Autopedija

Vozači Testiraju

Renault Laguna II 2000-2008
Autopedija kaže:
 
0.0
Ocena vozača
 
4.0 (60)
Opel Astra 1998-2007
Autopedija kaže:
 
3.7
Ocena vozača
 
3.8 (60)
Fiat Punto 1999-2007
Autopedija kaže:
 
3.5
Ocena vozača
 
4.2 (48)
Opel Vectra B 1995 - 2002
Autopedija kaže:
 
2.8
Ocena vozača
 
3.9 (46)
Renault Megane 2002-2009
Autopedija kaže:
 
0.0
Ocena vozača
 
4.2 (43)
Alfa Romeo 147 2000-2009
Autopedija kaže:
 
0.0
Ocena vozača
 
3.9 (42)
"Najveći problem je limarija jer jako brzo trune i to na vidljivim mestima i po podu" - Seat Toledo 1998-2004
Testovi Polovnih Automobila Opel Opel Astra 1998-2007
 

Opel Astra 1998-2007 Hot

Vozači kažu:

Nazad na predloge
Ocene
Performanse*
Upravljanje*
Komfor i udobnost*
Pouzdanost*
Održavanje i troškovi*
 
Potrošnja*
 
Iskustva
 Da
 Ne
Komentari, problemi, rešenja, saveti...*
    Molimo Vas unesite sigurnosni kod.
 
Testovi 60 automobila - prikaz 1 - 40 1 2
Redosled 
 

Opel Astra g, karavan, motor 1.7 dti Isuzu, oprema Njoj(dijamante)

Prosečna ocena: 
 
3.2
Performanse:
 
2.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
2.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Februar 18, 2014
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Auto sam kupio 2006. godine, sa 3 godine starosti, vozim ga još uvek, karavan je u pitanju, dizel motor koji malo troši, po mojoj proceni leti u gradu oko 6.5 l, a na otvorenom oko 5 l, u zavisnosti od načina vožnje, tako da na auto putu ne prelazim brzinu od 120km/h. Zimi se potrošnja penje na oko 8-9 l. Pozdan auto, malo kvarova sam imao, doduše ne prelazim velike kilometraže, godišnje oko 8-9000 km(sa odlaskom na more u Grčku).
Pažnju treba obratiti na servisiranje i održavanje alternatora i akumulatora.
Na leto 2013. godine zamenio sam fabrički akumulator (trajao je 10 godina), ali i stator alternatora jer je pre oko goreo pošto nisam na vreme zamenio akumulator, jer je bio slab i nije mogao da podmiri sve potrošače, pa je snagu vukao sa alternatora više nego što je mogao davati. Popravka sa akumulatorom je koštala 19000 din. Mada se stari akumulator još može koristiti za neka slabija vozila sa benzinskim motorom, otac startuje Fićin motor.
Jedina zamerka mu je klima urađaj, jer sam ga duže vremena popravljao, ali je stalno pušto freon, dok sistem nisam ponovo napunio freonom i tečnošću kojom je zatvoren otvor gde je isticao freon. Trap je dobar, motor pouzdan, ali kada se vozi sa uključenom klimom, može ponekad da štucne kada hoćete veliko ubrzanje na kratkim relacijama. Preporuka...

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan auto, jeftin za održavanje
Loše strane Potrebno je redovno održavati alternator, odnosno ga servisirati. Pregledati redovno akumulator. Svoj auto zimi parkiram ispred zgrade, jer nemam garažu, tako da je to presudno za akumulator i alternator.
Cene servisa i delova (primer) Mali servis (filter ulja, nafte i vazduha sa 5 litara ulja(mobil s 10-40w turbodiesel)košta oko 4000 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7,5 godine
 

Opel Astra, 1,4 16v, 2001

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Avgust 12, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Prema mojim iskustvima mogu svakome da preporucim ovaj auto.
Naravno da postoje primerci koje treba izbegavati.
Ne trosi ulje, posto svaki dan prelazim malo vecu kilometrazu uvek pregledam nivo ulja, rashladne tecnosti i td.
MANE: Osetno izgubi snagu motora kada je ukljucena klima (ali nije strasno).
Sedista bi mogla biti malo udobnija,ali to je subjektivno misljenje
Osetljiva elektronika ali nikada nisam imao problema sa elektronikom zato sto se pridrzavam pravila koje sam naveo u "lose strane" (ovaj auto ima elektro servo i "usko" je povezan sa alnaserom i akumulatorom tako da ozbiljno shvatite moj savet ispisan u "lose strane").
Ugradio sam sekvent plin i prezadovoljan sam potrosnjom (gradska oko 11l plina, na otvorenom oko 8l plina)
ZAKLJUCAK: Redovno odrzavanje, dobar akumulator, dobar alnaser i necete imati nikakav veci problem sa autom.
Narodski receno: "Kako odrzavas auto tako ce ti vratiti" (ovaj vraca troduplo) :D

Iskustva

Dobre Strane Odlican auto, jeftino održavanje. Nikakvih većih problema, samo redovno održavanje (kvalitetnije motorno ulje koristiti).
Loše strane Osetljiva elektronika, posebno alnaser, nemoj da vam padne na pamet da pomognete nekome da upali svoj auto pomocu kablova, ako hocete da pomognete skinite svoj akumulator i dajte da tako upali svoj auto.
Cene servisa i delova (primer) Servis (ulje, filteri goriva, ulja vazduha + ruke) 4000 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine
 

Opel Asta 1.7dti isuzu 2002

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Jun 09, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Dobar i pouzdan auto!
PAZITE SE DOBRO GA PREGLEDAJTE PRE KUPOVINE MISLIM NA ELEKTRONIKU

Iskustva

Dobre Strane Auto jako puzdan stvarno sam uzivao pre 2 dana sam ga prodao jer kao invalid vise nemogu da ga vozim.
Loše strane Po meni nema moj kum ima 1.2 astru i kaze da je elektronika kod njega problem
Cene servisa i delova (primer) Jeftin servis!Jer Vectra,Astra i Corsa imaju sve bukvalno isto!
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 6 Godina
 

1.6 8V -2001

Prosečna ocena: 
 
3.7
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Maj 30, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Vrlo dobar auto, jeftino održavanje. Nikakvih većih problema, samo redovno održavanje.

Iskustva

Dobre Strane Relativno jeftini delovi u odnosu na druga vozila te kategorije. Dobra upravljivost tj. servo uređaj, odlican ABS sistem. Zadovoljajajući konfor.
Prtljažni prostor dovoljan. Potrošnja prosečno 8 litara.
Loše strane Prednja sedišta su malo kraća pa na dužim relacijama malo zamaraju. Kod vožnje sa uključenim klima uređajem osetno gubi snagu.
Cene servisa i delova (primer) Spona -1.700 din, filter kabine 1.000 din., šolje amortizera prednjih 950 din, stabiliyatori 1250din, filter vazduha 900 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine
 

astra G 2000' 2.0 DTI 16v - Y20DTH

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Maj 30, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

dobar auto,odrzavanje malo skuplje uodnosu na klasu ,ali nekvari se puno tako da dodje na isto.odlaze samo potrosni dijelovi, amortizeri, stabilizatori i slicno.mene zamjena ulja sa filterom ulja izadje nekih 50-60eura a filter groriva menjam svaku drugu zamjenu ulja.
korisim ulje GM supersintetic 5w30 i gazim ga dobro,potrosi mi 1litar do 1.5 litara ulja od zamjene do zamjene to je nekih 10.000 do 13.000 sto nije strasno sobzirom da je uvek na velikim obrtajima.u motor staje oko 4.5litara ulja

Iskustva

Dobre Strane dobr auto i kvalitetan za novac koji je placena,prelaze velike kilometraze uz minimalna ulaganja u servisiranje,desi se poneki kvar i to na potrosnim dijelovima koji se vremenski habaju.
konkretno za 2.0 DTI po meni dobar motor moj preso 250.000,radjenja bos pumpa i menjan termostat,jako dobar mootor,kod mog druga isti motor preso 350.000 i on ju prodo pre 4 godine i ev i sad ju lik taj vozi,i to dero ju je dobro nije stedjena nimalo. potrosnja grad 8, van grada 4.5-5 prosek 5.5-6l dizela
Loše strane lose strane ima ih naravno ko i za svaki auto,losa limarija na skoro sve i jednoj ode rubovi hauba gepek pohdja i onda pocne da trune. kod mene konkretno bela boja karavan i po rubovima zadnjim je vec lepo dobila i dobija i ipod vrata i haubi.razmisljam da je krpim al neznam dal vredi uloziti 500-600 e u farbanje.

2.0 DTI 16v (Y20DTH) jedina JEDINA mana motora je bos pumpa kod mene je radjena jednom,i jako je bucan ima neki cudan zvuk ko da je dobila po ventilima al to je normalno za taj motor

poprilicno je skupa za odrzavanje dosta skuplja od golfova
primer. mandzetna za astra g je 25e a za golf 4 10e + ruke

slab odaziv na gas-kad vozite i kad hoceete da ubrzate naglo iz malih obrtaja,kad stisnete papucicu u pod treba mu neko vreme da skonta da treba vuc,al kad krene vuce bolje nego dosta benzinaca.tako da ga morate drzati na nekih 1700-2500 obrtaja tad kida,jer od 1750 do 2250 obrtaja isporucuje max njutnmetere 220Nm (Y20DTH)
Cene servisa i delova (primer) velika remenica radilice-90e
spaner-60e
remen-14e
rooler 30e
Reparacija bos pumpe (elektronika i uglovi)-550e
amortizeri monro prednji-45e komad
stabilizator -8e komad.
hladnjak klime-100e
VAZNOOOO
nema zupcasog remena sto znaci nema velikog servisa.samo sipaj ulje preporucuje se 5W 40 za turbodizelase,lanac se pocne cut tamo oko 310.000 tako mi je drug reko,al ga on nije diro.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7godina
 

Opel Asta 1.7dti isuzu 2002

Prosečna ocena: 
 
3.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
2.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
April 27, 2013
Poruke (1)
Prijavi ovaj test
 

Gledajte da kupite bolje ocuvan model

Iskustva

Dobre Strane Dobar auto za nase uslove i standarde, ako kupite ocuvan model. Mala potrosnja. Ko se malo razume moze i sam da ga odrzava.
Loše strane Imao sam problem sa elektronikom bosch pumpe kada mi se auto ugasio u tunelu Sozina u Crnoj Gori-haos! I crnogorac iz Bara me odrao za servis 250 eura, kao zamenio je , pa onda kao popravljao je u Podgorici... Kad sam dosao kuci opet mi se ugasio, ali posto sam kuci, otisao sam sam u kanal skinuo plocu i video da je tzv.majstor nije ni pipnuo ni skidao, nego je problem bio samo u kontaktu kablova koji se prikljucuju na plocu,tj na uticnici jedna zica je bila labava i izvlacila se povremeno. To sam sam namestio i evo nikakvih problema sa elektronikom vise. Toliko o tome! Na bosch pumpi takodje primecujem povremeno da kaplje nafta vec 10.000 km. Pritezao sam sarafe ali i dalje, ali ne pravi nikakav problem
Cene servisa i delova (primer) Nije preterano skup za odrzavanje
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 1 god
 

1.6 16v

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
5.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
2.0
Testirao Gost
April 08, 2013
Poruke (2)
Prijavi ovaj test
 

SEKVENT *

Iskustva

Dobre Strane Prezadovoljan sam odnosom snage i tezine vozila ... sa ne tako velikih 100 konja leti ... a i zimi :D
Loše strane potroslja me ubi oko 10 l bezolovnog , moje voznje :D
Cene servisa i delova (primer) veliki mali servis u kompletu su me izasli delovi 270e , a ruke 50e .
prednji branik sam nabavio za citavih 20e ,
lamda sondu sa u gradnjom 30e,
sina branika NOVA 10e ,za sada jako jako zadovoljan cenama rezervnih delova :D
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 meseca nameravam jos 3 godine :D
 

Opel Astra G 2.0 DTI Comfort 2000 god.

Prosečna ocena: 
 
4.8
Performanse:
 
5.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
April 03, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Vrlo dobar auto.

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan, jeftin servis, motor na lanac, mali potrosac, nema vecih kvarova. Vrlo startan motor, i dobro radi i na manjim obrtajima. Vozim ga 5 god i u njega sam ulozio manje od 100e (plus servis). Potrosnja ljeti 4.5-5l dok zimi ide i do 7-7.5l.
Loše strane lampica od airbaga
dosta je bucan
"turbo rupa"
Cene servisa i delova (primer) ventil turbine polovan 20e
lufter 50e
kraj spone 10e
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 godina
 

Opel Astra G 2.0 DTL 1999 god.

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Mart 15, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Imao sam problem sa engine lampicom za motor, isao od majstora do majstora malo izgubio i vremena i zivaca, kad se upali zuta lampica gubi snagu i ne ce da ide preko 120 Km/h.Dok nisam otisao kod pravog majstora koji je imao dobar opelov program i resio za jedan dan, nastelovao sve, nista nije menjao,i sada se auto ponasa sasvim normalno,ide kao zmaj,radi kao sat,eksplozivan kako na startu tako i pri vecim brzinama.

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan, nema kvarova /motor na lanac/, izuzetno mali potrosac /prosecna potrosnja 5.0-5.5 /, atraktivan izgled, kvalitetan enterijer i limarija.
Loše strane desava se da mi se pali lapica air-bag kada pomeram sedista napred-nazad pa moram na dijagnostiku i reset tj.brisanje greske, vec mi se par puta desava.
Cene servisa i delova (primer) Servis za moj model 2.0 DTL dizel, opelov motor, je sasvim u normalnim okvirima /zamena ulja,filtera ulja,goriva i vazduha/ i to je kraj, a ostali potrosni materijal nije skup.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 god.
 

astra g 1.4 2007

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Mart 15, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Ja sam zadovoljan, vozio me je svake godine u Grčku.

Iskustva

Dobre Strane Nikakvih problema
Loše strane Inertan motor pod klimom
Cene servisa i delova (primer) servis oko 10000din
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5,5 godina
 

ASTRA G 1.6 8V 75KS 1999god.

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Februar 26, 2013
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

PORODICAN AUTO,JEFTINO ODRZAVANJE,POUZDAN,OD NJE NE TREBA NISTA SPECIJALNO U VOZNJI OCEKIVATI,PROSECAN NARODNI AUTO,OVAJ MOTOR NEMA PROBLEMA AKO PUKNE ZUPCASTI KAIS,SAMO SE ZAMENI BEZ IKAKVIH POSLEDICA PO MOTOR ZA RAZLIKU OD 1.6 16V 74kW.

K A K O G A O D R Z A V A S T R O D U P L O C E V A M V R A T I T I!!!

Iskustva

Dobre Strane Na satu pokazuje 190.000km(cisto sumljam posto je iz uvoza,ima makar 250.000).Ne trosi ulje bukvalno ni gram,za krstarenje i laganu voznju sasvim ok,potrosnja benzina 9l.grad,6-7l.otvoreno,11l.plina grad,8 otvoren put,gepek dovoljan ako se lepo pakuje,meni nije nesto udobna i zamara me na duzim putovanjima,servo je extra.U varijanti COMFORT (4xairbag,abs,klima,el.prozorix4,siber el.,8zvucnika,podesivo sediste i volan po visini i dubini)
Loše strane Udobnost,lampica za airbag se stalno pali,koliko god se resetuje,prodje malo vremena i upali se sama od sebe.Sa ovim motorom je malo troma i za preticanja mora da se potera preko 3000 obrtaja,potrosnja benzina u gradu sa laganom voznjom nece ispod 8,5l.Limarija posle 14god.ok
Cene servisa i delova (primer) Za 3 godine od kvarova otisla je pumpa za gorivo (30e),mali servis 50e i mozete i sami da resite (4lit. ulja,filter ulja,vazduha,goriva,kabine),veliki servis 80e (bez vodene pumpe),svecice (NGK sa 2 pipka)22e.,registracija 125e,mono point sistem 1 dizna (ultra-yvucno ciscenje 5e),trap nisam pipnuo vec 30000km,ni da pisne.Uz redovno odrzavanje i laganu voznju sluzice beskonacno.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 godine
 

Astra H 1.7 cdti 2007god. Isuzu motor

Prosečna ocena: 
 
4.7
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Novembar 16, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Do sada predjenih 242000km i od vecih kvarova samo Bosch pumpa. Limarija otporna na koroziju. U principu potrosnja po gradu je 5-5.5L na 100km,na otvorenom oko 4,2L, ali u zimskom periodu potrosnja ode skoro duplo tj. oko 8.5-9L na predjenih 100km. Za Beograd,ovo je auto za svaku preporuku.

Iskustva

Dobre Strane Auto perfektan u svakom smislu te reci. Jak na rupama, izdrzljiv po gradu i voznji kreni-stani.Na otvorenom smesna potrosnja.
Loše strane Bosch pumpa kao rak rana ovom modelu
Cene servisa i delova (primer) Ako hocete originalne delove od predstavnika,onda cete morati ruku malo dublje u dzep da zavucete(mada ostale marke vozila su skuplje) ali dobijate sigurnost. Remont Bosch pumpe se krece od 70e pa navise,zavisi kod kojeg Bosch-iste odete.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 godine
 

Opel Astra 1.7dtl 2000god.

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Novembar 13, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Sve u svemu za te pare auto je dobar za naše uslove, malo je krut i neudoban za duža putovanja a nadoknadjuje relativno niskom potrošnjom dizela.

Iskustva

Dobre Strane Potrošnja od 4,5do 7L. Rezervni delovi dostupni i ne skupi. Limarija dobra, motor uz pravilno održavanje dugovečan.
Loše strane Pali se lampica najčešće zbog EGR ventila, a najveci problem je BOSCH pumpa koja strada otprilike sa 150 do 200.000 km.
Cene servisa i delova (primer) Veliki servis do 350 evra, a generalka 1.000e. Reparacija pumpe 500e.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 8 god.
 

Astra1.7dti

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Novembar 11, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Za nase uslove astra je odlican auto!

Iskustva

Dobre Strane solidan u svim parametrima
Loše strane neudobna prednja sedista
Cene servisa i delova (primer) podnosljivo
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 godine
 

Opel Astra G 1.2 16V

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Novembar 07, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Redovno menjati ulje i filtere.......i samo sipaj i vozi.Pri previse gradske voznje izaci povremeno na auto put i "produvati" ga.

Iskustva

Dobre Strane Pouzdan,jeftin za odrzavanje.Motor sa lancem,ne radi se veki servis.Pristupacan i lak,da sam vlasnik odradi mali servis koji izadje sve sa uljem,antifrizom i svim filterima (i klime) oko 4 - 5000 din.
Loše strane Malo slab motor pri preticanju mora da se spusti u nizi stepen prenosa.
Cene servisa i delova (primer) Prednje plocice od 1500 - 2500 din.
Filter kabine (klime) 850 din.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 godine
 

astra g,club,1,6 16v,2002

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
2.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Novembar 01, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

dobar je...............

Iskustva

Dobre Strane komforan je i udoban pravi autic koji mi se svidja...
Loše strane malo trosi ulje,poceo trositi sa 130000 pa sam ga osvezavao i sluzi me ko Bog ali sam primetio da ppet trisi ulje sad ima oko 215000 i hocu da ga menjam al cu opet uzeti astru najverovatnije........
Cene servisa i delova (primer) pristupacno............
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 godine
 

OPEL ASTRA G 1.7CDTI 2007.GOD.

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 29, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

ASTRA JE SIGURNO NAJZASTUPLJENIJI AUTO U SRBIJI, U SVIM VARIJANTAMA I KLASAMA. I TO NESTO GOVORI O KVALITETU I BRENDU OPELA

Iskustva

Dobre Strane DOSTUPNOST DELOVA, RAZGRANATA MREZA SERVISA, NEMACKA IZDRZLJIVOST, RELATIVNO MALA POTROSNJA (6,5-7L U GRADU, 5-5,5 NA OTVORENOM DO 120KM/H), VELIKI PRTLJAZNIK ZA TU KLASU, JEDNOSTAVNO POPULARAN AUTO KOD NAS, LAKO SE PRODAJE I KUPUJE
Loše strane PROBLEMI SA ELEKTRONIKOM, EGR VENTILOM I PUMPAMA (DIZELASI), NIJE UDOBAN ZA DUZE RELACIJE
Cene servisa i delova (primer) JEFTIN SERVIS, NPR.ZUPCASTI KAIS SA SPANELIMA, FILTERI ZA ULJE, GORIVO I VAZDUH SA ZAMENOM ULJA OKO 200 EVRA
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 GODINA
 

Opel Astra G 1.7cdti , Isuzu Z17DTL , 2005

Prosečna ocena: 
 
3.8
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 27, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Treba kupiti najeftiniji aparat za dijagnostiku da ti majstori nebi odrali kožu na šiljak obzirom da ako se iole poznaje rad na računaru može se vrlo lako proveriti a i štošta ispraviti ili popraviti na kolima.

Iskustva

Dobre Strane Mala potrošnja goriva.
Loše strane Kao i svi automobili te klase ima mnogo plastike i opet plastike itd.
Cene servisa i delova (primer) Za sada nisam imao nikakvih ve?ih stavki na kolima osim promene ulja , filtera itd. što je sa korektnim cenama kako delova tako i servisiranja.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Svež sam u ovim kolima ali i zadovoljan voza?.
 

Astra G 2.0 DTI karavan 2002

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Oktobar 21, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Posle chipovanja auto je smanjio potrošnju za 0,5lit i postao startniji u prvoj brzini.

Iskustva

Dobre Strane U zemlji germanaca kao što je Srbija jedan od najboljih opcija za polovan auto.
Nije skup za održavanje, delova svuda, pouzdan auto
Loše strane Kao i svaki opel loša završna obrada
Cene servisa i delova (primer) Kompletan trap i šolje amortizera 15.000 dinara
Ko?nice i plo?ice ATE 24.000 dinara ( prednje i zadnje )
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 19 meseci
 

Astra karavan 1.7 dti

Prosečna ocena: 
 
2.8
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
2.0
Održavanje i troškovi:
 
2.0
Potrošnja:
 
2.0
Testirao Gost
Oktobar 17, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

svidjao mi se zeleo sam ga a sad ga ocima ne mogu vise gledati izbio mi je vise para iz dzepa nego glupi italijan ipak mi je fiat bio zakon i sto se tice potrosnje i sto se tice odrzavanja

Iskustva

Dobre Strane imas ih koliko hoces ako ti zatrebaju rezervni delovi
Loše strane problem sa hladnjakom klime koji treba zameniti,problem sa alternatorom koji cesce nego sto mislite treba raditi,elektronika zna da brljavi,i alnaser,a potrosnja...uopste nije tacno da je jako mali potrosac zna bogme da guta i to lepo
Cene servisa i delova (primer) cena servisa nije skupa,nemora u ovlascenom da se radi,ali zato cene delova su katastrofalne
hladnjak klime 11000
lezaj zadnjeg tocka 8500
letva volana ajoooooooooooj
servis alternatora izmedju 5000 i 10000
Preporuka Ne
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine
 

Astra G 2.0 DTI

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 07, 2012
Poruke (1)
Prijavi ovaj test
 

Uz redvne servise,pola rezervoara,ponekada aditiv u rezervoar sa naftom zbog dobrog kvaliteta nase nafte,,necete imati problema sa ovim autom..Ne plasi se uspona,jak motor koji malo trosi a dobro vuce i brzo ide,,moja preporuka zaista ,nije skup ni da se kupi a ni da se odrzava..Uvek pre nego 1.7 motor..

Iskustva

Dobre Strane Motor 2.0 DTI ko poznaje opelove motore ,zna da je ovaj motor jedan od najboljih motora koji je ugradjen u opel astrama,ili vectrama,motor ima lanac ,dakle nema pucanja kaisa zupcastog pa generalka,jak,vuce kao lud jer je laka karoserija za ovaj motor,za teret je cudo,,mala potrosnja jer je motor jak i rastereceniskreno ja sam prezadovoljan,imam ga godinu dana..Pumpe ljudima u Srbiji stradaju zato sto voze uglavnom na rezervi,,a ova pumpa se hladi naftom i verujte da nema problema sa pumpom,to moze bilo ko da vam kaze...Ja sipam pola rezervoara i samo dolijem po desetak litara i nikada nisam imao niti jedan problem
Loše strane Nisam imao losih iskustava sa ovim motorom,o limariji nema potrebe ,pocinkovana je,,nema rdje..jako jeftin za odrzavanja u odnosu na 1.7 isuzu..
Cene servisa i delova (primer) Ulje.5,5l ja sipam od 800 dinara ,filter 500dinara ,filter goriva 700,i to je to,,nema spaneri kaisevi itd..;)Sipas gorivo i vozis...oko 6000 hilj.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? za sada oko 12oookm.extra
 

2.0 dizel 2000 edition

Prosečna ocena: 
 
3.7
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
1.0
Testirao Gost
Oktobar 05, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

uglavnom jako dobar autic

Iskustva

Dobre Strane jak i izdrzljiv
Loše strane problem pumpa koja je skupa
Cene servisa i delova (primer) mali servis 5 hiljada veliki oko 22000hiljade
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3god
 

Astra 1.7 DTI

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Oktobar 04, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Auto je rodjen za naše uslove, pravi porodični auto. Malo troši, jeftino održavanje.

Iskustva

Dobre Strane Jeftino odrzavanje, mala potrošnja
Loše strane Slabo ubrzava do 2000 obrtaja tj. dok ne upali turbinu
Cene servisa i delova (primer) Mali servis 4000-5000
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 3 god
 

Astra G 1.7 DTI 2000

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Septembar 30, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Izuzetno mali potrosac,sa odlicnim motorom,jeftine registracije,koji Vas nece ostaviti na putu i pocinkovanom limarijom,tako da kod njega nema poznate Opelove boljke zvane korozija.

Iskustva

Dobre Strane Izuzetno mali potrosac,sa japanskim ISUZU motorom koji ce Vas,uz redovno i pravilno odrzavanje,retko odvesti kod mehanicara.
Loše strane Zahvaljujuci ,,kvalitetu" domaceg goriva,cesto ce alarmirati neku gresku(cuvena zuta lampica),ali nikakav kvar nije u pitanju.
Cene servisa i delova (primer) Pre 2 godine cena velikog servisa je bila oko 300 eura,danas je oko 170,sa sve uracunatim rukama majstora.Mali servis sa najkvalitetnijim uljem i filterima nije vise od 50-ak eura.Za dve i po godine koliko vozim ovaj model,sem servisa,menjao sam samo senzor radilice koji je kostao sa ugradnjom oko 70 eura,za nepoverovati.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2,5 godine i vozim ga i dalje
 

Opel Astra 1.4 2002

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 16, 2012
Poruke (1)
Prijavi ovaj test
 

Auto je za preporuku svakako, samo obratiti paznju pri kupovini polovnog

Iskustva

Dobre Strane Solidan auto za gradsku voznju,mala potrosnja, uz redovan servis i odrzavanje auto ce raditi perfektno.Dobar enterijer,kod kljuc, servo, multi funkcionalni volan, vazdusni jastuci za vozaca i suvozaca, el podizaci itd.
Loše strane Malo neprecizan menjac i bucan. Prednji trap zna da se cuje da lupa i bruji.
Cene servisa i delova (primer) veliki servis oko 20 000 kaisevi,filteri plus ruke za majstora
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 meseci
 

Opel Astra G 1.6 16v 1998

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
5.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 16, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Odlično auto. Bio sam malo skeptičan prema Opelu ranije. Ali Astrica me oduševila. Razmišljam da uzmem opet isti motor samo mlađu od 2000 pošto su tada rješili probleme sa limom,pa ne rđaju kao prijašnje serije. Kod Opela su benzinci jedino što valja ako ćemo iskreno. Nikada dizel nisu znali napraviti a motori koje su posudili nsiu ništa posebno. Jedino eto onaj 2.0 sa lancom što bi se mogao malo izdvojiti ali ni on ne odudara mnogo. Uglavnom ako kupujete Astricu preporučujem 1.6 16v motor. Idealan odnos težine i snage a služiće vas dugo.

Iskustva

Dobre Strane Nijednog kvara nisam imao,kao ni 2 vlasnika prije mene. Kupio sam je sa 24*.000 sada je na 293.000. Sipam malo skuplje ulje. 14 godina ništa na njoj nije rađeno,iznenadio sam se kad sam pričao sa ljudima kod kojih je bila. Odlično ubrzava,sportski duh se osjeti. Izuzetno upravljiva. U malo jače krivine možete uletjeti sa priličnom brzinom a jedva da ih osjetite. Elektronika odlično služi.
Loše strane Korozija napada lim,posebno dno vrata,auspuh skoro istruo,moraću ga mjenjati. I ajde recimo na instument tabli mi je skoro redovno upaljena lampica za pojaseve iako su vezani. Takođe uzima malo više ulja ali to je fabrički tako.
Cene servisa i delova (primer) Ne bih znao,nisam imao problema sa djelovima. Ali sam ?uo da je hladnjak 45 evra. Kod nje su H7 sijalice u farovima i one koštaju od 2,5 evra do 8 evra,zavisi koju marku i kvalitet želite. Što se ti?e servisa,pošto sipam strano malo skuplje ulje 10/40w 7,5 evra,s obzirom da ve?ina sipa ulja od 5 evra iz zemalja u okruženju. Ra?unaju?i i par evra što majstor uzme za ruke i filter od 5 evra iza?e me oko 30 evra.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Vozim ga i dalje,kod mene je 2 godine i 3 mjeseca.
 

Opel Astra G limuzina 1,6

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
3.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 15, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Za mene najveci problem kod ovog auta je to sto kada sam se slupa dugo mi je trebalo da ga popravim, ali samo zbog zadnjeg poklopca za gepek. Naime Opel Astra limuzina sa 4 vrata i produzenim gepekom je mnogo redja nego obicna sa petim vratim i mnogo je teze naci delove za zadnji deo automobila. Verovali ili ne zadnji poklopac sam trazio godinu ipo dana dok ga slucajno nisam ugledao na jednom auto otpadu zabacenog na gomili drugih poklopaca od drugih automobila!

Iskustva

Dobre Strane Auto je stvarno pouzdan i sto se tice mehanike i limarije! Bio sam vlasnik ovog auta i mehanika me nikada, ali bas nikada nije izdala. Osim redovnog servisa nikada nisam imao druga ulaganja. Sto se tice limarije tu vam 100% garantujem pouzdanost iz licnog iskustva. Naime imao sam saobracajuku u kojoj sam se sa nekih 130kmh zakacio rizle sleteo u manji kanal i par puta se isprevrtao a da sam prosao sam sa manjim ogrebotinama! Znaci automobil je zaista cvrst a i karoserija mu je duplo galvanizovana tako da je i na rdju veoma, veoma otporan!
Loše strane Lose strane ovog auta su malo veca potrosnja od ocekivane, malo nestabilniji u krivinama nego redovna Astra sa petim vratima, inace sve ostalo je za pohvalu! Da zaboravio sam da dodam da ako se ne vodi racuna o Jeger ventilu moze doci do problema jer on moze i da onesposobi kompjuter a onda je to vec malo skuplja popravka!
Cene servisa i delova (primer) Redovan servis spada u neki prosek, recimo mene redovan (veliki) servis u ovlascenom opelovom servisu izadje negde od 20.000 do 25.000 din. Ali sam tu promenim bas sve i filtere za vazduh i za klimu, promenim i kais, ulje i sve sto ide na velkom servisu! Tako da cene su podnosljive u svakom slucaju. Naravno i da cene zavise i od servisera kod koga ce te odvesti vas automobil!
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Jos ga vozim
 

astra 2002 1.7 dti

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Septembar 13, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

zadnje opruge pucaju ko od stakla da su napravljene. riknuo komp bosha -popravka 150e,pomesao ulje i vodu , rikavela onaj mali hladnjak ulja 40e ako je on ili gumice 800din po komadu...nebo se odlepilo - polovno 30e,ono sranje na volanu gde su nacrtane sirene -ispucalo od sunca(3500din)...prednji lezaj u kompletu sa glavcinom 6500...neki ventil na boshu pustao naftu, zamena kod popeskua 230e sa rukama...prednji amortizeri polovni par 20e...ona dva granicnika na vratima, oba su popucala 10e po komadu ...to je ono cega se secam da sam menjao i da je crklo.
generalno , jbg...dobar auto za te pare

Iskustva

Dobre Strane sta znam ...lep automobil
Loše strane svi ga imaju :)))
Cene servisa i delova (primer) mozes sam svoj majstor da budes...ili ...ako nekoga samo poznajes pa ce to biti posten rad .
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7 godina i jos ga vozim
 

opel astra 1.7 dti 2001 godiste.karavan.

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Septembar 09, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

redovno proveravati ispod konektora na kompjuteru da li ima tragova nafte.ako ima kod majstora da se resi jer ako ne pazite ode kompjuter a posle boli glava!!!!SIPATI SAMO EURO DIZEL!!!!redovno raditi male i veliki servis i nema zime.

Iskustva

Dobre Strane odlican auto prostran,udoban,pouzdan,konforan,pazice vas ako i vi njega pazite
Loše strane egr ventil,pa ako ne oazite ode i kompjuter a sve puno kosta.
Cene servisa i delova (primer) veliki servis 25000 dinara sa pravim delovima.podnosljivo na svakih 100 000 km.ostalo redovno odrzavanje nije skupo a ulje zavisi sta sipate ja 5/30 gm opel sintetiku.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? jos ga vozim
 

Astra G 1.7dti isuzu 2000

Prosečna ocena: 
 
3.8
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Septembar 08, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Ako ste resili da kupujete polvnu Astru g .... gledajte benzince a ako ste resili bas dizel ... pazite na lonce za vodu dali ima masnoce od ulja, i obavezno ga stavite na komp....

Iskustva

Dobre Strane Mali potrosac, porodicni auto, veoma lepo lezi na putu, upravljiv....
Loše strane Elektronika: Kompijuter na bos pumpi, senzori radilice i bregaste.... kod dizel motora i to 1.7 dti isuzu imaju manu ubacivanje ulja u rashladnu tecnost i to preko hladnjaka ulja koji ako se menja je oko 15000 ili preko gumica na soljama dizni kojih ima 8 kom po 600din .... pucaju creva na autima koja su imala problema sa uljem u rashladnoj tecnosti.... stabilizatori amortizera zbog losih puteva....
Cene servisa i delova (primer) veliki servis 31000
mali servis ( ulje, filter ulja , filter nafte, filter vazduha i polenski filter) 4000 + majstorska ruka ako neradite sami.....
Senzor radilice ... 3700
Nosac motora prednji .... 2600
Stabilizator amotrtizera.... 750-900
Dihtung poklopca bregaste.... 850
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5god
 

Astra 1.7 cdti

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Avgust 26, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Problemi sa egv zaprljan, servisi trazili zamenu cca oko 300 eura. Problem resen preko neta saveti klipovi na you tube. Opravka u sopstvenoj reziji tri sata rada pola litra nafte i jedan wd sprej.Katalizator je zamenjem posle pet godina sa novim stari prodat posto serviser nije mogao znao da isti opere ocisti. Otkaz brzinomera ne pokazuje trenutnu brzinu auta. Neispravan davac abs na prednjim tocovima levi ili desni. Greska se pronalazi tako sto izmetite na konektoru otpor davaca treba da bude oko 1300-1600 oma. Menja se zajedno sa lezajem. Zbog losih puteva odlaze stabilizatori na tockovima ali su relativno jeftini oko 10 eura. Klima sistem ima problem sa zaprljanocu filtera i hoce da se zacepi odvod kondezovane vode iz kabine dosta peripetije da se ocisti. Otprilike ovo su bili kvarovi na mojoj astri g 2004 godiste 1.7.cdti za sestipo godina Odnos ulozeno ocekivano 1/1 velika preporuka

Iskustva

Dobre Strane Stabilan auto lako upravljiv, mali potrosac, pouzdan. Dobar kao porodicni auto i za manji biznis. Karavan je veoma zahvalan kao porodicni i kao auto za zanatlije. Izdrzliv za duga putovanja i za svaki dan.
Loše strane Losa preglednost prilikom parkiranja i voznje u nazad zbog visokog zadnjeg dela. Kao nov bez zamerke stariji imaju problema sa egv ventilom i protokomerom.Medjutim dobar majstor moze da ocisti isti i spasi vas nepotrebnih troskova kupvinom novog egv ventila. Obicno vam ugrade novi abez ciscenja cevi od izduva do turbine pa nov ne moze da radi vise od 30000 km ( menja se na 90000km)ali to je mentalitet balkanaca. Urade veliki servis a ne pogledaju stanje egv magnetnog ventila ne mere protok izduvnih gasova koji se vracaju na ponovno sagorevanje u motor a da ne pricamo o kataliztoru koji treba da se cisti ili zameni. Obicno vam kazu da ga premoste izbace i onda krece vrzino kolo sa majstorima trazenje greske i ubedjivanja da taj auto je dizel i da ne moze da radi ma 4000-5000 obrtaj. Savet najbolje da ste smi svoj mastor
Cene servisa i delova (primer) Veliki servis oko 30000 din
spaneri kajsevi vodena pumpa 18000 din
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? sedam godina
 

Opel Astra 1.7 DTI 2002 god.

Prosečna ocena: 
 
3.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
3.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Avgust 23, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Auto za svaku preporuku ukoliko se planira porodican automobil za malo novca.

Iskustva

Dobre Strane Auto koji dobro podnosi nase puteve i u normalnoj voznji savrsen za preticanja. Pogodan kako za gradsku tako i za voznju van naselja. Pouzdan dizel motor ali ne i perfektan. Mali potrosac. Kao polovan odlicno drzi cenu i relativno lako se prodaje. Sasvim dovoljno prostora za cetvoroclanu porodicu.
Loše strane Kvarovi na EGR ventilu, protokomeru, elektromagnetnom ventilu,...(uglavnom periferne stvari koje nisu bas jeftine).
Cene servisa i delova (primer) Veliki servis oko 22000. Mali servis oko 6000. EGR ventil u ovascenom servisu 18000. Elektromagnetniventil 17500 takodje u ovlascenom servisu.
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2,5 godine (40000 km)
 

Opel Astra 1.7 DTI

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Avgust 23, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Redovan servis, pravo ulje, kljuc u bravu i vozi bez brige!!!

Iskustva

Dobre Strane Udoban, brz, lezi na putu, motori su fenomenalni!!!
Loše strane Kompjuter i letva volana, mada nisu toliko cesta pojava.
Cene servisa i delova (primer) Delovi nisu skupi, i lako se nalaze...
Za veliki servis su delovi oko 15 do 20 hiljada (+ ruke), a mali 5 hiljada (+ ruke).
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? Dve godine i jos ga vozim!
 

Opel astra, 1.6 16v, 2002

Prosečna ocena: 
 
4.0
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Avgust 22, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Cest auto na nasim putevima, to govori dosta o kvalitetu. Jer nasi putevi unistavaju automobile.

Iskustva

Dobre Strane Dobro lezi na putu, lagan za upravljanje, tih rad motora
Loše strane auspuh brzo propada (mada mislim da je to zbog kvaliteta goriva), problemi sa letvom upravljaca su cest problem kod astre to kazu majstori, ja nisam imao nikakvih problema
Cene servisa i delova (primer) oko 15 000 delovi za veliki servis (kaisevi, spaneri, filteri, ulje) + ruke
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 2 godine i jos ga vozim
 

1.7.dti

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
4.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Avgust 19, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

jedan od najboljih odnosa cena kvalitet,povoljno odrzavanje,najjaca servisna mreza

Iskustva

Dobre Strane jako mala potrosnja uz jeftino odrzavanje
Loše strane skoro da nema
Cene servisa i delova (primer) veliki servis svi delovi oko 120eu
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 8 godina
 

opel astra f 1.6 8v 1996.god

Prosečna ocena: 
 
3.8
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
4.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
3.0
Testirao Gost
Avgust 16, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Uz redovno odrzavanje ovaj model je bez premca.Vise puta sam vidjao po nasim putevima sa stranim tablicama,sto govori da jos uvek uziva postovanje iako ASTRE F ODAVNO NEMA U PROIZVODNJI!

Iskustva

Dobre Strane auto rodjen za nase uslove
Loše strane uglavnom limarija
Cene servisa i delova (primer) pristupacne
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 god. i jos uvek ga vozim
 

astra G 17 98god

Prosečna ocena: 
 
1.7
Performanse:
 
1.0
Upravljanje:
 
2.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
1.0
Održavanje i troškovi:
 
1.0
Potrošnja:
 
2.0
Testirao Gost
Avgust 10, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

ko moze neka ne kupuje dizela bolje benzinac od 16 8 v odlican motor bez preterane elektronike ....

Iskustva

Dobre Strane nema
Loše strane lako kvarljiva elektronika servo volan los lim .......
Cene servisa i delova (primer) polovni jeftini a novi skupi
Preporuka Ne
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 5 godina
 

opel astra g 1.7 DTI CDX 2001

Prosečna ocena: 
 
4.3
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
4.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
5.0
Potrošnja:
 
4.0
Testirao Gost
Maj 09, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

do sada sam sa auto ima jedino problema sa hladmjakom ulja koji je procure i pomesao vodu i ulje u raslhadnoj tecnosti popravka tog kvara je 150e. Ako vidite ulje u rashlanoj tecnosti ne mislite odmah na njagore jer je verovatno kvar kao kod mene sto je bio. Preporuka za ovaj auto!!

Iskustva

Dobre Strane veoma upravljiv auto, sedista su po mom licnom ukusu veoma udobna,atedljiv, prostoran gepek, zadnji amortizeri koji se pumpaju...... Itd dosta ovaj auto ima prednosati
Loše strane slab motor za karavansku karoseriju, lose uradnje hladnak ulja koji zna da pravi probleme na 1.7DTI motorima, hladnjak kabine koji je na bas svakom modelu mora bar jedam put da procuri,
Cene servisa i delova (primer) vema povoljan servis i veliki i mali nikad problema nisam ima sa njim
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 6 godina
 

Opel Astra G 2.0 DTI 2001 karavan cdx oprema

Prosečna ocena: 
 
4.5
Performanse:
 
4.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
5.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
3.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
April 09, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Moj prijatelj ima istu astru ali je imao problema sa ventilom turbine,tako da to treba definitivno proveriti,ako se kupuje iz uvoza(italija) OBAVEZNO detaljno pregledati automobil jer se neretko desava da su ta vozila bila havarisana...

Iskustva

Dobre Strane Veeeeeeeeoma zahvalan automobil,kod mene je od pocetka 2005,i da kucnem o drvo do sada NI JEDAN,JEDINI KVAR nisam imao...Za ovaj auto sve sto treba je redovni servis i to je to...CDX, veoma bogata oprema...
Loše strane troskovi registracije (oko 22000 dinara),primetio sam da je elektrika oko stop svetala osetljiva,i da se desava da sijalice crkavaju...
Cene servisa i delova (primer) za dosipavanje ulja mora da se izdvoji oko 10000,15000...ja sam u pocetku koristio prirodno, pa sam na nekih 150000km presao na polu-sinteticko i sada na 200000 sipujem full sintetiku
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 7 godina
 

Astra G Classic karavan 1.7 cdti

Prosečna ocena: 
 
4.2
Performanse:
 
3.0
Upravljanje:
 
5.0
Komfor i udobnost:
 
3.0
Pouzdanost:
 
5.0
Održavanje i troškovi:
 
4.0
Potrošnja:
 
5.0
Testirao Gost
Mart 31, 2012
Poruke (0)
Prijavi ovaj test
 

Redovno odrzavanje i nema problema...

Iskustva

Dobre Strane Savrsen odnos u smislu "koliko para toliko muzike"
Loše strane Prostor zadnje klupe,nekvalitetna plastika
Cene servisa i delova (primer) Sasvim pristojno
Preporuka Da
Koliko dugo si vozio ovaj auto? 4 godine
 
Testovi 60 automobila - prikaz 1 - 40 1 2 Rezultata po stranici:
 

Testovi korisnika

Honda Civic 1996-2000
Ocena vozača
 
4.0
"Od problema za predjenih 60000km jedino trap. Buka na brzinama 80-100km/h ponekad zna da nervira ..."
Fiat Punto 1999-2007
Ocena vozača
 
4.2
"Malo zahtevan vozilo jako dobro se ponaša na putu preporuka mlađim vozačima ."
Citroen C3 2002-
Ocena vozača
 
2.8
"Izbegavati motor 1.4i zbog velike potrosnje i zastarelosti"
Citroen C3 2002-
Ocena vozača
 
3.3
"Обавезно проверити предњи трап, а нарочито опруге. Ко..."
Autorepublika
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.

hyzaar with paypal payment femara cost canadian levothyroxine sodium dosage forms purchase zoloft on line in india sav-rx canada inc glycomet tablets from buy hydrea over counter lynoral limited india tricor singapore-career buy abilify no prescription online cheap rogaine 2 from usa pharmacy atorlip-5 no script nombre generico de crestor order mobic tablets no prescription lynoral sale voveran sr to buy from europe how to take colchicine for gout flagyl comprimidos orales aricept drug prices amitriptyline drugs effects cheap fxt pills low price malegra purchase haldol side effects weight gain buy anafranil singapore cialis super active generic wikipedia drugs kamagra cost flonase delivery erythromycin overnight pharmacy what does singulair treat how to buy motilium domperidone i pill crestor website calcium propecia finpecia side effects side effects of nizoral anti dandruff shampoo where to buy trental ointment paxil 40 mg uses buy adalat 30 mg pharmacy viagra over counter amsterdam thalidomide trust address ditropan without prescriptions lipothin in croatia where do i buy biaxin ginseng australia florida detroit diesel alli generic fosamax cost amiloride msds where can i get some tadapox amitriptyline cost without insurance cheap aciphex 20 mg online pharmacy 777 online ordering is fenugreek better than saw palmetto what does minocycline do to you requip for sale usa hydrochlorothiazide online india side effects of generic augmentin buy propecia pills online the drugstore montreal where to get nizoral cream stopping sertraline 50 mg diabecon sold over counter get diamox toronto what is considered a high dose of prednisone in dogs cost of celadrin tricor from canada where purchase nexium elimite dosage too high generic synthroid no prescription what is lisinopril made of viagra soft generic india buy proscar 50 tetracycline resistance mediated ribosomal protection prandin for sale usa septilin in croatia uk version of kamagra buy antabuse fast shipping online generic brand cialis roxithromycin online from usa zyloprim discount when is lipitor going to be cheaper getting evista in australia is veramyst better than flonase diclofenac potasico 10 mg fast eldepryl delivery celexa australia cialis soft online store buy artane 10 buy revia low cheap price what gram coverage does ampicillin cover dog medicine online flea tick over the counter version of alli pharmacy has best price zebeta pharmacie kirchberg lu periactin pill shortage augmentin online purchase compare prices nizoral erection packs 2 no prescription overnight delivery donde puedo comprar biaxin lamisil legal us diarex pills sweat nizoral capsules voveran sr 100 tablets acheter pas cher eulexin generic tetracycline capsules diflucan,nystatin buy online silagra low dose birth control alesse medicine children order amoxil digoxin no prescription needed canadian online pharmacy buying promethazine from canada no prescription baclofen prescription medication generic drug name for plavix remeron cost canadian deltasone how to buy viagra billig kaufen forum long term side effects of claritin amaryl dosage recommended which is cheaper cialis levitra viagra doxycycline without prescription usa rx order nolvadex 10 mg online pharmacy buy tetracycline generic sumycin discount azulfidine mg fucidin h cream what is it used for valtrex dose for herpes labialis acquisto prazosin sicuro online online liv 52 india order lipitor overnight how to buy rosuvastatin canadian pharmacies side effects of taking antibiotics for chlamydia where can i purchase acai max cleanse donde comprar zithromax cheap cordarone india allopurinol online drugstore cheapest where to purchase floxin can you buy viagra jelly in ireland bulk where to buy ginseng root in toronto legal to buy deltasone buy cardura next day what does topamax do for migraines american express viagra what does motrin look like cheapest trimox buyers of avapro canada lamisil canada over counter pharmacy cialis sublingual canada no prescription how to take starlix mg liquid bactrim review lov cost sustiva ampicillin 500 mg what is it for how to order septilin online hyaluronic acid supplements costco acheter pletal what drug classification is haldol no prescription zebeta sale purchase clomid 100mg online comprar acai online como se toma el amsa fast tofranil in the uk all types mentax pills dostinex uk brand name colospa overnight generic wellbutrin 150 mg reviews noroxin 400 for uti buy chloroquine with e check mirapex dosage for rls brand levitra supplier in uk generic prilosec overnite shipping tretinoin cream .1 no prescription floxin prices where doxazosin over the counter viagra uk buy erythromycin tablets prescription for accutane online cheap norvasc free delivery dramamine tablets india cymbalta reviews for depression and anxiety can i bring viagra back from mexico cipla finpecia legit buy myambutol bulk can you drink on zithromax kytril results forum alli orlistat fda imitrex recommended dosage side effects of red panax ginseng extractum lamisil prices cvs sustiva prices usa tricor suppliers overseas where to purchase viagra in canada januvia no prescription compare prices ampicillin medicine online prednisolone tablets side effects children como se llaman las pastillas para abortar y cuanto cuestan pilex with paypal payment flagyl medication what is it used to treat there generic bactrim ds paxil dosage maximum escrow refills echeck how much will acticin cost buy ponstel in singapore Purchase lipitor 20mg worldwide pharmacy famvir how to use the pill levlen ed where can i purchase viagra professional what is serevent diskus used for revatio generic buy kamagra paypal uk pharmacy florinef online overnight adalat without insurance cumpara regenon online all types ginseng pills risperdal 1mg tablet trial erection packs 3 online neurontin dose for hot flashes side effects of dramamine zebeta canada head office ovulation calculator for women on clomid how much does lisinopril cost at cvs acheter cleocin gel can youtube buy cialis professional in ireland is mail order toradol safe prandin 10 mg septilin india moduretic 10 mg cost bentyl price india toradol for sale valtrex legal in england discount canadian pharmacy remeron buy finpecia online usa fast abana deleviery forzest sale cialis ultra low dose endep generic from cialis professional benzac price philippines effects of viagra on men video where to buy acai hp indocin sr 75mg cap bupropion fast usa cystone online usa no prescription what is promethazine used for yahoo canadian alliance terminals ca way how to order viagra soft cheap diclofenac online without female viagra visa buy viagra fast buy cheap zetia using pay pal sale cozaar without discount anafranil mg cafergot shop net buy medrol in ireland buy nizagara boots pharmacy furosemide 20 mg price can you get benzac boots promo code effexor xr online order can you losartan buy cozaar online chlamydia treatment azithromycin side effects alli discount voucher code online actos india pharmacy has best price renagel reglan usa sale there generic lanoxin buy minipress 50 who makes generic ranitidine health canada amoxil web pharmacy rx ndc health cheapest genuine viagra online confido italiano mentat tablets ordering cheap generic amantadine cheap combivent online where methotrexate is injection ectopic pregnancy minocin side effects rash prilosec legal in england actos without uk buy alli without prescription cialis without prescription medication lamictal and alcohol bipo can you get alesse over the counter wellbutrin order canada obagi tretinoin reviews online pharmacy uk lamisil side effects of prevacid how much does pravachol cost himcocid sublingual dosage shelf life of zestoretic digoxin without prescription canada buy antidepressants pills nolvadex gyno reversal how long does it take flovent to start working where can i buy alli weight loss pills in canada where to store betnovate ointment topamax 20mg tab cheap reglan buy online generic name prinivil generic form levothroid prednisone back order baclofen 20 mg tablets zithromax mg price ortho tri-cyclen pills reviews frumil mg canadian rx buy cheap effexor xr online can you only get tamoxifen on prescription lamictal 25 mg chewable tablet dostinex 0.5 mg 2 tablet femara film tablet 2.5 mg 30 tb generic viagra reviews forum online pharmacy better than leukeran tenormin for anxiety disorder safe buy brand advair diskus online what is the cost of viagra per pill clozaril overnight delivery reviews on protonix is atrovent nasal spray over the counter forzest free shipping order aciphex 30 mg finasteride uk prescription canada buy calan without prescription what is digoxin given for zydus aurochem lasix direct pharmacy chloromycetin shop net legal buy dramamine online canada what percent of us drugs come from mexico glyburide 2.5 mg pregnancy eastern medicine back pain viagra online rezeptfrei where to purchase metformin 500 mg is bupropion available over the counter what is ventolin hfa cialis professional sale online pill discounts alli online buy glucophage paypal accepted normal prednisone dosage for asthma obagi tretinoin cream usp 0.025 zetia generic equivalent can you buy advair diskus inhaler drug cheap gout medicine discount code for cefixime how to purchase vpxl online brand name zoloft online online pharmacy deltasone serpina drug class what is the side effects for lexapro medication for anxiety and depression in children desi tashan welcome baazi buy alli diet pill now what is flonase drugs prescription drug nitroglycerin ointment cozaar price uk difference between valtrex and valacyclovir hcl buy celexa cheap synthroid dosage wiki estradiol gel 0.06 national insurance credits avodart rx clozaril prescription arjuna sale get exelon toronto can you buy tadalis sx over the counter in germany buy metformin online no prescription us dilantin with no rx what is apo hydrochlorothiazide used for cheap propecia 5mg simvastatin doses available buy ephedraxin tablets online overnight order flomax prescription needed tome las pastillas cytotec para abortar non persciption elocon albuterol sulfate inhalation solution 0.083 uses buy clomid discount nitroglycerin online pharmacy uk diovan hct coupons discounts do you need rx ditropan augmentin canadian pharmacy ibuprofen and paracetamol together dosage what does antivert pill look like no prescription cialis professional coumadin levels too low purchase cheap minocycline online prescription methotrexate medicine india levaquin canada pharmacy buy cheap cialis viagra dostinex pharmacy coumadin order online lisinopril drugs online purchases lozol australia low cost overnight buy clozaril best place to buy live rock saltwater buy topamax from canada xenical pills dosage terramycin suppliers overseas avalide delivery london mircette price arimidex dosage for gyno prone ciprobay hc otic drops side effects ultra low dose propranolol medicine tablets amitriptyline hydrochloride order mircette online safe buy finpecia online purchase lipitor 10mg olanzapine 10 mg vial buying moduretic nitroglycerin ointment application 100mg doxycycline mono seroflo from canada reliability of canadian evista how to take antabuse mg cheap genuine aleve online lowest priced cleocin order celebrex online now low cost overnight cialis jelly buy generic levitra india long term prednisone therapy side effects standard cipro dosage for uti pariet dosage forms maxalt side effects fatigue unisom buy online us micardis price philippines amlodipine 5mg obat apa order lisinopril from uk without prescription supreme suppliers cape town side effects of coming off sertraline low cost erexin-v where to buy cozaar medicine in singapore purchase bactroban cheap is promethazine better than codeine nexium buy india order non generic kamagra gold fast lithium deleviery best price for real renagel alli traduzione italiano liquid flagyl for cats cheap silagra no prescription fosamax online coupon code malegra fxt tablets 150 mg canadian pharmacy online coupon code comprar cialis super active online accutane treatment protocol aciclovir women buy is generic vytorin effective buy cialis in israel tamoxifen usa sale generic zyrtec safe side effects of levothyroxine 50 mcg cialis black online prednisone dosage for poison ivy treatment buy aldactone in usa order viagra super active in what does a generic valtrex pill look like content validity psychology seroquel coupons shampoo online india buy nizoral donde puedo comprar cytotec sin receta en el df buy coversyl europe generic equivalent for alesse very cheap glycomet what is the prednisone dosage for children femcare drugstore.com price of confido tablets in india can order prilosec online levitra shop net calan from usa pharmacy how long does prednisolone take to work in cats sinemet side effects uk how long after taking viagra is it effective buy cheap baclofen online probalan spain cheap neurontin usa glucophage brand positioning feldene mg tablet discount propecia online consultation can you take synthroid with birth control pills metoclopramide drugs pregnancy ventolin online cheap asthma nhs symptoms sale trileptal top 10 online vermox sites can you buy alli over the counter myalli paroxetine 20mg tablets order prescriptions online nhs is allegra d over the counter doctor how to get avapro in australia liv 52 tablets order isoptin online with visa doxycycline hyclate rosacea reviews rhine tanzer inc us pharmacy online diflucan casodex tablets prostate cancer doxazosin uses medication buy luvox cr 150 sarafem drug oversea buy cheap lithium ion batteries cipro side effects patient reviews cheap tadalis sx free delivery volo low cost italia cipro 1 cup in grams caster sugar metformin next day top 10 online evista sites viagra soft tabs information baku online pharmacy what is betoptic polpa de acai usa clomid pills sweat buy cialis sublingual with no rx what is trazodone 50 mg tablets buying seroflo for dogs effexor xr cost comparison where can i buy erythromycine can i buy propecia in uk can i make forzest generic skelaxin shortage robaxin pills sweat is septilin available over the counter india drugstore dapoxetine cytoxan italiano buy online valtrex generic cialis sample packs will alcohol show up in an accutane blood test dostinex online store how to take synthroid at night fincar 5mg women where to get ginseng in wow buy proscar fast shipping minocin paypal very cheap anafranil metoclopramide online meds no prescription aciclovir cvs pharmacy puerto rico solicitud empleo do i need a prescription for lotrisone endep prescription only levitra vs viagra cost buy coumadin 5 yellow viagra ortho tri-cyclen pills sweat buy pct cycle buy avodart in the uk trimox looking for famvir tablets for purchase w.mycoxafloppin where can you get cytotec silagra to buy in england lawsuit against diflucan glucophage medicine online can you buy differin online zyprexa canada class action lawsuit canada pharmacy online paypal generic from aspirin buy evecare without a prescription from canadian pharmacy does revia cause weight gain colchicine from canada best online pharmacy generic zyloprim ditropan 5 mg comprimidos acheter aspirine ph8 piroxicam side effects in children kamagra how to buy genuine alligator belts for men inderal online order celexa visa pariet pharmacy order prevacid prices usa metformin purchase in canada no prescription ordering compazine here in canada cost of femara with insurance cefixime tablets ip taxim-o 200 original blue pill triple strength reviews astelin shipping overseas buy minocycline in usa clonidine 0.1 mg for sleep the online drugstore ginseng generic terramycin usa pharmacy triamcinolone acetonide cream usp 0.1 psoriasis top 10 online levitra super active sites wellbutrin sr side effects weight loss ambien side effects 2012 does cvs sell cialis where to buy dapoxetine in india risperdal consta missed dose where can i buy retin-a 0.1 crestor generic cost order torsemide pill serpina coupons what is the cost of cymbalta side effects of adalat 60 mg shallaki uk brand name cheapest imitrex in the uk can buy levitra online sominex sleeping tablets australia orlistat shelf life betapace direct pharmacy energizer ultimate lithium costco ampicillin sigma a5354 tinidazole cheap buy free overnight pharmacy seroflo no rx will celexa cause weight gain or weight loss comprar arjuna portugal eritromicina y alcohol buy canada no prescription for topamax sildenafil citrate online pharmacy retin a micro online no prescription can you buy acivir pills prescription generic finasteride tablets 1mg is nimotop legal in uk how do i know if my citalopram dose is too high benfotiamine australia pharmacy ibuprofen and warfarin drug interactions lexapro reviews 2011 claravis 30 mg promethazine tablets 40mg cheap prevacid free delivery viagra de mujer erection pills boots betamethasone sodium phosphate tablets is there a drug comparative to colospa why has levlen been discontinued eulexin drug schedule how to get prescribed nolvadex emsam shop net viagra samples canada zyrtec forum online cheap how to take domperidone for breastfeeding to buy decadron levothroid billig kaufen order propecia by phone uk what is asacol hd my baclofen coupons proventil buy on line buy venlor online no prescription united states cheap sinemet 40 mg quiero comprar brand advair diskus where to buy aygestin drugs online estrace online usa no prescription chloroquine online usa no prescription indian pharmacy online supreme suppliers cardizem cd medication off brand clomid walmart alli trippy job canada cheap doxycycline online without prescription is allegra over the counter prescription diclofenac prescription only over the counter lithium products viagra stories japanese levitra 10 mg 4 comprimidos bucodispersables buy wellbutrin sr in india online list of tesco stores selling cholestoplex buy diakof without rx vibrox capsules doxycycline 100mg side effects can flovent diskus cause weight gain desyrel without prescription pastillas para ereccion masculina naturales canadian pharmacy avalide online caverta usa sale buy aciclovir india rxlist abilify drug buy generic detrol online is it legal to buy prednisone online delivery purchase aldactone online terbinafine 250mg viagra 100mg dosage cheap trazodone 100mg acai berry online shop bactrim supplier in uk no rx cialis in edmonton cipro cost in canada amaryl comprare l-tryptophan side effects long term use where to buy crestor without a prescription wellbutrin drug oversea prednisolone 5 mg and alcohol vpxl drugs online purchases order birth control pills buy actos 4 30mg what class of drug is evista micardis tabletki 80 mg 28 szt amaryl mg mexico ropinirole side effects alcohol legal buy periactin online canada aciphex com coupons pfizer zithromax 500 depression and anxiety medication reviews deltacortril ent 5mg side effects sinemet pas cher retin-a gel 0.025 tretinoin herbal water pills side effects digoxin no prescription reviews online pharmacy mexico oxycontin generic levaquin antibiotic silagra cheap uk avapro medication side effects zanaflex delivery comprar viagra online espan~a citalopram tablets usp 20 mg levlen wanted online review the generic term for lasix (a diuretic) is nausea medication meclizine cipro pills online in the uk best online pharmacy generic atorlip-10 early signs of pregnancy on clomid cordarone medication side effects cheap viagra online canada content analysis methodology metronidazole cream for acne allopurinol is used for the treatment of gout to coreg pharmacy can you buy altace out prescription discount buy generic viagra buy lamisil tablets cheap estrace cheap uk best online pharmacies reviews how much does robaxin cost on the street amlodipine besylate 5mg price plavix 75 mg wiki buy differin online no prescription us order doxazosin cardura cheap uk generic compazine online cheap tetracycline india order toprol xl lowest price bupron sr pharmacy prices list styplon without a script non generic viagra plus can order kamagra online best herbal viagra substitute anything better than buspar eltroxin side effects 2012 order erythromycin from usa without prescription can i buy valtrex online comprar mycelex-g original lithium ion batteries new zealand coumadin drug oversea zyrtec coupons printable 2013 viagra order by phone i;m compazine dosing albenza golf bergamo discount phenergan drug market order terramycin is generic hytrin available in usa buy flagyl er capsules buy celebrex visa use azithromycin bronchiectasis genuine rogaine 2 best price anxiety attacks symptoms benadryl price india efectos secundarios del medicamento sertralina pharmacy that sells liv tetracycline medicinenet erythromycin ophthalmic ointment prices unisom generic reviews what is the main function of the parietal lobe generic viagra uk. nitroglycerin overseas order cafergot cheap why the test for estrogen pharmacy which uk site to buy zanaflex order online no prescription cheap amantadine what class is the drug sustiva in benadryl non perscription countries cialis tablete prodaja remeron direct pharmacy prednisolone tablets 40mg austell fluconazole 200 mg how to buy coversyl online buy roaccutane 10 mg buy amoxil no prescription fast delivery order anacin tablets what is nexium 40 mg prescribed for buy furosemide online without prescription can you order rhinocort symptoms prescription bupron sr tablets 150 mg fda alert simvastatin and diltiazem where can i buy liquid nolvadex how much will ethionamide cost nymphomax prix en pharmacie en france generic pills for artane buy effexor xr cheap online pharmacy reviews medicines where to buy acai berry capsules voltaren australia pharmacy phone in order for voveran sr order amaryl overnight purchase elocon lowest price cipla ltd goa contact nike 95 em buy albendazole cheap search history internet explorer florinef in the uk now purchase erection packs 1 cheap cheap lopid free delivery champix nhs prescription cost flovent on line acomplia rimonabant online voltaren rxlist can you get pregnant while taking prometrium proventil drugs cheap abana us buy flovent online azithromycin uses for uti albuterol inhaler have steroids best place to buy extendaquin elocon on line in the uk buy roaccutane with drugs lamictal paypal buy neurontin fast shipping vitamin shoppe coupon 20 genuine clonidine pharmacy high blood pharmacy onesource sentri7 what is the correct dosage of methotrexate buying levitra buy rumalaya online with mastercard best price for buspar brahmi plant sale bangalore order evista online with visa pfizer revatio assistance mobic tablets us online motilium suppositories for children 10 mg fast wellbutrin delivery discount lamictal of canada western drug nexium side effects of claritin d 12 where can i get some cardizem what is allicin 6000 garlic bupron sr order in the us what generic lipitor is recalled turkish pharmacy in haringey seroquel maximum safe dosage purchase generic liv 52 lamictal side effects australia sarafem online bestellen precose tablets from buy canadian online pharmacies illegal what does clonidine treat how to order venlor cheap diflucan from canada arimidex online order can you buy ditropan over the counter in germany where can i buy 75 mg aspirin pletal 50 mg tablets overnight pharmacy view topic order bupron sr geriforte syrup prix en pharmacie en france valtrex discount card what is prednisone used for in ivf janssen cilag products malaysia astelin mg buy buy decadron from mexico online why has prandin been discontinued what is xalatan eye drops cheap name brand canadian medicine pharmacy mexico citalopram cytotec dose for iud placement buy brand avapro resources for wellbutrin can we trust casodex online hytrin online australia yasmin generico mexico pharmacys in usa that sell cialis where to buy advair diskus 250/50 buy brand indocin best birth control pills mircette billig flomax online kaufen online usa drugstore reviews us pharmacies online that sell eurax best site to buy rhinocort online pharmacy rogaine 5 lynoral delivery serpina gumbet reviews generic paroxetine paypal cipla company reviews erection packs 3 pills buy online can order arjuna canada ywlel.topservice-rx.ru where to purchase silagra ordering low dose plavix how to by zithromax online where to get allegra-d topomax without a script side effects of toprol xl 100mg synthroid, generic, overnight delivery buy colospa online no prescription united states kamagra supplier in uk snovitra super power mg price med cab coumadin buy cymbalta online uk no prescription wellbutrin sr prices cvs generic for diovan hct erection packs 2 store rxrelief card in mail order trandate tablets aciclovir generico crema insurance groups uk wiki precose legal in england promethazine w codeine no prescription buy atarax without rx does diltiazem cause weight gain retino-a cream 0,05 without insurance tricor online uk over the counter meds like cialis acheter malegra fxt lisinopril pills sweat can you buy nizoral prescription drugstore advair diskus generic fluticasone propionate salmeterol xinafoate shopingtrackid buy starlix boots pharmacy what is female viagra wikipedia how to use effexor xr can buy diclofenac over counter uk consumer price index cost of living increase i pill starlix website buy generic finpecia online buy diovan quick increasing finasteride dose hair loss 100 pure pomegranate juice cheap bactrim tablets are lasix pills safe zoloft dose too high symptoms what is prednisone used for asthma buy ranitidine capsules toprol xl tablets for sale is there a generic for children allegra pariet pas cher doxycycline generic prices what food is calcium carbonate found in buy liposafe with paypal does anybody know what happened to allie brosh generic lexapro not as good accutane before and after pictures mild acne reglan with prescription benadryl order canada fucidin h cream over the counter boots buy trial erection packs 1 online without a prescription bystolic generics prednisone price lowest priced zenegra get lasix toronto lasix compresse buy zocor online uk better than xenical albuterol inhaler buy rosuvastatin calcium shelf life protonix online overnight wellbutrin sr suppositories buy amitriptyline medication guide prescription ventolin inhaler where can i buy westhroid farmaci generici cialis prevacid drugs online purchases testosterone therapy costco online only sales zyvox for purchase where purchase medrol strattera buy online promethazine syrup plain buy zithromax patch prednisone z pack side effects zantac india buy adalat without a script donepezil aricept for alzheimer;s disease compare prices deltasone capoten drugstore ralista where can i buy it buy genuine motilium uk prilosec with other medicines ajanta pharma day share price side effects of stopping wellbutrin suddenly cheap generic overnight venlor online best site for brand cialis zyrtec coupons 2013 topamax overnight shipping cheap sinemet mg price price of accutane without insurance in canada best place buy live rock uk best price for real ceftin uloric vs allopurinol gout floxin dosage too high advanced acai sale medicine from canada for gastroparesis levlen usa olanzapine usa cvs prices flomax drug manufacturer buy canada no prescription for lanoxin buy lasix pills buy silagra cheap kytril online coupon code vasotec tablets purchase on line what drug category is purim kamagra 100mg review tretinoin retin-a cream 0.025 online pharmacy albuterol inhaler where to buy retin-a 0,05 ointment menosan pharmacy order mevacor medication cephalexin side effects nhs levitra super active cheap uk buy periactin cheap what is the generic for lotrisone cheap propranolol no prescription purchase alphagan p can i buy abortion pill online in uk viagra capsules in pakistan people selling viagra on craigslist best place buy diltiazem pct terramycin over counter uk precisa de receita para comprar propranolol eutirox efectos secundarios no prescription mestinon sale digoxin order by phone viagra generika kaufen bestellen toprol xl prescription coupon buy lotrisone online no prescription order nitrofurantoin tablets 10 000 games download cefuroxime is better than cefixime quibron-t online forum pariet medication online can order depakote online buy zolpidem online cheap womenra wiki what is etodolac 500 mg tablets order paroxetine on line india to buy risperdal in uk zofran uk next day delivery cardura direct pharmacy buy wellbutrin sr generic buy elimite online without a prescription advair diskus canada online no prescription tetracycline resistance definition buying elavil for dogs vytorin medication is for generic uk paypal levothroid order prometrium lowest priced benicar aleve new zealand buy tulasi without rx adalat online on sony claritin uk boots ordering hydrochlorothiazide prescription decadron overnight can we trust prometrium online buy benzac paypal metformin sold over counter how to get zyrtec drug fda xenical alli discount levitra plus mg synthroid for discount buy orlistat xenical without prescription pyridium buy uk why has beconase aq been discontinued no script myambutol mg cheap allium bulbs uk minocycline not generic ordering himplasia trental now co uk finpecia where can i buy it azithromycin 250 mg for strep throat dipyridamole with no perscription viagra professional prices usa doxycycline 50 mg for dogs discount pharmacy edward street brisbane methotrexate brand order can you buy unique hoodia canada order moduretic alli mg no prescription buy hydrochloride amitriptyline usual generic lipitor costs the online drugstore triamterene purchase amoxil on line in the uk over counter cialis zyrtec usa sale buy liquid viagra uk ortho tri cyclen generic mexico perscription drugd dilevered overnight can order serevent online hoodia paypal compare prices metoclopramide flovent coupon card triamterene medication over the counter medicine nexium cost of haldol injection orlistat 60 directions lov cost finpecia viagra original cost of recycling lithium ion batteries nike air max 1 leopard print for sale tretinoin cream usp 0.025 usage order coreg online no prescription with a visa aciclovir tablets 200mg 800mg yasmin pills price uk generic prednisone online buy generic vasotec misoprostol online no prescription bactroban 2 ointment 22gm buyers of sinequan canada buy aspirin canadian zofran odt buy cheap lasix buy canada no prescription for snovitra super power finast mg price azithromycin generic names buy chloroquine paypal accepted propecia onde comprar no brasil what drug category is betapace buydrugswithoutrx zithromax package insert pfizer suppliers of lamictal in us cost of actonel monthly effexor xr mg india viagra sale online zyprexa cheap uk best site to buy vantin where can i get viagra in manchester buy eldepryl quick how much will pyridium cost citalopram online pharmacy where to buy viagra online in the uk can alesse birth control make you gain weight cialis price canadian pharmacy is lamisil cream available over the counter penegra overnight pharmacy brand advair diskus online forum buy cheap buy prednisolone perth australia generic detrol switzerland buy feldene no prescription legal to buy bupropion can you buy betapace prescription online tesco malarone price 2013 tamoxifen citrate reviews chlamydia home test kit for men wellbutrin withdrawal time what is flonase nasal spray for best place to buy zovirax online online valtrex with no prescription cam you buy diflucan mg baby aspirin dosage all types retino-a cream 0,05 pills vente de fincar au quebec online medication to get pregnant rumalaya liniment for sale buy dutasteride no prescription finax price in india how to take glucophage mg cicloferon aciclovir dosis trumed canada pharmacy reviews buy zestoretic online no prescription us can i make lanoxin buy alligators as pets buy original viagra uk antabuse for sale usa stromectol for men in usa where to buy motilium in the us metoclopramide pills what is diflucan 100 mg used for what drug category is pulmicort stopping depo provera side effects blopress precio mexico discount drugs from canada reviews paxil no prescription reviews online fast nizoral without actoplus met order in the us generic levaquin side effects purchase premarin 0.3 mg buy atorlip-20 online usa cheap flagyl pet purchase lamisil in canada uti medication nitrofurantoin cheap decadron india can viagra be ordered online without a script clomid other fertility drugs finasteride generic for proscar canadian medicine no prescription search fineviagra online pharmacy no prescription needed moduretic is vantin legal in uk minipress drugs for sale can elavil get you high can zoloft tablets be crushed celebrex on the internet what class of drugs is wellbutrin order cheap online uk generic viagra ultra low dose rumalaya buy trental lowest price nizoral shortage october where to buy furosemide with amex sarafem for sale online is it safe to buy meds from canada half inderal medication cialis professional over counter uk ultra low dose speman famvir online pay paypal what is cymbalta medication used for allegra d canada pharmacy synthroid vs generic methotrexate 10mg tablets glycomet 1000mg side effects duphalac pharmacy order prinivil keflex tablets ingredients colchicine drug oversea where can you buy liv 52 purchase kamagra gel where to buy zyprexa with mastercard order alesse online in usa augmentin 1g pret compensat ayurslim brand positioning maxalt medicine combivent inhaler from canada aspirin usa bayer stats 191 stanford prescription drugs online vipps zofran tablets online comprar wellbutrin sr pela internet buy seroquel cheap methocarbamol buy where to buy over the counter diflucan without effects of stopping testosterone therapy strattera medication online liquid clomid review cipro hc otic shelf life suppliers of benadryl in us mebendazole over the counter walgreens can you hyzaar pharmacy buy generic where can i get trimox omnicef 100 review orlistat medication weight loss order 1 generic acivir pills mg where can i get geriforte syrup minocin overseas flovent shelf life buy lozol australia nolvadex sale pct gyne-lotrimin tablets side effects when did pravachol go generic where can i get some roxithromycin rumalaya for purchase order paxil online uk diclofenac cost comparison buying seroflo using paypal can you prescription buy albendazole online albenza cabaser vs dostinex buy valtrex online uk what does alphagan p do colchicine delivery uk pilex lawsuit buy atacand online with no prescription without pharmacy order glucotrol xl online proscar finasteride same buy albendazole online in usa boots online pharmacy thailand cozaar mist canada where can i purchase lithium vermox plus dosis dutas dosage recommended xeloda legal in england dramamine how many to take elimite tablets uk topamax alcohol cravings what is the antidote for lopressor zentel side effects liver discount actos synthroid brands in india what is viagra for women female over the counter arimidex buy cheap fast paxil deleviery nitroglycerin lingual spray generic trazodone doctors online buy generic cialis generic cialis 100 mg glucotrol xl buy motrin online amazon comprar a revista todateen pela internet prednisolone 10 mg tablets canada drugs hyzaar with prescription viagra. cialis, "do you need a prescription" in canada why has levothroid been discontinued synthroid prescription information glucotrol xl best price order colchicine online canada approved can you buy calan zithromax uk online alphagan order online why has stromectol been discontinued buy tenormin online in usa discount coreg cr low price lioresal uk my lotrisone coupons finpecia online in canada purchase diclofenac online cialis professional sale online zoloft sertralina efectos secundarios rizatriptan and propranolol zithromax chlamydia treatment where to buy endep drugs online long term side effects of lamictal brand viagra tablets from buy online periactin with no rx pharmacokinetics of oral isotretinoin buying propecia online in australia buy uk pharmacy order altace compazine suppository dosage nausea is colchicine a prescription drug luvox for anxiety reviews rosuvastatin generic side effects toprol xl generico online how much is keftab tablets mestinon pharmacy prices list flagyl pharmacy canada where to buy zofran in canada safely canadian pharmacy aciphex buy evista tablets sarafem prix en pharmacie en france kamagra gold echeck how to buy kamagra in uk ordering levothroid here in canada buy discount levitra indian pharmacy snovitra super power isoptin price india aceon prescription assistance levitra plus new zealand buy lioresal from india kamagra mist canada buy canada no prescription for proventil amitriptyline withdrawal symptoms how long do they last use antabuse coupon online lamisil dosage tinea capitis the online drugstore alavert buy benfotiamine in india online levothroid women buy buy ashwagandha boots pharmacy calcium carbonate chewable tablets side effects low price torsemide uk premarin lawsuit settlements american pharmacies online medrol 20mg tab pediatric safe dose range ampicillin purchase levitra professional lowest price how much is silagra tablets sexual side effects of paxil in men tetracycline roche precio argentina allegra-d 12 hour tablet rosuvastatin costco where to omnicef cat anxiety medication over the counter sinemet doctors online kegunaan bactroban salep buying viagra online illegal australia generic name for amantadine abana buy canada pharmacy usa online affordable cialis what is the use of liv 52 tablets order norvasc pill actos dosage synthroid dose too high side effects order diclofenac gel overnight skelaxin reviews and dosage buy isoptin paypal accepted best antibiotics for sinusitis what is danazol ventolin inhaler drug class confido pas cher coumadin dose adjustment the chepest nizoral generic paxil india bupropion xl 300mg generic pulmicort for men sale in uk can you buy baby aspirin over counter aspirin discontinued prior to surgery motilium otc uk yasmin contraceptive pill buy online robaxin 500mg lanoxin medicine evecare canadian pharmacy name of viagra for men in india buy unisom online from usa compare prescription medicine costs Purchase singulair 5mg purchase vantin online order zyvox 120 mg best rated anti anxiety drugs purchase lanoxin lowest price sertraline overdose amount non persciption florinef buy voveran fast shipping purchasing aleve online fosamax lawsuit news claritin sales 2010 can you buy finax over the counter in germany alphagan non generic cheap canadian pharmacy betoptic phenamax prix en pharmacie en france to buy asacol in uk buy carafate pills in the canada strattera cheap us pharmacy gyne-lotrimin over counter buy alphagan no prescription fast delivery best online pharmacy generic cialis soft genuine antivert best price mail order generic fincar zithromax online permethrin spray for horses uk cheap erexin-v pastillas cialis 20 mg what is the correct dosage for cialis buy avapro discount where can i buy glucotrol xl in canada where to buy brahmin handbags in canada differin online in canada nymphomax avec paypal generic uk paypal viagra free samples how to buy acai berry optimum ordering levitra coreg sale like cheap aceon 2 mg order mirapex overnight buy mexico pills buy retin-a 0,025 with paypal allegra winston salem nc what is nitroglycerin ointment used for endep with prescription order revia medication by mail what is coumadin diet buy astelin online usa how to take serophene mg robaxin recreational uses can you order antabuse online tofranil generic provera buy mexico glucophage 100 buy alligator garlic chopper drug can you use keflex urinary tract infection doxycycline take with or without food betoptic online usa order clomid uk purchase protonix 20 mg buy asacol with visa is diamox available over the counter generic viagra professional (sildenafil) 100mg accutane long term side effects joint pain side effects of zyrtec in dogs 5 mg buy amitriptyline online viagra for sale online in canada lady era lowest price benadryl by mail order cheap buy aricept does accutane work for acne scars finpecia discount what is protonix medicine revia not generic buy generic zyrtec with bonus order cipro online no prescription with a visa buy duphalac new zealand online online zyprexa india benicar hct sales mg best depression medication for elderly purchase zerit pills list of tesco stores selling meclizine viagra canadian pharma companies ventolin on line topamax without a prescription from india cialis professional prescription coupon viagra australia buy etodolac 400 mg tablet used where is ambrose alli university located complementary and alternative medicine back pain cialis specialist long term piracetam effects crestor 40mg buy relafen without rx cassava pills twins buy apcalis sx pills precio noroxin mexico online pharmacy skelaxin where can i get viagra professional from valsartan 80 mg novartis acquisto terramycin sicuro online lowest priced suprax safe handling methotrexate tablets buy atarax tablets us toradol reviews and dosage avapro cheap furosemide from usa pharmacy the best over the counter diet pills to lose weight fast buy strattera online us brand ditropan buy cialis 5mg reviews kamagra from india u.k keppra and birth control pills cialis 20 year old benzac online in usa i pill zebeta website exelon medication drug epivir-hbv daily use reviews citalopram 10mg and alcohol what does bupropion buy brand levitra astrailia ordering contacts without a doctor prescription blopress candesartan cilexetilo 16 mg where to buy zetia mg propranolol and alcohol withdrawal dutas australia proventil from china what is baclofen pump surgery desyrel visa efectos secundarios de lisinopril 20 mg buy chlamydia antibiotics online sumycin tablets us online is deflazacort better than prednisolone abilify reviews for depression how to by motilium online accutane pills for sale betoptic pills how to take clomid and nolvadex for pct levitra plus brand order calcium carbonate prices india terbinafine cream otc buy kamagra oral jelly online gel acheter pas cher cafergot how to pay by check on etsy retino-a cream 0,025 australia pharmacy buy phenergan in australia side effects of omeprazole in babies prescription drugs online forum safe buy wellbutrin sr online diclofenac gel overnight delivery diakof buy canada comprar trazodone original zovirax 400 mg dosage costco pharmacy depakote price buy over the counter ralista online purchase snovitra super power cefixime oral suspension dose non prescription requip pharmacy code red pills online suprax india where can i get some motilium what is tetracycline used for acne mail order hyzaar tetracycline drugs mrsa canadian stat holidays 2010 family day buy retino-a cream 0,05 online amazon international legal rx medications review accutane on line in the mexico betapace spain eldepryl where to get elimite buy online canada strattera australia pharmacy topamax price walmart sarafem 10 mg cost ordering cialis jelly usa tinidazole prices cvs is motrin better than tylenol for babies buy generic vermox with bonus voltaren plus 100 mlg what is the dosage of cephalexin for dogs buy benicar 20 mail-order speman betnovate reviews for men how to take voltaren cymbalta cost medicare buy vantin pills robaxin uses and side effects nitrofurantoin 100mg cheap anacin price india where can i order nitrofurantoin what does zoloft do for anxiety can you get high off meclizine 25 mg generic drug for mobicox zestril side effects liver buy artane 5 mg purchase abilify on line in canada over the counter chlamydia test kit fucidin order canada lisinopril paypal brand advair diskus order by phone adhd medicine online Purchase cozaar 100mg buy canada no prescription for trental glaxo orlistat alli discount indinavir cefixim 400 online kaufen glucophage for men sale in uk how much will sarafem cost canadian cytotec prescription drug buy amitriptyline best site to buy gasex depakote reviews drugs.com crestor wiki