xpornplease.com pornjk.com porncuze.com
Autopedija

Dacia terenac gazi močvare i šumu

Dacia Duster Extreme

Dacia Duster je uveliko napravila proboj na domaće tržište, a sada nam stiže modifikovana ograničena serija pod imenom Duster Extreme. Duster Extreme kupcima nudi zabavan i koristan automobil koji će sasvim sigurno privući vozače koji su spremni na avanture.

Dacia Duster Extreme

Oslanjajući se na dizajn terenaca, ova ograničena serija je zaista sasvim originalni avanturista. Opremljena je poprečnim krovnim nosačem dodatnih svetala*, navigacionim sistemom Garmin* sa topografskom kartom, kao i gumenim tepisima, pa se s takvim autom zaista može sići s utabanih staza!

Dacia Duster Extreme

Izgled avanturiste

Napravljena na temelju verzije Ambiance, ova ograničena serija će se nuditi u dve boje karoserije: ledeno bela i crna. Ne preterujući ni u čemu, ovaj auto se ukrasio elementima terenca koji ga čine originalnim i bitno drugačijim od drugih: crne maske svetala, donje zaštitne obloge napred i nazad, crvene nalepnice-strelice za označavanje mesta za vuču vozila i mesta za postavljanje dizalice, štitnici za blato s utisnutim natpisom Duster kao i odstranjiv poprečni krovni nosač dodatnih svetala*.

Dacia Duster Extreme

Osim spoljnih nalepnica koje naglašavaju smelost vozila i podsećaju na svet trkačkih automobila među kojima se Duster također proslavio, valja istaći i sjajno crnu prednju masku, sjajno crna kućišta retrovizora, kao i čelične felne veličine 16 inča. Ne treba da zaboravimo ni dodatno zatamnjena stakla koja donose dah ekskluzivnosti, ali i zaštitu od UV zraka, zaslepljenja, toplote, a takođe i štite stakla od pucanja.

Udobnost u svakoj situaciji

U unutrašnjosti su prostornost i udobnost doprinele uspehu Dustera, pa su i dalje izuzetno uočljive. Vozača će u unutrašnjosti da dočekaju presvlake sa belim prošivima i sedištima sa ušivenim nazivom Duster. Središnja konzola je sjajno crna i potpuno je u skladu sa spoljnim dizajnom, dok su okviri otvora za ventilaciju, obruč upravljača i kvake na vratima bele boje, što je zaštitna boja ove ograničene serije. A da bi upotreba ovog vozila bila što jednostavnija, Duster Extreme ima i gumeni tepih.

Dacia Duster Extreme

Dosegnite granice


Ograničena serija Duster Extreme je ponuđena u verziji sa pogonom na dva točka, kao i sa pogonom na četiri točka da biste još bolje iskoristili njegove odlike terenskog vozila. Takođe, dostupni su i svi motori.

Ograničena serija Duster Extreme je opremljena svetlima za maglu i odstranjivim poprečnim krovnim nosačem dodatnih svetala* što vozaču garantuje bolju vidljivost u svim prilikama. Tu je i Garmin navigacija* osetljiva na dodir, sa topografskom kartom... a odvešće vas gde god želite!

Dacia Duster Extreme

* Poprečni odstranjivi krovni nosač dodatnih svetala je deo dodatne opreme koja na ograničenoj seriji Duster Extreme dolazi kao serijska.

Izvor: Dacia.rs


Komentari (0)Add Comment

Ostavi komentar

smanji | povećaj

busy

Testovi korisnika

Ford Focus 1998-2004
Ocena vozača
 
2.8
"Pre kupovine dobro videti ga sest u kola i dignuti ga 120km/h i od 80km/h glrdati dali se auto tr..."
Renault Clio 1998-2005
Ocena vozača
 
3.2
"Moj savjet je da ovaj model zaobidjete!"
Alfa Romeo 156 1997-2006
Ocena vozača
 
4.0
"Komentar Nisam vozio automobile visoke klase i ne mogu biti kompetentan za pravilno ocenjivanje, ..."
Opel Corsa 2000-2006
Ocena vozača
 
4.2
"Preporucujem ovaj auto svima, 1.2 75ks"
Kazneni poeni

Auto Kredit Kalkulator

Kreditni Kalkulator
     
         

Polja označena sa * su obavezna. Auto kredit kalkulator je informativnog karaktera.

rarefilm