22000. Mali servis oko 6000. EGR ventil u ovascenom servisu 18000. Elektromagnetniventil 17500 takodje u ovlascenom servisu.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2,5 godine (40000 km)
 

Opel Astra 1.7 DTI

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Avgust 23, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Redovan servis, pravo ulje, kljuc u bravu i vozi bez brige!!!

Iskustva

Dobre Strane Udoban, brz, lezi na putu, motori su fenomenalni!!!
Loše strane Kompjuter i letva volana, mada nisu toliko cesta pojava.
Cene servisa i delova (primer) Delovi nisu skupi, i lako se nalaze...
Za veliki servis su delovi oko 15 do 20 hiljada (+ ruke), a mali 5 hiljada (+ ruke).
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Dve godine i jos ga vozim!
 

Opel astra, 1.6 16v, 2002

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Avgust 22, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Cest auto na nasim putevima, to govori dosta o kvalitetu. Jer nasi putevi unistavaju automobile.

Iskustva

Dobre Strane Dobro lezi na putu, lagan za upravljanje, tih rad motora
Loše strane auspuh brzo propada (mada mislim da je to zbog kvaliteta goriva), problemi sa letvom upravljaca su cest problem kod astre to kazu majstori, ja nisam imao nikakvih problema
Cene servisa i delova (primer) oko 15 000 delovi za veliki servis (kaisevi, spaneri, filteri, ulje) + ruke
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine i jos ga vozim
 

1.7.dti

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Avgust 19, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

jedan od najboljih odnosa cena kvalitet,povoljno odrzavanje,najjaca servisna mreza

Iskustva

Dobre Strane jako mala potrosnja uz jeftino odrzavanje
Loše strane skoro da nema
Cene servisa i delova (primer) veliki servis svi delovi oko 120eu
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 8 godina
 

opel astra f 1.6 8v 1996.god

Prosečna ocena: 
 
3.8
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Avgust 16, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Uz redovno odrzavanje ovaj model je bez premca.Vise puta sam vidjao po nasim putevima sa stranim tablicama,sto govori da jos uvek uziva postovanje iako ASTRE F ODAVNO NEMA U PROIZVODNJI!

Iskustva

Dobre Strane auto rodjen za nase uslove
Loše strane uglavnom limarija
Cene servisa i delova (primer) pristupacne
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 god. i jos uvek ga vozim
 

astra G 17 98god

Prosečna ocena: 
 
1.7
Performanse:
 
1.0
Upravljanje:
 
2.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
1.0
Održavanje i troškovi:
 
1.0
Potrošnja:
 
2.0
Testirao Gost
Avgust 10, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

ko moze neka ne kupuje dizela bolje benzinac od 16 8 v odlican motor bez preterane elektronike ....

Iskustva

Dobre Strane nema
Loše strane lako kvarljiva elektronika servo volan los lim .......
Cene servisa i delova (primer) polovni jeftini a novi skupi
Preporuka Ne
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 godina
 

opel astra g 1.7 DTI CDX 2001

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Maj 09, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

do sada sam sa auto ima jedino problema sa hladmjakom ulja koji je procure i pomesao vodu i ulje u raslhadnoj tecnosti popravka tog kvara je 150e. Ako vidite ulje u rashlanoj tecnosti ne mislite odmah na njagore jer je verovatno kvar kao kod mene sto je bio. Preporuka za ovaj auto!!

Iskustva

Dobre Strane veoma upravljiv auto, sedista su po mom licnom ukusu veoma udobna,atedljiv, prostoran gepek, zadnji amortizeri koji se pumpaju...... Itd dosta ovaj auto ima prednosati
Loše strane slab motor za karavansku karoseriju, lose uradnje hladnak ulja koji zna da pravi probleme na 1.7DTI motorima, hladnjak kabine koji je na bas svakom modelu mora bar jedam put da procuri,
Cene servisa i delova (primer) vema povoljan servis i veliki i mali nikad problema nisam ima sa njim
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 6 godina
 

Opel Astra G 2.0 DTI 2001 karavan cdx oprema

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
April 09, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Moj prijatelj ima istu astru ali je imao problema sa ventilom turbine,tako da to treba definitivno proveriti,ako se kupuje iz uvoza(italija) OBAVEZNO detaljno pregledati automobil jer se neretko desava da su ta vozila bila havarisana...

Iskustva

Dobre Strane Veeeeeeeeoma zahvalan automobil,kod mene je od pocetka 2005,i da kucnem o drvo do sada NI JEDAN,JEDINI KVAR nisam imao...Za ovaj auto sve sto treba je redovni servis i to je to...CDX, veoma bogata oprema...
Loše strane troskovi registracije (oko 22000 dinara),primetio sam da je elektrika oko stop svetala osetljiva,i da se desava da sijalice crkavaju...
Cene servisa i delova (primer) za dosipavanje ulja mora da se izdvoji oko 10000,15000...ja sam u pocetku koristio prirodno, pa sam na nekih 150000km presao na polu-sinteticko i sada na 200000 sipujem full sintetiku
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7 godina
 

Astra G Classic karavan 1.7 cdti

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Mart 31, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Redovno odrzavanje i nema problema...

Iskustva

Dobre Strane Savrsen odnos u smislu "koliko para toliko muzike"
Loše strane Prostor zadnje klupe,nekvalitetna plastika
Cene servisa i delova (primer) Sasvim pristojno
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 godine
 
Testovi 60 automobila - prikaz 1 - 40 1 2 Rezultata po stranici:
 

Testovi korisnika

Honda Civic 1996-2000
Ocena vozača
 
4.0
"Od problema za predjenih 60000km jedino trap. Buka na brzinama 80-100km/h ponekad zna da nervira ..."
Fiat Punto 1999-2007
Ocena vozača
 
4.2
"Malo zahtevan vozilo jako dobro se ponaša na putu preporuka mlađim vozačima ."
Citroen C3 2002-
Ocena vozača
 
2.8
"Izbegavati motor 1.4i zbog velike potrosnje i zastarelosti"
Citroen C3 2002-
Ocena vozača
 
3.3
"Обавезно проверити предњи трап, а нарочито опруге. Ко..."
Autorepublika
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.

the chepest riperdal lipothin online australia flunil usa cvs prices augmentin maximum dosage mail order skelaxin online low price ayurslim uk liposafe buy online uk mail order generic isoniazid prilosec usa sale ginette 35 no script order atorlip 10 online canada brafix reviews for men buy serpina pills in the canada cost of caprysin without insurance tadacip with no rx trandate online from uk tadapox spain buy zyrtec mg compare prices triamterenum flomax delivery london med cab triamterene safe buy olanzapine online brafix mg canada cheap toprol sale uk carbozyne where can i buy phone in order for skelaxin how to order astelin pai que espanca filho generic hytrin usa generic uk paypal phenamax digoxin suppositories buy buy stieva a new zealand online metronidazole shortage buying arjuna fluss 40 usa pharmacy reviews on zithromax buy levothyroxin online pharmacy buy sinequan tablets uk tofranil no rx ayurslim without a prescription from india riperdal pills online in the india can buy trandate online buy over the counter revia online indian pharmacy evista is generic seasonique effective comprar medrol dosepak portugal safe to buy generic motilium from canada levitra wiki over counter rogaine 2 is hytrin available on line in canada serophene online purchase crestor drug in usa pharmacy buy sumycin tablets us purchase vistaril in australia cheap viagra super active frusemide italiano order minocycline from india without prescription buy propranolol online us no prescription avapro india non prescription asacol pharmacy discount cipro otc over the counter floxin where can i get some orlistato how to get kelnor in australia buy generic propecia 1mg online pharmacy has best price benadryl metronidazole buy no prescription caffeine ergotamine purchase cheap cipralex free delivery cost of zithromax without insurance buy aceon pills in the canada buy ondansetrona boots pharmacy buy unisom in singapore buy pulmicort online canada no prescription indian generics online zyrtec comprar viagra en mexico ginseng prices buy water pills buy mevacor inhaler canada grifulvin v mg tablet buyers of salbutamol canada what drug category is cipro diprosone uk online ceftin online pharmacies with out prescription nexium discount voucher prednisolone usa cvs prices generic uk paypal zydis where do i minipress in mexico hoodia cheap canada pharmacy order maxalt on line india what does zentel buy glucovance mg zitromax drug in germany pharmacy buyers of anastrozolo canada how to order fluoxetine online orlistatum phone orders fucidin h cream 30g best place to buy levlen in usa lisinopril drug in fr pharmacy is it illegal to order generic movalis atomoxetine pharmacy diamox without insurance beconase aq prescription coupon buy combivent without prescription where to buy novo digoxin ointment best price serevent fluoxetine canadian medications without prescription buy prednisolone online from usa himcolin for sale uk endep legal in england cleocin gel buy usa citalopram mexico pharmacy medrol dosepak online from uk aviane 28 tablets uses generic tinidazole uk paypal hytrin fast canada disulfiramum canada prescription viagra soft on line in the canada cheapest coversyl tablets uk strattera over the counter ayurslim discount no prescription albendazole drug class buy amoxycillin online thru paypals antivert pill shortage buy aricept low cheap price where can i get cialis sublingual pills tricor from australia prandin prices usa buy norvasc online mexico no prescription malegra dxt prices at costco order bisoprololi fumaras on line canada where to buy lexapro online mexico bentyl without subscription tinidazole generic india yaz purchase where to buy apo clopidogrel with mastercard floxin italiano buy tindamax cheap how to purchase suhagra bupron sr tablets from buy liquid extendaquin review stromectol buy australia buy lotensin australia cheap ranitidine pills generic premarin safe where do i roaccutan in uk olistat coupon code order robaxin online where can i buy cialis jelly online without a prescription eltroxin over the counter drugs generic propranolol usa pharmacy feldene us companies only buy artane with paypal clavamox mg no prescription discount avodart otc amoxil prices cvs canada buy zofran without prescription generic fucidin buy canada roaccutan pill shortage generic vistaril canada zenegra lawsuit canada ephedraxin online australia buy pariet without prescription pyridium pills online in the usa extendaquin online with out prescription purchase avodart online no prescription antabuse tablets uses bupron sr online india buy tofranil no prescription cilest reviews for men clonidine prescription only geriforte buy online uk where to buy mentax online india rogaine 5 online canadian order promethazine online no prescription with a echeck buy lanoxin online with out prescription astelin where can i buy it ovral l over counter uk avodart pharmacy order clozaril from uk avodart tablets from buy canada pharmacies online that sell erexin v carafate prices at costco evista dosage too high where to buy c ratioph online usa buy asacol boots can you buy brand viagra in ireland abilify cheap uk i pill amlodipin website order fluoxetine from usa without prescription disulphiram refills better than amlodipin medrol dosepak medication on line comprar omnicef portugal vasotec pharmacy order order viagra on line uk canada and viagra sublingual metoclopramide doctors online glucofage online in usa paxil daily use reviews can you buy ephedraxin over the counter in germany cheap effexor xr free delivery frusemide mexico no prescription pulmicort fast usa is actoplus available over the counter zentel pharmacy order buying sertralina using paypal hyzaar canadian medications without prescription where to purchase voveran sr buy online wigraine generic comprar ponstel original buy synthroid online from india can order emoquette online online clomid overnight delivery minipress no prescription overnight delivery where do i rogaine 2 in mexico ginette 35 mexico no prescription wellbutrin fast canada purchase actoplus on line in uk tinidazolum legal in england riperdal mg buy thyroxin delivery is premarin legal in uk aricept legal in england eurax lowest price online order orlistat without rx best place to buy himcocid in usa purchase estro in canada buy valaciclovir singapore viagra sublingual online canada vasotec in croatia finpecia american farmacies thyroxin drugstore.com a good web page to buy cefixime with no script where do i risperdal in usa benadryl online ordering clomifene online no prescription unisom pills online in the australia zyprexa buy canada buy metrogel online india buy azitromicina capsules buy zertalin online no prescription uk mexico pharmacies online that sell erection packs 1 lasilix canadian online liposafe fast mexico buy frusemide in ireland imitrex medicine online buy amoxil pills in the india is fasigyne legal in uk albenza pill shortage ovral l delivery uk zebeta without a prescription from mexico levitra super active doctors online ordering riperdal uk sominex over the counter australia buy malegra dxt online no prescription usa order ciprofloksacin from mexico without prescription nizoral birth control online australia safe buy lexapro online motrin without a prescription from canada ordering percocet mexico buy toprol in singapore dapoxetine order in the us best place to buy adalat buy zebeta online from australia what is duphalac purchase provera in canada top 10 online prinivil sites curacne no prescription compare prices abilify pills sweat nexium cheap australia pharmacy serpina with no perscription western drug atorlip 10 medazole mexico no prescription i pill revia website order atarax rx generic geriforte usa pharmacy sirius radio advertising viagra aviane 28 mexico pharmacy buy fincar online us no prescription comprar frumil original en madrid generic cephalexin uk paypal combivent buy canada buy prednisone without rx how to buy cytotec in canada purchase isoptin in us delta cortef sold over counter clavamox discount voucher accuran online ordering sarafem limited india pharmacy has best price lady era what is estrofem used for doxi 1 maximum dosage ortho tri cyclen online in canada buy baridium mg online order trileptal online no prescription with a amex indocin online order purchase lithium on line in usa buy advair diskus online with no prescription c ratioph drug in fr pharmacy med cab ephedraxin where can i buy movalis tablets order carafate overnight oratane generic mexico where can i get tretinoin 0,025 pills best place to buy protonix in uk alti doxycycline canada head office online clomifene india safe to buy generic revia from usa original renagel online billig retin a online kaufen cialis once a day reviews estrace uk no prescription isoptin over the counter uk predalone without a prescription from us best site get trazodone triamterenum over the counter buy brand amoxil tablets us billig sinequan online kaufen zydis pharmacy order how to buy arimidex paxil price india buy pravachol without a subscription where to buy salvent online usa i want to pay some amoxil eldepryl online in canada paroxetine fast india mexican pharmacy no prescription raloxifeno diprosone buy online india better than capoten what is combivent drugs safe flagyl er no precription us online pharmacy no prescription acticin to buy levothyroxin in uk innopran xl noprescrition needed usa online pharmacy where could i buy antabuse without prescription can we trust pravachol online buy cleocin boots pharmacy generic crestor uk paypal fluss 40 canada sale half price ciplox zyvox online australia rogaine 2 no prescription can you only get cilest on prescription order celapram from australia without prescription use tricor coupon online ordering flunil uk order prinivil from mexico without prescription where to buy fluoxetine eurax sold over counter where do i motrin in india effexor xr on line in the uk generic olistat cost buy azitromicina mg online carbozyne legal in england premarin lawsuit glucophage on line in the india purchase terramycin mg purchase januvia in india buy asacol cheap imitrex cost in canada to buy liposafe lantus generic canada buy altace online uk no prescription where can i get some torsemide bentyl over the counter australia where can i get anteovin from stediril to buy in the usa without a prescription brand viagra drug in usa pharmacy prednisolona on line in the canada western drug minocycline zoloft discount voucher non prescription tofranil pharmacy long time side effects tenormin mail order januvia online where to buy grifulvin v without a prescription buy female viagra boots pharmacy where to buy diovan without a prescription amitriptyline pills online in the uk zithromax on line in the mexico sildenafil 25mg tablets albenza online pharmacy uk serevent canadian medications without prescription order nolvadex canada all types prinivil pills order triamterene online canada mevacor cheap mexico pharmacy where do i clavamox in uk glucofage canadian online quetiapinum medication where to buy nexium with amex endep india no prescription buy lotrisone pills in the us confido tablets uses minocycline birth control online australia phone in order for zofran comprar abilify original en madrid can you buy singulair over the counter valtrex canada pharmacy himcocid online without prescription suppliers of levaquin in us buy renova online usa buy zertalin online overnight delivery ortho tri cyclen from australia suprax over the counter canada over the counter retin a 0,05 mometasona mg india buying ciprofloxacina from canada no prescription desyrel in croatia safe to buy generic percocet from uk betnovate n arava online pharmacy uk order haldol on line mexico anteovin over the counter drugs minomycin results forum order voltaren on line india what is cilest used for buy zyban pills in the mexico i want to pay some oristal purchase tizanidina on line in usa tamoxifen over the counter uk prometrium us companies only health canada zyrtec canadian pharmacy online cefixime buy brand amoxil pills online celebrex cheap uk lotrel buy uk buy zantac online thru paypals olistat daily use reviews requip with no subscription buyers of parlodel canada order ceftin from australia without prescription can you order fluoxetine nitrofurantoin on line in the usa prednisone fast uk compazine birth control online india fastest albenda uk delivery digoxin online order buy noroxin canada aloprim drug in uk pharmacy cipro drug canadian pharmacy cheap impotence pills combivent pas cher order microzide online no prescription with a visa purchase hoodia on line in mexico order imitrex online no prescription with a mastercard i pill glucotrol website generic trimox usa fast levoxyl deleviery nootropil pharmacy mail order buy cabgolin online overnight delivery buy lipitor from canada oristal lawsuit what is midamor tablets astelin to buy from europe cheap genuine kelnor online estrace online ordering buy zentel without prescription where to buy alti doxycycline drugs online meloxicam enolat to buy in the uk without a prescription overseas pharmacy no prescription zyrtec prozac with paypal payment is combivent available on line in canada purchase brand viagra mg alavert cheap us pharmacy mail order ivenox online vistaril side effects uk over counter apo furosemida can i make ciprofloxacina is generic zyloprim effective brand prevacid buy generic antivert cost ditropan online mexico what is celexa drugs fluss 40 uses medication inderal without script order lamisil online no presctiption lotrel cheapest rate billig ranitidine online kaufen buy himcolin without a subscription prandin pills sweat seroquel pas cher ordering esperal on line best site to buy robaxin discount combivent otc buy viagra sublingual online australia no prescription movalis buy canada aristocort pills sweat buy viagra super active with paypal mexican pharmacy no prescription maxaman oratane from canada colospa drug in canada pharmacy acai costco purchase metronidazole online diclofenac gel canada prescription buy raloxifeno hong kong albenda no rx top 10 online mircette sites clozaril pharmacy prices list can order diamox canada purchase permethrinum in canada where to buy allopurinol without a prescription order emsam tablets medrol mexico companies only confido no prescription overnight delivery rosuvastatin italiano very cheap brand viagra cilest buy without extendaquin buy online india buy microzide pills in the uk deltasone where to buy in canada cialis buy best price for real feldene buy probalan online with no prescription buy unisom online pharmacy amitriptyline uses medication buy flunil without rx sinequan mg buy singapore accutane online disulphiram delivered to your home buy flagyl er with paypal albenza cheap us pharmacy erection packs 1 buy online india ordering actoplus l thyroxine cheap mexico pharmacy generic serophene uk paypal renova drug schedule c ratioph generic australia buy prednisolona without a subscription cheapest place to buy antara order evista from uk without prescription prednisone without a prescription from mexico fastest salbutamol uk delivery actoplus cheap uk pharmacy alesse from australia buy inderal xr without prescription keppra usa no prescription obelit without a prescription lopid weight gain best place to buy frusemide in canada pill rx health order doksazosin lek products artane generic reviews antara from australia innopran xl to buy in the uk without a prescription effexor xr discount no prescription how much is olistat tablets cialis sale australia stieva a no prescription compare prices can i make orlistat trileptal roche precio argentina toprol supplier in uk nexium birth control online canada vardenafilum tablets buy purchase flagyl er mg where to buy etodolac in canada safely lisinopril no rx buying benadryl using paypal overseas pharmacy no prescription neurontin purchase cialis professional in india order fincar on line mexico order sarafem on line uk retin a 0,025 reviews misoprost drug in usa pharmacy how to use suhagra med cab desyrel ayurslim over the counter drugs pill rx health order hydrochlorothiazide products metformin medication overnight delivery discount etodolac of canada albuterol without script safe place order zyban female viagra us companies only over the counter endep order clozaril uk pharmacy is hoodia available over the counter where to buy pulmicort online uk order beta val no rx canadian pharmacy comprar deltasone original en madrid motilium online order half price voveran sr comprar rogaine 5 original buy almetec canada cialis sublingual online pay paypal comprar tofranil portugal seroquel discount no prescription phone in order for isotretin orlistar buy no prescription buy nootropil with no script maxalt canada sale what is diflucan mg used to treat lasilix buy mexico novo digoxin without prescrip generic pills for diovan over the counter medicine diamox ventoline pour homme bisoprololi fumaras legal us movalis without insurance where can i get compazine discount zoloft from usa cheapest place to buy levitra order nexium pills accutane generic uk acticin birth control online canada buy proventil online from mexico order generic nitroglycerin buy tamsulozin greece keftab mail order where could i buy tinidazole without prescription how to take demadex mg how to buy proventil in london buy diamox greece tamoxifen birth control online australia mentat to buy in the canada without a prescription liquid emsam review thyroxine generic canada can buy clincin online albenda discount voucher best place to buy levothyroxin in india haldol india sale list of tesco stores selling flonase metocarbamol us companies only can you order l thyroxine buy toprol in ireland purchase rogaine 2 in us order tegretol without rx is acivir pills available on line in canada buy mircette hong kong why has ceftin been discontinued online buspar overnight delivery can you buy liv 52 online buy ciplox online thru paypals oratane on line in the usa actoplus met buy no prescription roaccutan online no prescription buy zyprexa tablets uk femara birth control online australia lotensin usa long time side effects florinef liposafe online mexico how to purchase viagra oristal order online levothyroxin from australia comprar relafen original en madrid generic synthroid uk the chepest duprost buy generic antara online tadacip from uk discount mentax otc femara over the counter australia prometrium tablets price use tadalis sx coupon online rosuvastatin generic india mexican pharmacy no prescription midamor non prescription danazol where to buy snovitra super power online uk no prescription hyzaar sale where do i disulfiramum in canada chloromycetin buy online us oratane online from uk floxin next day inderal india companies only canada paroxetine tablets online risperdal online pay paypal buy tadacip boots comprar flagyl er original en madrid alavert birth control online india metrogel online pharmacy shipped to canada albuterol with paypal payment speman cheapest rate safe brand amoxil no prescription indian generics online digoxin mexico pharmacies online that sell propecia promethazine uk brand name rogaine 2 online from canada ponstel buy india how to purchase levothroid plendil online from canada fucidin pills buy online best place to buy glucophage buying bupron sr american florinef aricept tablets price buy tricor greece what is amlodipin pills used for dramamine perth australia buy floxin online reviews ampicilina discount buy generic zocor online azitromicina spain nitroglycerin drug in usa pharmacy curacne online india aciphex to buy from europe buy elocom online mexico no prescription buy quetiapinum online mexico no prescription order decadron without rx seroquel drugstore.com cialis professional us companies only safe to buy generic cafergot from uk over the counter medicine serevent raloxifeno usa cvs prices keflex buy online australia prednisone purchase online blueberry sildenafil purchase flagyl in us order ventolin on line india doxi 1 drug in fr pharmacy percocet pill shortage salbutamol shopping exelon suppositories buy metoclopramide mg canadian rx albenda uses medication buy raciper online safely aldactone from canada without rx torsemide no prescription trazodone fda approved to buy without prescription cheap artane uk buy medrol dosepak tablets australia zyvox online in uk buy amitriptyline tablets india buy januvia online from india acnetane spain doxycycline uk brand name can order kelnor canada non prescription motrin buy ceftin online from usa nootropil canada pharmacy can we trust duphalac online motilium with no perscription purchase valtrex on line in uk bentyl uk buy mebendazole buy lotrel tablets mexico order doxycycline rx mail order indocin online fluticanose shoppers drug mart where can i purchase zyvox generic decadron usa buying fluticanose using paypal comprar pyridium portugal lexapro buy online canada order celadrin from australia without prescription order aciclovir on line mexico what is lansoprazol tablets lozol from uk januvia without prescription medication amoxil online australia can order advair diskus online clavamox without a prescription from us buy unisom online overnight deltasone side effects long term use purchase artane mg cheapest aristocort paypal compazine generic 2013 drugs diamox birth control online mexico purchasing nizagara online uk salbumol noprescrition needed usa online pharmacy purchase prednisolone in canada best place to buy venlafaxina without a prescription brafix cost in canada ovral l discount no prescription best place to buy dutas in india cialis soft online in uk fast minipress deleviery where could i buy levothroid without prescription mentax delivery uk mail order generic medazole order luvox online canada cheap salbumol free delivery buy clavamox canada aleve without a prescription where to buy thyroxin drugs online order aciphex on line india buy retino a cream have no prescription buy zydis cheap buy retin a xr without prescription over the counter drugs similar to amlodipinbesilat purchase abilify on line in uk can you get fincar toprol xl noprescrition needed canada online pharmacy levlen fast uk what is crestor for motrin buy canada terramycin no script beconase aq generic australia doxazosin not generic reviews on diflucan retino a cream 0,025 with no subscription buy apo clopidogrel uk pill rx health actonel products best place buy clonidine pct alli buy online australia anteovin discount purchase roaccutane in india order anafranil on line canada uk buy doksazosin lek without prescription discount synthroid from canada where to buy duphalac zestril delivered to your home disulfiramo mg mexico buy mentax pills in the australia accuran generic mexico ordering serpina on line metoclopramide from mexico comprar brand amoxil portugal online seroflo purchase buy viagra super active online in the united states without a prescription movalis on line in the uk zebeta buy online australia antivert usa no prescription roaccutan pas cher where to buy cilest online india liquid aloprim review renova where can i buy bactrim next day best place buy doxi 1 pct best place to buy cialis health canada snovitra super power buy yasmin online overnight delivery liposafe on line in the uk differin online australia minocycline mg india can you buy levitra super active in ireland calan cheapest rate drugs similar to periactin buy aciphex xr without prescription do you need rx exelon effexor xr drug in fr pharmacy cheap canadian alli no prescription caffeine ergotamine for dogs buy ordering metronidazol raciper pills online in the canada trial erection packs 1 buy online australia buying benadryl from canada no prescription canadian drug company revia why has pulmicort been discontinued ivenox online mexico buy triamterene online no prescription canada oder mg tablets of voltaren purchase tegretol on line in usa alesse online in usa buy aciphex online no prescription uk post cycle therapy nolvadex drugs scrips onlinee vasotec to purchase without a prescription buy ampicillin without rx premarin drug canadian pharmacy where to buy provera drugs online where to buy sepibest with echeck buy motrin online with no prescription where to buy oxybutyninum online mexico fasigyn birth control online uk cialis billig bestellen how to order metrogel orlistat shoppers drug mart ordering pulmicort usa can buy misoprost online buy cipralex in singapore rogaine 5 mexico pharmacy cialis jelly pharmacy mail order celexa canada overnight delivery lozol where to get safe lady era no prescription mobic doctors online demadex on line in the mexico tretinoin over the counter canada aristocort lowest price online frusemide mg tablet online leukeran with no prescription purchase mevacor in us order brand cialis no rx canadian pharmacy lamisil shortage cozaar canadian medications without prescription isotretin delivery uk where can i purchase cleocin how to order c ratioph where to buy prednisolone online uk discount retin a gel 0,1 otc astelin birth control online australia viagra super active generic reviews apo furosemida pills online in the australia generic nafil viagra online buy malegra dxt xr without prescription med cab albuterol zanaflex mexico pharmacy dutas online in usa zyloprim usa cvs prices buy cleocin gel boots cialis italiano zebeta over the counter drugs long time side effects noroxin best place to buy doxycycline in uk aleve on line in the uk glucotrol birth control online mexico ordering robaxin india quetiapinum online canadian buy online medrol dosepak generic liv 52 where can i buy it buy actos inhaler canada aloprim medication aciclovir on line no script is avapro legal in uk metronidazol price india cabaser on line in the india eurax women buy online inderal purchase buy prednisona australia ginseng medication long term side effects of thyroxin toprol with paypal payment nexium prix en pharmacie en france actonel online in canada cilest no prescription needed canadian online pharmacy buying bactroban discount l thyroxine otc best place to buy trental in india cafergot pas cher canadian prevacid furosemide order by phone non prescription prozac can you get orlistato purchase generic toradol levothroid mexico companies only buy pariet tablets canada lanoxin birth control online india buy seroquel online from india is mail order antara safe coreg generic usa depakote no rx lasix online in usa valaciclovir canada pharmacy salbumol generic uk canada pharmacies online that sell brafix best site get salvent buy actoplus met in singapore glucofage buy australia buy viagra sublingual online no prescription buy zovirax tablets online order levitra super active online no prescription with a echeck buy accutane with a mastercard differin from china purchase bentyl on line in uk i want to pay some flovent india pharmacies online that sell microzide procardia india the chepest norvasc purchase levlen in canada costco viagra price proventil buy without cheap genuine nordette online mexico pharmacies online that sell estradiol valerate can buy diovan online generic quetiapinum for sale on line best place to buy vermox in india buyers of frumil canada buy naprosyn online reviews buy benicar mg online isotretin with no perscription generic suprax buy canada cardura lawsuit to buy antabuse in uk tizanidinum buy mexico trental usa pharmacy liv 52 lowest price online uk pharmacies online that sell detrol cost of ginette 35 without insurance where to buy indocin online india duetact india pharmacy micronase from canada with no prescription over the counter medicine that acts as zestril non prescription erection packs 1 accutane mg usa amlodipin without rx canadian drug company cialis jelly viagra noprescrition needed canada online pharmacy best price for real proventil buying inderal from canada no prescription doxazosin usa pharmacy levlen canadian online overnight pharmacy is mail order florinef safe robaxin without prescription medication levoxyl online side effects of zanaflex coreg from usa erection packs 3 over the counter india generic diclofenac us buy seroflo online thru paypals generic pills for amaryl order vytorin on line india remeron lowest price online buy amantadine in india online safe levoxyl no prescription can you buy toprol roaccutan to buy in the usa without a prescription do you need rx digoxin where purchase pyridium cafergot cheap uk pharmacy cardizem buy without fluoxetina brands india cheapviagrawithamastercard amoxiline online india order generic trial erection packs 3 where to buy nitroglycerin drugs online is there a shortage of dipyridamole meloxicam enolat without insurance levitra plus buy canada order decadron online no presctiption cheap genuine diamox online side effects of caprysin buy zyprexa pills in the uk salvent for men in usa buy minipress uk clomifene brands india lopid purchase adalat generico italiano buy amoxycillin pills in the uk esperal for sale australia kamagra oral jelly online mexico buy viagra plus online canada no prescription retino a cream 0,05 pills online in the uk med cab tadalis sx cipralex prices usa buy nizagara new zealand online buy diarex online without a prescription fast lotrel deleviery order rosuvastatin on line mexico compare prices aciphex avapro from usa medsshop cardura over the counter uk biaxin generic wikipedia drugs adalat on line no script where to purchase femara can buy flovent online procardia to purchase without a prescription cheap disulfiramum mg renagel online in uk fluticanose generico italiano ayurslim online with out prescription buy cymbalta with paypal beconase aq no prescription needed canadian online pharmacy side effects of bentyl citalopram buy australia buyers of carbozyne canada us online pharmacy no prescription cardizem buy sildenafil citrate have no prescription beconase aq australia pharmacy risperdal medication on line synthroid generic reviews capoten online order levitra in cyprus diprolene pills aripiprazola legal us janumet max dose purchase trazodone on line in india buy retino a cream online overnight actonel shoppers drug mart acticin not generic cialis jelly doctors online lopid online legally us pharmacies online that sell lamisilate over counter hydrodiuril thyrox cheap mexico pharmacy v gel pills online in the uk thyrohormone for sale australia what does arava best place to buy zoloft in usa usa buy depakine chrono without prescription legal buy cialis soft online canada the chepest klipal codeine can buy bystolic online best liposafe prices canadian estrace rosuvastatin cheap uk micardis india companies only purchase retin a lowest price is generic ortho cyclen available in usa trileptal for men in usa generic femara uk elocon birth control online india ciprofloxacina mg no prescription buy lotensin online from usa amoxycillin australia price provera generic australia discount cytotec otc clonidine from mexico zitromax generic 2013 drugs levitra side effects uk medrol uses medication buy fucidin low cheap price disulphiram order femara drugstore.com buy advair online no prescription canada buy online bystolic generic india pharmacies online that sell relafen erythromycin usa no prescription buy lamictal online pharmacy singulair mg tablet renagel uk companies only mexican pharmacy no prescription c ratioph cost of zertalin buy trental online cheap where to buy cabgolin drugs online wellbutrin sr non perscription countries hoodia uses medication purchasing albenda online uk ordering aloprim india canadian pharmacy online eldepryl order singulair on line canada wellbutrin non perscription countries zyprexa reviews buy prozac online uk flonase online with out prescription clopidogrelum noprescrition needed canada online pharmacy minocycline trusted online drug stores in canada amitriptyline with prescription beta val online pay paypal is generic albendazole available in usa tretinoin 0,025 online in usa motilium mg no prescription anastrozolo canada companies only ginette 35 generic uk best place buy compazine pct over the counter medicine prednisona canada buy zetia without prescription albenza order canada purchase keftab on line in australia the chepest frusemide original oristal online dutasterid online in usa levitra professional medicine children can you get clopidogrelum buy generic torsemide online no prescription buy ampicilina online without prescription oxybutyninum birth control online us buy zofran australia prozac medication side effects ortho tri cyclen generic wikipedia drugs shuddha guggulu mexico companies only nizagara birth control online uk floxin over the counter uk depakine chrono online pharmacy uk safe cardizem no precription baclofen to buy from europe imitrex without a prescription from australia toprol xl mg canada online estradiol valerate purchase order prandin from australia without prescription buy mometasona perth australia best price for real snovitra super power canadian drug company fasigyn amlodipinbesilat us companies only cheapest emsam tablets uk buy phenergan online no prescription canada ginette 35 lowest price online purchase differin in us fluoxetina spain buy celexa online from mexico where to buy prednisona online india lady era online canada cheap methotrexate pills buyers of zoloft canada yagara fda approved to buy without prescription ephedraxin birth control online mexico frumil dosage instructions raloxifeno buy canada buy metoclopramide online pharmacy online no prescription uk for estrofem proscar mexico pharmacy long time side effects duphalac ordering clopidogrelum uk disulfiramum without a prescription from india olistat over the counter india get evista las vegas microzide uk online roxithromycin without a prescription canadian drug company apo clopidogrel purchase coreg in india buy frusemide pills in the australia zertalin no prescription needed canadian online pharmacy is generic triamterenum effective zoloft to buy estrofem online in usa provera in usa periactin order purchase vagifem online no prescription where can i buy flomax generic fluss 40 cost safe to buy generic lipitor from usa colchicina with prescription diflucan refills canadian pharmacy online micardis genuine medrol dosepak best price no prescription colospa my micronase coupons prednisone australia companies only clozaril doctors online generic uk paypal metrogel over the counter medicine aceon order furosemide on line usa floxin buy mexico online no prescription uk for keftab where can i buy dostinex tablets hyzaar usa sale buy ventolin bulk ordering metformin usa generic micronase usa pharmacy arjuna buy australia digoxin order online no prescription order zantac online canada original lasilix online buy mentax online pharmacy clomifene medication overnight delivery best price for real terramycin quetiapinum on line in the india buy ephedraxin usa phone in order for toprol xl best place to buy ginseng online is unisom available on line in canada best place to buy zitromax in india cabaser online coupon code prandin to buy in england diprosone tablets uses how to use ginseng nootropil online pharmacies with out prescription where can i get some retin a 0,05 alavert canadian medications without prescription buy flovent have no prescription can buy obelit online best place to buy avapro in india order dilantin without rx haldol canada overnight delivery where to buy disulphiram mg dipyridamole supplier in uk can i buy furosemide in canada buyers of otomax canada cost of mail aceon estradiol valerate online usa amaryl over counter uk how to buy clopidogrelum in london fasigyn to buy in the usa without a prescription buy prevacid tablets usa apo furosemida drugstore.com ampicillin delivery uk acivir pills cheap australia pharmacy uk pharmacies online that sell femara order aciphex online no prescription with a amex safe place order tretinoin 0,025 differin delivery uk klipal codeine noprescrition needed usa online pharmacy can you buy viagra professional over the counter buy salvent tablets is torsemide available on line in canada bystolic spain salbutamol online from usa trileptal australia companies only misoprost online in usa online cardura overnight delivery where do i cefadroxil in uk brand v gel buy buy retino a cream 0,025 online india where can i purchase cafergot tamsulozin to buy from europe leukeran where can i buy it finpecia online without rx buy flagyl in singapore exelon drug in mexico pharmacy florida synthroid order venlafaxina online uk order endep from usa without prescription comprar vpxl original subliminal viagra where can i get cafergot minocycline tablets side effects mexican pharmacy no prescription levitra super active order generic keftab cheap canadian lanoxin no prescription generic vagifem switzerland over the counter medicine that acts as buspar hyzaar fast canada what is altace made of generic prednisona buy canada where can i buy elavil tablets purchase raciper in uk is it illegal to order generic nexium prednisone sublingual dosage what is artane used for ginseng mg canada legal buy leukeran online canada fast emsam deleviery i want to pay some thyrohormone clonidine online uk accutane online mexico tadacip dose retino a cream 0,05 in usa where to buy mentax without a prescription generic eltroxin switzerland health canada astelin hydrodiuril fast usa cost of colospa without insurance generic calan usa pharmacy where do i meloxicam enolat in canada fincar reviews for men indian generics online amoxiline amoxicilina pricing order retino a cream 0,05 online no prescription with a echeck order lipothin online no prescription with a visa liquid levothyroid review prednisolone roche precio argentina generic minocycline switzerland is zoloft available over the counter glucophage online pharmacy uk ovral l generic india best aloprim prices order l thyroxine from india without prescription canada buy arjuna without prescription suppliers of glucovance in us purchase serophene on line in uk canada buy kelnor without prescription to buy thyroxin in uk comprar metformin portugal clincin pills online in the mexico alavert cheap canada pharmacy aceon cheap canada pharmacy ondansetrona spain ortho cyclen results forum cialis jelly prices usa buy female cialis no prescription order thyrox from uk without prescription purchase tindamax in mexico dapoxetine without subscription aciclovir shelf life mobic brand positioning exelon discount voucher where purchase amaryl novo digoxin mg canada bisoprololi fumaras results forum purchase raciper on line in canada over the counter medicine flagyl er proscar india pharmacy buy movalis online overnight ivenox order buy tretinoin pills in the india speman online from usa buy celebrex tablets mexico generic trandate us grifulvin v side effects long term use phenamax cheap uk pharmacy where to buy baridium with echeck comprar clomifene en argentina diovan suppositories buy phone in order for propecia buy aygestin mg online western drug doxycycline ordering accutane mexico permethrinum medicine children compare prices permethrinum cheap fluoxetina no prescription cheap premarin mg shallaki fast uk safe fluconazol no prescription buy toprol online canada esperal drug class all types dyazide pills safe brand viagra no precription carafate italiano best price for real tetracycline is differin available over the counter paxil mg canadian rx billig brand cialis online kaufen cost of grifulvin v without insurance suppliers of lithium in us generic actos buy canada aristocort for purchase without a prescription ephedraxin on line in the uk safe to buy generic micardis from canada where to purchase glucovance buy metrogel online with no prescription buy actoplus online india no prescription cialis professional pills online in the mexico premarin pills buy purchase meloxicam enolat on line in uk is flovent a prescription drug liposafe usa cvs prices synthroid canada research grade tretinoin 0,05 orlistar cheapest rate alavert over the counter usa safe to buy generic speman from usa risperdal for men in usa buy nizoral boots online flomax india buy clavamox online no prescription canada ordering desyrel buying carbozyne comprar reglan portugal where do i zofran in mexico cialis side effects long term use zanaflex pills online in the australia order prednisona tablets can you order doxycycline roxithromycin express canada thyrohormone trusted online drug stores in canada viagra soft for sale philippines purchase generic synthroid safe actonel no prescription parlodel without a perscription buy protonix boots pharmacy non prescription reglan canada buy phenergan without prescription albenda pills online in the uk keftab pills online in the mexico can you buy zyrtec over the counter in germany caffeine ergotamine in croatia best place to buy lotrisone in canada buy midamor without a subscription metoclopramide birth control online india coversyl non perscription countries cheap altace sale uk glucotrol us companies only detrol lowest price online best place to buy colchicina dramamine online usa quibron t no prescription needed where to buy cheap generic triamterene tindamax pills online in the india list of tesco stores selling isotretin generic zertalin for sale on line albuterol buy online canada cheapest caprysin tablets uk a good web page to buy mentax with no script online cymbalta overnight delivery generic dutas in usa order zetia from india without prescription best place to buy vytorin in uk cheapest viagra online what is ciprofloxacina tablets caffeine ergotamine pills online in the canada buy estrofem pills in the india what is disulfiramum betnovate max dose buy acnetane tablets australia order accutane no rx canadian pharmacy buy triamterenum online tadalis sx online pharmacies with out prescription levothyroxin women buy reviews on warafin tofranil no script legal buy sildenafila online canada buy cialis professional online cheap can you buy zithromax in ireland over counter demadex buy brand levitra online from mexico ordering protonix canada buy apo clopidogrel greece generic brand levitra uk lasix drug in usa pharmacy viagra shop net purchase propecia on line in uk order duphalac on line mexico buy lisinopril online cheap where can i get estradiol valerate from carbozyne online online ivenox with no prescription where to buy cialis tablets plendil shopping triamterene over counter buy generic ampicillin online with prescription luvox prices usa where can i get silagra probalan best online non prescription pharmacy azitromicina supplier in uk lasix mg canada safe place order moduretic aldactone on line no script buy cialis online without a prescription oristal not generic comprar thyroxin portugal renagel uk buy betnovate for dogs buy online no prescription uk for cefixime cheap lipothin uk suppliers of cipro in us my curacne coupons unisom pills online in the canada brafix no prescription buy compazine online from india elocom cheap mexico pharmacy my torsemide coupons how to buy diflucan in canada best price provera order flagyl tablets buy confido online with out prescription canada nitroglycerin tablets online buy generic minocin online florida aricept trimox from australia cephalexin over the counter australia buy generic raloxifeno online no prescription endep shortage can you only get probalan on prescription where to buy procardia online mexico buy haldol online uk no prescription tadapox pill shortage is it illegal to order generic levlen buy metoclopramide boots pharmacy unisom online india fast glucotrol xl deleviery where to buy minocycline online india can i make nootropil otomax online no prescription order triamterene online no prescription with a echeck gabapentine over the counter uk flagyl er canadian online overnight pharmacy tretinoin daily use reviews best site for elocon order doxi 1 online viagra sublingual for men sale in uk tinidazole discount where can i buy wellbutrin sr flomax delivery uk cheap c ratioph cheap anastrozolo no prescription quibron t from usa pharmacy where to buy imitrex in canada safely diprolene australia price oder mg tablets of trimox safe to buy generic acnetane from uk lanoxin online from uk ginette 35 with no perscription toprol online india buy ayurslim online from usa american arjuna online accutane with no prescription lasix canada online no prescription anteovin generic uk inderal lawsuit canada buy moduretic mg online for can you buy aciphex buy medrol dosepak new zealand online mexican pharmacy no prescription aloprim can i buy chloromycetin in canada cost of erexin v plavix buy uk zebeta to buy in the usa without a prescription where to buy pulmicort online mexico generic medrol dosepak uk order zitromax from india without prescription ortho cyclen over counter purchasing metoclopramide online metoclopramide online mexico dyazide india sale ciplox max dose is there a shortage of allopurinol levitra vs viagra buy elocon online from mexico order depakote without prescription online pharmacy uk dapoxetine estrace suppositories buy zyvox fast india keftab on line in the uk safe buy hytrin online disulfiramum online purchase dutas no prescription needed canadian online pharmacy where to purchase disulfiramum buy almetec capsules how to take vagifem mg mail order generic disulphiram clavamox generic mexico buy arzomicin in ireland zebeta to buy brand azitromicina buy ordering dyazide uk buy celapram perth australia azitromicina australia pharmacy what does viagra super active purchasing malegra dxt online uk generic pills for trazodone metoclopramide on line no script mail order generic tadalis buy zestril online safely buy keftab online canada demadex from usa pharmacy amlodipinbesilat billig kaufen orlistat from mexico us pharmacies online that sell glucotrol xl oxybutyninum australia price discount aloprim from usa buy zithromax with no script demadex to buy propecia without a prescription from us buy depakine chrono tablets canada viagra price at walmart atorlip 10 shop net comprar glucotrol portugal where can i buy renova online without a prescription where can i buy eurax cream generic brafix us cialis sublingual sold over counter can you buy cleocin gel discount tinidazolum of canada yaz online bestellen order stediril pills cardura online canadian order micardis online no prescription with a amex med cab plendil crestor online no prescription cheap medrol dosepak no prescription buy nizoral canada roxithromycin without a prescription from us quetiapinum canada head office tamsulozin generic reviews side effects of revatio drugs similar to evista carafate online without rx midamor online india aeromate pharmacy has best price alavert fasigyn perth australia cost of acai without insurance can you buy ortho tri cyclen in ireland moduretic online pharmacies with out prescription decadron mg canada colospa from canada best eltroxin prices retino a cream 0,05 without script trial erection packs 2 for sale can order gabapentine online safe buy dyazide online order acticin tablets over the counter medicine that acts as aricept buy brand shallaki buy vermox low cheap price online pharmacy uk doxycycline can you take celapram daily extendaquin pharmacy mail order buy chloromycetin without rx paroxetine brands india cefixime prices cvs cheap tofranil mg buying amitriptyline in manchester what is ranitidine for esperal from canada buy fucidin h cream viagra sublingual noprescrition needed usa online pharmacy order plavix overnight detrol mg canada purchase isoptin in australia buy diflucan pills online hoodia pricing buy gabapentine online pharmacy is mail order flagyl safe long time side effects rogaine 2 buy ortho cyclen boots emsam no prescription needed ordering ginette 35 mexico order riperdal on line india cheap caffeine ergotamine pills buy albenza hong kong comprar eltroxin portugal differin gel percocet birth control online uk bentyl drug in fr pharmacy online chemist propanolol novo digoxin from china ventolin noprescrition needed uk online pharmacy hoodia online ordering tretinoin 0,025 for dogs buy triamterene online bestellen tofranil cheap india pharmacy triamterene order yagara online without prescription purchase evista on line in mexico compare prices levlen order requip rx phone in order for cardizem cheapest cytotec paypal purchase sumycin on line in usa beta val canada online disulfiramo overnight delivery pyridium with paypal payment retin a 0,05 reviews hydrochlorothiazide drugstore.com phenergan delivery uk best place to buy olistat in mexico zestril with no perscription triamterenum drug class hydrodiuril cheapest rate quibron t prices at costco proscar online pay paypal buy ciplox pills in the canada order fluss 40 on line india where can i get zyrtec from best place to buy estrofem where do i levlen in usa tinidazolum canada sale purchase topamax pills buy amantadine online from india buy levothyroxin with no script frumil birth control online us brand levitra australia price serevent overnight pharmacy where to buy allegra with visa i pill flunil website levoxyl online in canada levothroid without a prescription from us estradiol valerate buy online canada generic uk paypal valtrex bupropionum order by phone why has apo clopidogrel been discontinued buy adalat perth australia buy viagra professional mg online for fastest provera uk delivery best place to buy noroxin in australia liquid plendil review doxi 1 pills online in the usa tadalis sx tablets buy maxalt mg india oder mg tablets of cilest canada and luvox salbumol canada overnight delivery ordering propranolol usa cardizem shortage buy tadalis sx boots glucophage without subscription us pharmacies online that sell diovan long time side effects ditropan ivenox perth australia zenegra cheap canada pharmacy discount finpecia from canada disulfiramum suppositories buy online pharmacy accuran yasmin tablets online clonidine generic mexico femara online canada