Dobre Strane |
Ja sam inace meheanicar imam alfu 156 duze vreme 2.0ts full oprema drvo,crvena koza sem tekuceg odrzavanja viljuske,zupcasti,pk kaisevi,stabilizatori... Nije to ni toliko skupo i u rangu je drugih proizvodjaca kako neko navodi da su alfe skupe za odrzavnj nije tacno posto sam mehanicar to pouzdano znam dolaze kod mene kupe sebi i sinu raspad otpad alfu pa majstore ove alfe su krsevi sta je ovo a njegov klinac napolju -10 stepeni tek upali alfu 1.8ts pun gas i strada motor i onda alfa nevalja dok motor nepostigne radnu temperaturu 85-90 stepeni sa bilo kojim hladnim autpmobilom se nesme divljati a kamoli sa sportskom visoko turaznom masinom kao alfe 1.6,1.8,2.0 ts jts... I naravno redovan servis motora i veliki i mali ulje selenia racong a ona seleni 2k za punto i sa alfom nema problema sto se tice dizela imao sam i polo 1.9d kolega ima gola 2 to su traktori nedaj boze lepsi zvuk ima imt 539 ferguson nego golfovi 1.2.3.4 ali nasi ljudi vole te kante samo da malo trosi a to sto je ruglo od auta nikom nista i sto kosta 1500-2000 dali dizel ili gti cak i preko te sume a to sto ima 28-30godina nema veze a alfe 147,156 2001-2002godiste kostaju i jeftinije od 2000 iako je i u tehnickom i fizickom i bilo kojem drugpm smislu avion mlaznjak za golf pa i kvalitrtu iztade ali samo kod nas nemci bacaju i golf 4 a kod nas je pojam golf 2 zato smo i tu gde jesmo jer cenimo ono sto nema vikakvu vrednost.
|
Loe strane |
Mozda trap ali i kod drugih je isto recimo ko pojedinih pasata da se uradi trap po tocku 500 za alfu kompletno vam trba 150 i to je mnogo |
Cene servisa i delova (primer) |
Ja sam radim servise trap recimo bas sam skoro radio veliki servis 13000dinara oba zupcasta i spaneri nisam menjao pumpu za vodu i pk kais spanere i spaner i roler istog nije bilo potrebe da sam sve zameni oko 25000 dinara u rangu drgih prozvodjaca nista posebno negde mlo skuplje negde jeftinije znaci ni te price o skupom odrzavanju nestoje. |
Preporuka |
Da |
Koliko dugo si vozio ovaj auto? |
5 godina |